Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pysiapatpysia

Związek na odległość

Polecane posty

Cześć, 

Pisze do Was bo chcialabym się dowiedzieć co myślicie na temat zachowania mojego partnera. Ja nie wiem co mam o tym myśleć 🐵

Jestem razem z moim partnerem od 5 miesiecy w związku na odległość. Jednak widujemy się bardzo często, z tego jakieś 2.5 miesiąca byliśmy ze sobą razem na miejscu i spedzalismy wtedy ze sobą cały czas. Mieszkamy w kraju który dla żadnego z nas nie jest ojczyzna, jednak mój partner ma tutaj bliską rodzinę. Do tej pory to ja zawsze jeździłam do niego, spedzalismy czas razem, czasem z jego znajomymi których bardzo lubię, i raz w tygodniu odwiedzal sam swojego wujka. Wszystko ok. 

Tym razem, na świeta, na jakieś 7-10 dni on przyjedzie do mnie. I tu pojawia się moje pytanie : od razu mi powiedział, że nie będzie u mnie codziennie, bo musi odwiedzić swoją bliska rodzinę, dlatego czasem będzie u mnie czasem u nich. Nie chcę być zaborcza ale jest to dla mnie trochę przykre. Nie wiem czy nie przesadzam? Trochę mi po prostu przykro że spędzamy że sobą i tak mało czasu a przez to wyjdzie jeszcze mniej. I nie rozumiem w sumie dlaczego mnie nie zabierze ze sobą. Wiem że nie chodzi o kwestie że się mnie wstydzi, bo przedstawiał mnie wszystkim znajomym, przyjaciołom, kolegom, ważnym dla niego osobom. Czy to za wcześnie dla niego? Czy to ja za dużo myślę?

Co o tym sądzicie? Czy to normalne? 

Dziękuję z góry za odpowiedzi. Pozdrawiam 😊