Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosc

Nie odkladam pieniedzy w uk

Polecane posty

Gość gosc

Zarabiam od 1000 do 1300 funtow mc. Za pokoj placimy 800 funtow miesiecznie (dwojka w Londynie), wiec wychodzi mnie to 400 funtow, 160 f metro, 20 f telefon to juz jest prawie 600f. Reszta na jedzenie, chemie, jakies “babskie” wydatki i zostaje niewiele. Wcale nie szaleje, inne kobiety robia sobie rzesy, paznokcie, makijaze permanentne, usta itd. Nie wiem juz sama, ale pobyt w uk juz chyba nie ma sensu. Wegetujemy tutaj tylko. Chcac wynajac samodzielnie jakies mieszkanie musielibysmy przeznaczyc na czynsz cala jedna pensje, a druga na rachunki i jedzenie i tyle. Eh 

11 minut temu, Gość gosc napisał:

Zarabiam od 1000 do 1300 funtow mc. Za pokoj placimy 800 funtow miesiecznie (dwojka w Londynie), wiec wychodzi mnie to 400 funtow, 160 f metro, 20 f telefon to juz jest prawie 600f. Reszta na jedzenie, chemie, jakies “babskie” wydatki i zostaje niewiele. Wcale nie szaleje, inne kobiety robia sobie rzesy, paznokcie, makijaze permanentne, usta itd. Nie wiem juz sama, ale pobyt w uk juz chyba nie ma sensu. Wegetujemy tutaj tylko. Chcac wynajac samodzielnie jakies mieszkanie musielibysmy przeznaczyc na czynsz cala jedna pensje, a druga na rachunki i jedzenie i tyle. Eh

Już zaczynasz z tym jebanym londynem? 

A to co kurwa myślałaś wieśniaro że pojedziesz do jednego z najdroższysz miast świata i będziesz żyć jak królowa? 

Na szczęście za 3 miesiące twoj problem sie sam rozwiąże brexit i powrót do swojej wiochy w Polsce nieudaczniku

Poloczki kurwa na zmywakach chciałyby nie wiadomo czego... 

Gość Gosc

Kurcze z taką pensja to nie masz czego szukać w stolicy. Przenieś się do tańszego miasta no Leeds

3 minuty temu, Gość Gosc napisał:

Kurcze z taką pensja to nie masz czego szukać w stolicy. Przenieś się do tańszego miasta no Leeds

Ja jej pisałem 100 razy to to ona nie tylko Londyn i Londyn pojebana jakaś 

Gość Gosc gosc
2 minuty temu, OFFERMA napisał:

Ja jej pisałem 100 razy to to ona nie tylko Londyn i Londyn pojebana jakaś 

Nie obrazaj! Nick masz bardzo trafiony jak widze! Zacznij od siebie, a pozniej oceniaj innych. Sam pewnie nadal na utrzymaniu mamusi siedzisz i g**wno wiesz o zyciu...!

Gość manonthemoon
27 minut temu, OFFERMA napisał:

Haha, o sku[r]wsyn... Pełen przemyśleń, dobrych rad, właściwych wniosków, epitetów, a tymczasem jaki jest koń - każdy widzi. 😅 

1 godzinę temu, manonthemoon napisał:

Haha, o sku[r]wsyn... Pełen przemyśleń, dobrych rad, właściwych wniosków, epitetów, a tymczasem jaki jest koń - każdy widzi. 😅 

O ty chuju