Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gregerge

nie wierze, ze kobieta moze kochac faceta

Polecane posty

Gość gregerge

po prostu nie wierze..... , szmaty

Gość Gość

Dlaczego nie wierzysz? Dlatego że sam nie potrafisz kochać? To takie smutne, ale pamiętaj że jest ktoś kto życzy ci wielkiej miłości od ciebie i dla ciebie. Wiem, że moje życzenie w końcu jak wulkan wybuchnie i jak lawa ciebie zaleje. 🙂

Gość Hyhy

Mnie kocha i to super laska. Boskie uczucie, czujesz się jak Bóg

Gość gregerge

ja potragfie kochac i kochalem juz kilka razy i zawsze sie parzylem i bolalo, oj strasznie bolalo... dlatego nie wierze, ze kobiety moga kochac

Gość Amant

Jak facet dba o swoją kobietę , nie zapomina o częstych kwiatach to kobieta będzie zakochana na maxa !! 

Gość Gość

Pominmy kwiaty, jeśli facet pamięta, skrobnie słowo czy dwa, kobieta nie czuje ze kłamie ją i robi w balona to będzie kochała dozgonnie 

Gość gość

Ale najpierw musi się zakochać w facecie, bo co z tego że obcy wiesiek z ulicy by jej skrobal smsy czy słał kwiaty. Tylko by ją to wkurwialo

Gość Gość
1 minutę temu, Gość gość napisał:

Ale najpierw musi się zakochać w facecie, bo co z tego że obcy wiesiek z ulicy by jej skrobal smsy czy słał kwiaty. Tylko by ją to wkurwialo

Hahaha. Prawda. 

Gość gregerge

wrecz przeciwnie jak laska zobaczy ze facet za nią lada non stop tojuz pozamiatane, jest przegrany..

kobiety to straszne...

Gość gość
2 minuty temu, Gość gregerge napisał:

wrecz przeciwnie jak laska zobaczy ze facet za nią lada non stop tojuz pozamiatane, jest przegrany..

kobiety to straszne...

No i nic dziwnego, jakby za mną latała kobieta też bym się zniechęcił. Pod tym względem kobiety i faceci są tacy sami. Trzeba zachować dozę niepewności dla drugiej strony, na początku

Ale niektórzy tylko zrzędzić potrafią, zamiast postawić się w sytuacji tej drugiej strony.

Gość gość

Nachalnosc nigdy nie jest dobra

Gość Gość

Ja też nie. Zwłaszcza brzydka. Dlatego mnie nie interesują mężczyzni w ogóle 🧝‍♀️

Gość Gość

Odwrotnie w sensie. Wiadomo. 

Gość gość
1 godzinę temu, Gość gregerge napisał:

kobiety to straszne...

a co ty myślisz, identycznie jest w drugą stronę, jak masz wyjebke to lata jak pies z wywalonym językiem a jak sie zakochasz sama to odwraca dupe i twierdzi że to nie to....szmaciarze haha ale jaki jest sens pisania tego ...nie wiem

Gość Gość
1 godzinę temu, Gość gregerge napisał:

kobiety to straszne...

Kobieta odwdziecza się podwójnie - więc uważaj mężczyzno jak ją traktujesz 🙂

Gość Gość
1 godzinę temu, Gość gość napisał:

No i nic dziwnego, jakby za mną latała kobieta też bym się zniechęcił. Pod tym względem kobiety i faceci są tacy sami. Trzeba zachować dozę niepewności dla drugiej strony, na początku

A ja wolę ludzi zdecydowanych, takich którzy mówią czego chcą, są konkretni i nie owijają w bawełnę. Oczywiście zawsze po uslyszeniu prawdy można się wycofać