Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eho

czy warto isc do pracy

Polecane posty

Gość eho

Jak sie nie jest bystrym moi koledzy ze studiów chłonęli materiał po prostu byli zdolni. a mi to przychodziło z trudem jakoś i słaby byłem w tym co robie. I pracuje na budowie i boje sie isc do inej pracy bo znowu będę głupi:(( nie chce by znowu ktoś mnie poniżał:(

Gość eho

Jestem do bani  chciałem sobie pobrać wersje studencka jeszcze  ale oczywiście za 1 razem zła pobrałem a za drugim razem już sie nie instaluje poprawnie /; chyba depresji dostane bo nic nie umie osiągnąć ani zrobić :((jestem do niczego moje zycie jest do niczego:(

Gość gość
1 godzinę temu, Gość eho napisał:

Jak sie nie jest bystrym moi koledzy ze studiów chłonęli materiał po prostu byli zdolni. a mi to przychodziło z trudem jakoś i słaby byłem w tym co robie. I pracuje na budowie i boje sie isc do inej pracy bo znowu będę głupi:(( nie chce by znowu ktoś mnie poniżał:(

Możesz zostać striptizerem.

Gość eho

eh  wolałbym sie zabić niż upprawiac striptiz jak ostatni desperat 

Gość gość
3 minuty temu, Gość eho napisał:

Jak masz sprawnego siusiaka to zawód striptizera jest dla ciebie wymarozny prawiczku.

Gość gość
19 minut temu, Gość eho napisał:

Jak zostaniesz striptizerem i jakaś kobieta weźmie cię na pokój to jeszcze zarobisz bo za darmo zakisisz ogóra i stracisz prawictwo.

Gość eho

Maze otym by kiedyś tacy ludzie jak ty  gościa powyżej 2 posty  stali sie nikim by poczuli sie nic niewarci  pprzez kilka lat   wiesz poco dla twego dobra i to by była two pietno zeby ci nic niewychodziło i bys był bietny i bylbys swiadom ze to dla twego dobra!