Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość viktoriav

Randka z badoo i co dalej? Czy wygląda na to, że się nie spodobałam?

Polecane posty

Gość viktoriav

Jakieś dwa miesiące temu założyłam badoo i poznałam na nim o 5 lat starszego faceta, wydawał się ok, pisaliśmy często na WhatsAppie, później usunęłam badoo bo poza nim nie poznałam nikogo fajnego, bardzo chciał się spotkać, pisał, że jestem mega seksowna, że się we mnie chyba zakochał. Nie myślałam o tym na poważnie, ale przyszedł taki dzień kiedy się spotkaliśmy i bałam się, że nie spodobam się mu, było nawet ok, poszliśmy na piwo, chciał następnie iść ze mną gdzieś na kluby ale nie lubię tam chodzić, więc odmówiłam, myśleliśmy jeszcze o kinie, ale zraziłam się tą propozycją pójścia na drinka do klubu i postanowiłam wrócić do domu,złapał mnie za rękę jak siedzieliśmy i pocałował mnie. Najpierw odwiózł mnie, a później pojechał tą taksówką do swojego mieszkania. Tylko w trakcie zaczął mnie dotykać po udzie do góry. Później napisał, że przeprasza, ale go bardzo pociągam. Napisałam, że miałam wrażenie, że było coś nie tak, ale zaprzeczył. Mieliśmy spotkać się drugi raz ale nie było okazji, tzn miał dzwonić bo umówiliśmy się na dany dzień, ale rzekomo się rozchorował. Ogólnie to już mi nie pisze tych wszystkich rzeczy jak wcześniej przed spotkaniem. Kontakt już w ogóle nie jest taki sam, zapyta co u mnie, ale ogólnie bez polotu. Przedwczoraj napisałam, że myślę o nim, odpisał ,,to miłe :)'' i to wszystko. Zaczęło mi na nim zależeć, ale nie mam ochoty zabiegać, jestem skłonna bardziej urwać kontakt skoro ma to gdzieś, albo nie jestem wystarczająca.