Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jak tu spać

Mój mąż chrapie pomóżcie albo go u duszę

Polecane posty

Gość Jak tu spać

Proszę pomóżcie bo oszaleje. Od kilku miesięcy jest co raz gorzej. Ja nie potrafię zasnac przy tym chrapaniu. Jak go obudze jest spokój ale tylko na 5 min. Chociaż czasami nie chrapie ale to rzadko.

Chrapie od zawsze czyli od 18l jak się poznaliśmy ale wtedy tylko jak był po alkoholu. Potem jakmiał ciężki dzień. Potem jak leżał na plecach a teraz boże codzienni. Ma 30 lat kolejne 30 przed nam 😱 

Co możemy zrobić żeby przestał chrapac? Może jakieś preparaty z apteki? Czy lepiej od razu lekarz? Laryngolog? 

Dodam r jak chrapie ma buzię zamknięta.

Gość Mam to samo

Hey. 

Moj mąż tez chrapie. Ja go wtedy uderzam zeby sie obudził i wtedy mu mowie "nie chrap":p oczywiscie mam przy tym mega wyrzury sumienia bo czesto mąż tak naprawde nie budzi się tylko majaczy i czesto jest wyedy niemily:/ takze tez nienawidze jak on chrapie:( podobno pomoze tylko operacja przegrody nosowej. Mojemu mezowi laryngolog potwierdzil ze ma krzywą przegrode nosowa ale oboje boimy sie tej operacji bo to jakims mloteczkiem sie robi:/ pomaga jak spi na boku to nie chrapie.

Gość Marcelina

laryngolog. może to być przerośnięty migdał. mój stary ma to samo ale dla świętego spokoju śpię w stoperach piankowych (koszt ok 2pln za parę. jednej pary używam ok tygodnia).