Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość serioserio

Kocham się w dziewczynie ze studiów

Polecane posty

Gość serioserio

A ona o tym nie wie. I nigdy się nie dowie, bo ja należę do tych nieśmiałych. Do tych, co patrzą z boku. Śnią w nocy. Marzą za dnia, ale nie mają odwagi zmienić swego życia i podejść, zagadać i zapytać: "masz ochotę na kawę". Niestety, ale nie potrafię. A już rok mija od kiedy się w niej podkochuje...

31 minut temu, Gość serioserio napisał:

A ona o tym nie wie. I nigdy się nie dowie, bo ja należę do tych nieśmiałych. Do tych, co patrzą z boku. Śnią w nocy. Marzą za dnia, ale nie mają odwagi zmienić swego życia i podejść, zagadać i zapytać: "masz ochotę na kawę". Niestety, ale nie potrafię. A już rok mija od kiedy się w niej podkochuje...

Szczerze, to jak miałbyś podejść z trzęsącymi się łapkami to chyba nie wypadnie to dobrze. Mniemam, że słabo z Twoim skillem interpersonalnym? :(

Gość Serioserio
15 minut temu, marcin_wawa napisał:

Szczerze, to jak miałbyś podejść z trzęsącymi się łapkami to chyba nie wypadnie to dobrze. Mniemam, że słabo z Twoim skillem interpersonalnym? 😞

Słabo. Tzn. umiem rozmawiać, jeżeli 1) nie jestem w grupie ludzi (a zwłaszcza grupie dziewczyn) 2) jeżeli dziewczyna mi się nie podoba, to pogadam na luzie 3) jeżeli kobieta mi się podoba, ale jest w rozmowie dominująca, to umiem podchwycic flirt

A tak, to jestem dupą wołowa w tle klocki

2 minuty temu, Gość Serioserio napisał:

Słabo. Tzn. umiem rozmawiać, jeżeli 1) nie jestem w grupie ludzi (a zwłaszcza grupie dziewczyn) 2) jeżeli dziewczyna mi się nie podoba, to pogadam na luzie 3) jeżeli kobieta mi się podoba, ale jest w rozmowie dominująca, to umiem podchwycic flirt

A tak, to jestem dupą wołowa w tle klocki

Ja sam jestem równie dupą wołową jak ty, ale widać, że musisz znaleźć się z nią sam na sam. To jakaś 10/10? Może ma faceta? Jedyne co na ten moment teraz możesz zrobić, to zacząć z nią gadać, ot, cześć, jaki masz wykład, sratata. Oczywiście ani trochę cię to do niej nie przybliży, ale przełamiesz nieśmiałość i zobaczysz. Zawsze jest 1/1000 że się zakolegujecie :)

Gość Serioserio
8 godzin temu, marcin_wawa napisał:

Ja sam jestem równie dupą wołową jak ty, ale widać, że musisz znaleźć się z nią sam na sam. To jakaś 10/10? Może ma faceta? Jedyne co na ten moment teraz możesz zrobić, to zacząć z nią gadać, ot, cześć, jaki masz wykład, sratata. Oczywiście ani trochę cię to do niej nie przybliży, ale przełamiesz nieśmiałość i zobaczysz. Zawsze jest 1/1000 że się zakolegujecie 🙂

Nie ma faceta. Nie umiem tak ocenić, ale dałbym jej podobną ocenę co sobie. 6-7/10. Najgorzej, że ona za często obok mnie się nie kręci, ja obok niej, też nie.

Gość gość m

Mam to samo co autor, tylko że ja jestem bardzo małomówny i nieśmiały, a dziewczyna która mi się podoba też jest nieśmiała.

1 godzinę temu, Gość gość m napisał:

Mam to samo co autor, tylko że ja jestem bardzo małomówny i nieśmiały, a dziewczyna która mi się podoba też jest nieśmiała.

To jak jest nieśmiała, to zadanie masz ułatwione :)

Gość Gość

Nic na siłę. Jak nie ta to inna.

3 godziny temu, Gość Gość napisał:

Nic na siłę. Jak nie ta to inna.

Jemu raczej z żadną nie wychodzi :(

Gość Serio serio
1 godzinę temu, marcin_wawa napisał:

Jemu raczej z żadną nie wychodzi 😞

Dlaczego mnie obrażasz? Jest taka jedna, która się we mnie duży, ale nie robię jej nadziei, bo po prostu mi się nie podoba. Ja coś mówię, a ona ma już maślane oczy. Ja się uśmiechnę, to ona też. No, ale nie jest w moim guście, to na siłę z nią nie będę.

Gość Serio serio
Przed chwilą, Gość Serio serio napisał:

Dlaczego mnie obrażasz? Jest taka jedna, która się we mnie duży, ale nie robię jej nadziei, bo po prostu mi się nie podoba. Ja coś mówię, a ona ma już maślane oczy. Ja się uśmiechnę, to ona też. No, ale nie jest w moim guście, to na siłę z nią nie będę.

*Durzyc

24 minuty temu, Gość Serio serio napisał:

Obrażasz? Jezu, jaki drażliwy...

Tu nikt nikogo nie obraża. Ja pewno nie ja ciebie.

21 minut temu, Roskosmos napisał:

W moim przypadku to z dziewczynami nie udaje mi się nawiązać żadnego kontaktu. Choćby wzrokowego. Jak dziewczyna przechodzi obok mnie na chodniku to aż czuć na odległość od niej dezaprobatę w stosunku do mnie. I jak w takich warunkach znaleźć dziewczynę, ja się pytam. 

Ja też obiektem westchnień słodkich dziewcząt nigdy nie byłem. Jedni nie robią nic i mają je wszystkie, inni mogą stanąć na głowie i nie maja nic. Z***bany jesteś dla nich - albo wizualnie, albo wewnętrznie (uzewnętrzniony smutek, brak pewności). Spoczko, mam to samo, a ryjek raczej mam w normie.

Gość Roskosmos ja cb pamietam
12 minut temu, marcin_wawa napisał:

Ja też obiektem westchnień słodkich dziewcząt nigdy nie byłem. Jedni nie robią nic i mają je wszystkie, inni mogą stanąć na głowie i nie maja nic. Z***bany jesteś dla nich - albo wizualnie, albo wewnętrznie (uzewnętrzniony smutek, brak pewności). Spoczko, mam to samo, a ryjek raczej mam w normie.

Roskosmos akurat ma krzywy ryj. Kiedyś tu wrzucał zdjęcie. Ma zeza rozbieżnego i duże zakola. Jest też lekko psychiczny, bo kiedyś wrzucał zdjęcia obsrajej dupy na kafe. Ignoruj typa.

53 minuty temu, Gość Roskosmos ja cb pamietam napisał:

Roskosmos akurat ma krzywy ryj. Kiedyś tu wrzucał zdjęcie. Ma zeza rozbieżnego i duże zakola. Jest też lekko psychiczny, bo kiedyś wrzucał zdjęcia obsrajej dupy na kafe. Ignoruj typa.

No, jeżeli to prawda, co co on się dziwi? Jaki facet chciałby laskę 3/10?

Gość Serio serio
4 godziny temu, marcin_wawa napisał:

Okej, spoko. Po prostu z twoich wypowiedzi wynika taki pesymizm w moją osobę, że poczułem to jako obrazę. Moim problemem nie jest brak zainteresowania, tylko fakt, że ja nie mam za bardzo życia poza uczelnią/pracą. Stąd nie mam okazji rozmawiać z kobietami na innej stopie, aniżeli oficjalnej (jak w pracy? jak na wykładzie?). Chociaż kiedyś spaliłem takie dwie fajne dziewczyny, które mnie podrywały w pubie. Jednej odpowiedziałem coś głupiego, a w przypadku drugiej nie podciągnąłem żartu... eh. Wtedy to sknociłem, ale jestem mądrzejszy o te dwie straty.