Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Adam

Obserwator naszego sexu

Polecane posty

Gość Adam

Nie wiem jak do tego doszło, ale bzykałem się z żoną na oczach innego faceta - był nago - przyglądał się i robił nam zdjęcia. Nawet było to podniecające, ale mamy wyrzuty sumienia.

Faceta poznaliśmy na domówce - gadaliśmy i wyszło że jest fotografem. Zaproponował nam zdjęcia na mieście. Po wszystkim zaprosiliśmy go do domu na herbatę, okazało się też że zajmuje się portretem i aktem. Palnałem że może by zrobił zdjęcia mojej żonie - i jakoś tak wyszło że doszło do zdjęć aktów, a potem ją dołączyłem i się zaczęło. 

Było to bardzo podniecające przezycie, czy ktoś z was miał coś podobnego?

Gość gosc

My się czasami tak bawimy z jedną parką bo inaczej ciężko o posiadanie swoich zdjęć podczas seksu. Najpierw jedni się zajmują sobą a drudzy cykaja foty a później odwrotnie. Jest to podniecające, oj jest :)

Gość Plaża

Kochałam się z mężem za parawanem na plaży nudystów, w pewnym momencie zauważyłam, że przygląda się nam dwóch starszych od nas mężczyzn około 40 lat, stali jakieś 10 kroków od nas i się gapili. Strasznie mnie ta sytuacja podnieciła ale nie powiedziałam nic mężowi żeby nie reagował. Leżałam na plecach złapałam męża za włosy i przycisnęłam jego głowę do mojej szyi żeby ich nie zobaczył a sama się odwróciłam w stronę tych facetów i patrzyłam na nich, widziałam że się podniecili, musieli widzieć że na nich patrzę ale się nie krępowali. Wyobraziłam sobie, że podchodzą do nas i dają mi penisy do ust gdy mąż cały czas kocha się ze mną. Miałam bardzo silny orgazm, potem zobaczyłam, że już ich nie było. Ta przygoda utkwiła mi w pamięci i często gdy kocham się z mężem przypominam ją sobie i fantazjuję 🙂 

Gość Gość

Jesteście wszyscy popiepszeni.

Gość Gość

No super też bym popatrzał jestem naturystą,pierwszy raz wstydziłem się nagości.Pozdrawiam.

Gość Gość

He he My też mamy za sobą taką przygodę!!

Mieszkamy na 3 piętrze a na przeciw bloku wykańczano blok!! Często kochaliśmy się przy otwartym oknie i drzwiach tak więc pracownicy nie jednokrotnie widzieli jak się zabawiamy.

Czasem jak szłam do pobliskiego sklepu uśmiechali się owi pracownicy.

Gość wujek

Ja bym chetnie popatrzyl moge tez robic zdjecia.

Gość Gość

A gzie mieszkasz Gość Wujek i w jakim jesteś wieku??!!

Kręci nas kiedy ktoś na nas patrzy A od jakiegoś czasu przydał by się ktoś kto by nas nagrał; jak uprawiamy sex. Co prawda mamy dwa filmy z sobą ale trudno uprawiać sex jak kamera w jednym miejscu.

Przydał by się ktoś do nagrywania lub zrobienia fotek!!

Pozdrawiamy Para z 3 piętra

Gość Adam
7 godzin temu, Gość Gość napisał:

A gzie mieszkasz Gość Wujek i w jakim jesteś wieku??!!

Kręci nas kiedy ktoś na nas patrzy A od jakiegoś czasu przydał by się ktoś kto by nas nagrał; jak uprawiamy sex. Co prawda mamy dwa filmy z sobą ale trudno uprawiać sex jak kamera w jednym miejscu.

Przydał by się ktoś do nagrywania lub zrobienia fotek!!

Pozdrawiamy Para z 3 piętra

Lepszy będzie profesjonalny fotograf - poprostu będzie wiedział jak zrobić takie zdjecia

Gość Gość

Może i lepszy ale z pewnością nie tani. Po drugie nie zależy nam by fotki czy filmy były profesionalne One mają służyć tylko nam.

Gość Juri

Twoja żona nie krępuje się rozbierać i bzykać przy obcym facecie 

Gość Gość

No właśnie nie wręcz przeciwnie bardzo mnie to kręci podobnie jak i mojego partnera. Jako kobieta mam swoje fantazje i właśnie takie że lubię jak ktoś nas obserwuję czy patrzy. Kręci mnie jak widać podniecenie na twarzy obserwatora. Do tej pory nie zdecydowaliśmy się na 3kąt i chyba raczej nie zdecydowała bym się ani ja ani partner.

Nie ukrywam że ciekawi mnie jak by to było czuć w sobie 2 penisy ale przełamać się nie umie.

Za sobą mamy już sex z obserwatorem w naszym mieszkaniu. A obserwatorem byli budowlańcy którzy pracowali przy wykańczaniu mieszkania na przeciw naszego bloku. Uprawiamy sex wówczas na podłodze przy otwartych drzwiach balkonu.

Gość Groch z kapustą
3 godziny temu, Gość Gość napisał:

No właśnie nie wręcz przeciwnie bardzo mnie to kręci podobnie jak i mojego partnera. Jako kobieta mam swoje fantazje i właśnie takie że lubię jak ktoś nas obserwuję czy patrzy. Kręci mnie jak widać podniecenie na twarzy obserwatora. Do tej pory nie zdecydowaliśmy się na 3kąt i chyba raczej nie zdecydowała bym się ani ja ani partner.

Nie ukrywam że ciekawi mnie jak by to było czuć w sobie 2 penisy ale przełamać się nie umie.

Za sobą mamy już sex z obserwatorem w naszym mieszkaniu. A obserwatorem byli budowlańcy którzy pracowali przy wykańczaniu mieszkania na przeciw naszego bloku. Uprawiamy sex wówczas na podłodze przy otwartych drzwiach balkonu.

Wiesz co innego jest jednak sex w trójkącie a co innego pozwalanie na oglądanie się w sytuacjach intymnych. Ja osobiście nie miałbym nic przeciwko patrzeniu na parę tymbardziej jeżeli są oboje aktrakcyjni jednak nie wiem czy bym sie przyłączył do nich. Pozdrawiam

Gość Gość

Tak wiem o tym To nie to samo. Jak pisałam chciałabym doznać 3kąt sexu z dwiema facetami jednocześnie lecz sama nie wiem czemu czegoś się obawiam.

Znajoma z sąsiedniego miasta już to ma za sobą i bardzo jej się to spodobało. Z tego co mówiła to największą przyjemność sprawiło jej kiedy miała 2 penisy w pochwie. Ponoć niesamowity orgazm.

Ma też 3kąt 2 kobiety i facet który też ją podnieca. Na ten drugi zdecydowała się ze względu na jej faceta.