Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Maryja dziewica

Nieudacznica zyciowa

Polecane posty

Gość Maryja dziewica

Czesc mam 25 lat i jestem nieudacznica

zyciowa . Nigdy nie miałam faceta nigdy nie uprawiałam seksu a calowalam się w gimnazjum. Jestem po przejściach psychicznych wiec nie mam wyglądu jestem duża gruba świnia przez co żaden się mna nie interesował . Nigdy nie byłam blisko z facetem . Jakiś czas temu poznałam kogoś i nawet nie przeszkadza mu mój wyglad ciagnie nas z obydwu stron chyba się zakochuje ale boje się ze strach zniszczy wszystko otóż obawiam się sytuacji kiedy przejdziemy do późniejszego etapu i powiem mu iż jestem dziewica to on ucieknie . Panowie jaka by była wasza reakcja gdzie wasza nowa partnerka wyznaje Wam ze jest dziewica? 

Gość Prawiczek

A może chciałabyś prawiczka? ☺

Gość Maryja dziewica
19 minut temu, Gość Prawiczek napisał:

A może chciałabyś prawiczka? ☺

Szukam kogoś kto ma coś więcej domzaoferowania niż tylko penisa :)

Gość mnjkjjjjjjjj

debil

Gość Prawiczek

No to powodzenia. Przyda się😜

Po pierwsze, określ konkretnie, dlaczego uważasz się za ''nieudacznicę życiową'. W punktach. Do każdego z tych punktów dopisz inwersję oraz sposoby, którymi możesz ją osiągnąć. I realizuj powoli, krok po kroku, sukcesywnie. Po drugie, zweryfikuj własne aspekty psychiczne, czy już jesteś stabilna, czy jeszcze potrzebujesz nad sobą popracować. Być może warto nawet skorzystać z porady psychoterapeuty. Wprowadzenie diety będzie miało sens i efekty tylko wtedy, kiedy nie będziesz działała podświadomie przeciw sobie. Dietę najlepiej ustalać z dietetykiem, by nie zrobić sobie krzywdy. Po trzecie, każda kobieta traci dziewictwo w swoim czasie, kiedy jest gotowa, i nie musi się z tym spieszyć. Jeśli Twój partner z Ciebie zrezygnuje tylko dlatego, że jeszcze nigdy tego nie robiłaś - ciesz się, niedojrzały zakompleksiony osobnik sam się wyeliminował z Twojego życia. W każdym razie, na ogół mężczyźni mają kruche ego, więc są wręcz szczęśliwi i usatysfakcjonowani, że trafiła im się dziewica. Ty, Autorko, jeszcze nie jesteś ''stara'' na tyle, by czystość wydawała się ''podejrzana'', zatem... Skup się głównie na sobie, na pracy nad samą sobą. Dla lepszej przyszłości.

Gość Kato

Uwielbiam grube gupeczki. Fałdki tłuszczu na brzuszku celulit na udach i dupci mmmmm

Gość Kato

I jeszcze dziewica bosko