Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak wygląda spojrzenie zakochanej kobiety

Polecane posty

Gość gość

Da się to z czymś pomylić?

Gość Rebecca

Mężczyzna nie odróżnia spojrzenia flirciarskiego/lubieżnego od maślanych ócz. Zwykle te pierwsze bierzecie za zakochanie. 

Gość gość

Nie, nie chodzi mi o takie spojrzenie

Tak jak u mężczyzny. Jakby dostała obuchem głowie.

A tak na poważnie rozmarzone, rozkochane oczy ciężko pomylić z czymkolwiek innym.

wszystko zależy czy miłość skonsumowana czy platoniczna. jeśli już jest w fazie due to wiadomo że  spojrzenia będą weselsze, mniej napastliwe i nie takie lepkie(doszukujące się jakiegoś znaku). jeśli miłość pozostaje w fazie domysłów czy randek to źrenice są wielkie, oczy szkliste, nieśmiałe (u kobiety- sarnie) u mężczyzny lepkie, maślane i zahipnotyzowane. 😌  👍

Gość gosc

facetom sie wydaje, ze kobieta jak sie usmiecha, a raczej szczerzy jak tylko zobaczy faceta, wdzieczy jak debilka to tylko wtedy jest w kim zakochana

naprawde nie widzicie tego jak kobieta patrzy wam gleboko w oczy? to takie trudne dla was?

Gość Sgjr7
15 godzin temu, Delta napisał:

wszystko zależy czy miłość skonsumowana czy platoniczna. jeśli już jest w fazie due to wiadomo że  spojrzenia będą weselsze, mniej napastliwe i nie takie lepkie(doszukujące się jakiegoś znaku). jeśli miłość pozostaje w fazie domysłów czy randek to źrenice są wielkie, oczy szkliste, nieśmiałe (u kobiety- sarnie) u mężczyzny lepkie, maślane i zahipnotyzowane. 😌  👍

Masz rację w 100 procentach.

Gość szaarriikkkkk

a odkochana to juz pewnie slepa...

Dnia 25.12.2018 o 10:46, Gość szaarriikkkkk napisał:

a odkochana to juz pewnie slepa...

taki wyszczekany a nie wiesz? na dwoje babka wróżyła. ..

kobieta nie utrzymuje kontaktu wzrokowego dłużej niż przez 3 sekundy z nikim kto jej się nie podoba. cała tajemnica jest w tym, że nie tylko ważne ile patrzy ale i jak patrzy. jeśli musi patrzeć ci w oczy z przyczyn formalnych to to spojrzenie będzie chłodne i jednostajne (tz.oczy nie przeskakują na twarz, usta, włosy) a brwi nieruchome. jeśli jest zakochana brwi zawsze idą do góry bo to naturalny odruch oka na to co chcemy zobaczyć wyraźniej.

Gość Gość

Jprdl 😄😸haha jakie bzdury 

Gość gość

Na mnie kobieta patrzy jakby chciala mi coś powiedzieć a nie mogła z siebie wydusic slowa. Ostatnio az mnie to skrępowalo, poczulem sie dziwnie.

Gość Młoda

Patrzenie w oczy - ok, tylko niektórzy obsesyjnie w nie patrzą, a inni panicznie boją się kontaktu wzrokowego. Natomiast jeśli kobieta w nie patrzy przez całe spotkanie, uśmiecha się to zapewne coś czuje, ale równie dobrze może Cię lubić jako kolegę. Jeśli się komuś podobasz fizycznie to zauważysz to bez problemu, bo raz na jakiś czas zerknie na Twoje usta, dłonie, aby znowu wrócić do oczu. Nie oceniamy fizyczności kolegow, no chyba, że jakaś kobieta uważa, że bluza Hilfigera jest oznaką bogactwa i dokładnie koduje, jakie masz na sobie marki (uciekaj od niej!). Lepiej nie ubieraj się tak samo na wszystkie spotkania, bo uzna, że nie wiesz do czego służy pralka. ;-) 

1 minutę temu, Gość gość napisał:

Na mnie kobieta patrzy jakby chciala mi coś powiedzieć a nie mogła z siebie wydusic slowa. Ostatnio az mnie to skrępowalo, poczulem sie dziwnie.

to znaczy że coś chciałaby powiedzieć ...skoro tak czujesz. im więcej myślisz tym dalej odbiegasz od tego co faktycznie jest, do tego co twoim zdaniem może jest. 😉

Gość gość
49 minut temu, Delta napisał:

to znaczy że coś chciałaby powiedzieć ...skoro tak czujesz. im więcej myślisz tym dalej odbiegasz od tego co faktycznie jest, do tego co twoim zdaniem może jest. 😉

Tylko co powiedzieć.

Gość gość

Jej oczy mówią włóż mi bo dłużej nie wytrzymam !

Gość gość
45 minut temu, Gość gość napisał:

Jej oczy mówią włóż mi bo dłużej nie wytrzymam !

Raczej: pocałuj mnie

Gość gość
4 godziny temu, Gość gość napisał:

Raczej: pocałuj mnie

Niech ci będzie, najpierw całowanie a później wkładanie :)

Gość Merh5s8

Z radością, lekkością w oczach, z podziwem. 

Gość Johnny Bravo

Najpierw wkładanie potem całowanie. 

Wkładanie z całowaniem. 

Wiele ludzi mylnie bierze "rozmarzone" spojrzenie za objaw zakochania... BZDUUURA! Być może sama nie jestem ekspertem, ale pokuszę się na teorię- zerkanie, gdy najmniej się tego spodziewasz lub niezręczne odwracanie wzroku, gdy wasze oczy wreszcie się spotkają, to nie musi być jedynie zauroczenie. Dziewczyna równie dobrze mogłaby patrzeć na ciebie i wyobrażać sobie kurczaka z KFC. Uważam, jako kobieta, że jeśli naprawdę zależy ci na jej uczuciach, powinieneś szukać w jej spojrzeniu radości. Nie interesuje mnie dziecięce szczęście, szczególnie nie podekscytowanie. Wyobraź to sobie. Gdy widzisz tą wyjątkową osobę, robi cię się ciepło na sercu. Sekretnie czekałeś, aż się zjawi, choć mogłeś się sam przed sobą do tego nie przyznawać. Nigdy nie wiesz, kiedy zniknie, dlatego chcesz wyłapać każdy szczegół, by choć cząstka została z tobą... Co prawda, to ciepło na sercu może zacząć parzyć😂, wtedy napięcie jest tak wielkie, że odwracamy wzrok. Myślę, że o takie spojrzenie ci chodziło. 🤗

Powodzenia!

no to teraz ja a eksperta sam sobie wytypuj ;)

kiedy kobieta patrzy na/w:

- OCZY - szuka z tobą porozumienia na wyższym poziomie. dla obu płci oczy są w fazie wstępnej najważniejszym zmysłem dlatego bowiem właśnie w oczach zaczyna się bodziec przewodni w każdym gatunku.

-WŁOSY - to spojrzenie romantyczne, czułe. dla kobiet włosy nie mają raczej seksualnych konotacji tak jak to nie raz bywa u mężczyzn.

-BRODA- to spojrzenie pierwotne. im szerszy podbródek tym większe prawdopodobieństwo wysokiego testosteronu. podbródek męski ma być konkretny a nie jak u cipki ;) dotykanie go, pocieranie przez mężczyznę jest bardzo męskie i seksualne.

- USTA- to jest spojrzenie męski. gdy kobieta patrzy na toje usta możesz mieć pewność że po pierwsze sprawdzą stan twojego uzębienia a także jakoś higieny a po drugie chce cię pocałować.

-TORS - spojrzenia lekko seksualne  bardziej w poszukiwaniu dobrych genów. im sylwetka bardziej proporcjonalna, trójkątna tym lepsze geny.

-DŁONIE - spojrzenie silnie seksualne. zważywszy jak ważne są to członki ciała i gdzie docierają, kobieta bada je starannie. ich budowę, miękkość, wygląd, higienę.

- TYŁEK- spoj. seksualne.

tak pokrótce wykorzystaj tę wiedzę w dobrej sprawie. 😁 

👁👁

-