Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Sąsiadka wpycha nochal do mojego życia

Polecane posty

Gość gość

szczególnie interesuje ją moja praca oraz czy i kiedy znajdę męża. Jest to tym bardziej wkurzające, że ta sama szmata organizowała przeciwko mnie miejscową mafię powodującą wypadki komunikacyjne. Jak dać do zrozumienia takiej gnidzie, żeby mnie zostawiła w spokoju? 

Gość Gość

Idź na policję. Albo do psychiatry... 

Gość gość

Do psychiatry to ty sobie sama idź wredna krowo. 

Gość Gość

Mnie żadna mafia nie śledzi. A ty widocznie masz urojenia bo w realnym przypadku zagrożenia człowiek idzie na policję 

Gość gość

Dobrze, w takim razie PÓJDĘ NA POLICJĘ. I nie mam urojeń, za to mam zdjęcia. 

Gość Gość

To dobrze że masz dowód. 

Gość gość

Wiem. A ty zwróciłaś uwagę nie na pytanie zawarte w tytule, tylko na rozwinięcie tematu i cały czas o tym piszesz. Od razu widać czego się boisz, po tym jak desperacko na mnie napadasz. 

Gość Gość

Nie lubię rozwijać dyskusji z pewnymi ludźmi bo wiem co mnie czeka... Przypominasz mi pewną kobietę. Jak ktoś wpycha nos w czyjeś życie a tobie się to nie podoba to jej to powiedz wprost że sobie nie życzysz i jej pocisnij. Czego oczekujesz tutaj? 

Gość gość

Nie lubisz rozwijać dyskusji to nie rozwijaj, nikt cie o to nie prosił. Sama się wtrąciłaś.  A dlaczego przeszkadza ci właśnie mój  temat? 

Gość Gość

Masz paranoje jakaś. Pa. 

Gość gość

Chyba ty masz paranoję, ja piszę o swojej sytuacji a ty przyłazisz do mojego wątku i masz do mnie pretensje  że o tym piszę, a potem pretensje że się wpierniczyłaś z własnej woli do tematu. Puknij się w ten chory łeb idiotko. 

Gość Agresywna idiotka

Masakra. 

Gość gość

Dobrze że się przedstawiłaś. 

Gość Gość

Haha ty naprawdę masz jakiś problem ze sobą. Nie chcesz rad, nie chcesz żeby ktoś czytał i komentował wedle uznania to po co w ogole zakładasz temat na forum? Jak możesz dać do zrozumienia to ci zasugerowałam a ty się rzucasz. 

Gość gość
4 minuty temu, Gość Agresywna idiotka napisał:

Masakra. 

Agresywna idiotko, musi cię to wszystko jakoś dotyczyć, skoro cały czas się wpisujesz, chociaż nie lubisz. 

Gość Gość

Mam do czynienia z różnymi ludźmi zaburzonymi i u ciebie ewidentnie występuje problem. To że tobie się wydaje że mnie ta sprawa dotyczy osobiście bo ja komentuje to m. in. jeden jego przejaw. Paranoja podobna jak u kiełbasy. 

Gość gość

To nie powinnaś mieć do czynienia z takimi ludźmi bo jestes niekompetentna.

Gość Gość

Każdy zaburzony tak mówi... Nic nowego. 

Gość gość

😄 Ale nie odpowiedziałaś mi, dlaczego wlazłaś akurat do mojego tematu i próbujesz mnie zwalczać? Musisz mieć coś na sumieniu związanego z tym o czym piszę. Denuncjujesz się podświadomie i samookłamujesz, że to nieprawda. Zresztą po co to robisz? Dowody są, nic nie wskórasz. 

Gość Gość

Wlazlam bo to forum publiczne i wchodzę w wiele tematów dziecinko. Rozmowa z wariatem wygląda właśnie tak jak z tobą. Przestań projektować. Żegnam. 

Gość gość

Wariatką to raczej jest taka, która reaguje na oskarżenie i bierze je do siebie, czyli ty. No chyba, że jesteś winna. W każdym przypadku masz problem. 

Gość w kość

Nie wiem o co chodzi z tą twoja paniką, takie grupy istnieją i są zwalczane przez Policję, można o tym przeczytać i usłyszeć w mediach, do tego autorka pisze że ma dowody, a ty wyjeżdżasz z pomówieniami jakbyś się czegoś bała. Gdybyś nie była zaangażowana to byś w ogóle nie otwarła wątku, a już na pewno byś w nim nie pisała, to jasne. 

Gość Gość

Macie rację. Jestem bossem tej mafii. Pora to wyznać bo mi ciąży. 

Gość ocena

autorko zupełnie sie nie przejmuj, ona poprawia sobie jakosc niespełnionego zycia wylewając jadzik na innych 🙂 robi to co noc, takie brzydactwo mądralińskie, lepiej sie czuje jak komuś pocisnie 

Gość gość
1 minutę temu, Gość ocena napisał:

autorko zupełnie sie nie przejmuj, ona poprawia sobie jakosc niespełnionego zycia wylewając jadzik na innych 🙂 robi to co noc, takie brzydactwo mądralińskie, lepiej sie czuje jak komuś pocisnie 

Musi mieć nieszczęśliwe życie i ciężką paranoję 😉

Gość gość

Jak ktoś wpycha kichawę w nie swoje sprawy to się idzie do tej osoby i mówi jej to prosto w twarz a nie użala na forum zlokalizowanym w rubieżach internetu.

2 godziny temu, Gość gość napisał:

(...) ta sama szmata organizowała przeciwko mnie miejscową mafię powodującą wypadki komunikacyjne (...)

Kuźwa co? xD Za dużo grania w GTA 5 xDDDDD

Gość gość

Każdy ma prawo zadać pytanie w dowolnym miejscu internetu, a nawet takie rubieże są monitorowane przez Policję 🙂 Tego się boicie. 

Gość BossMafii528

To ja jestem szefem tej mafii i właśnie planuję kolejne uderzenie w komunikację publicznoą za pomocą mojego prywatnwgo Jonowego Działa Orbitalnego. Na dowód załączam zdjęcie ekranu sterowania tego ustrojstwa https://zapodaj.net/images/5ad71adb18394.jpg :D

Gość gość

Nie wchodzę do twoich linków a zdjęcia mam swoje, nie ściągnięte z netu. Pajacuj dalej. 

Gość 007wurst

Pomyliłeś ulice. Aż o 2 przecznice. Chcesz niewinna osobę wysadzić zamiast autorki? Co ja ci zleciłam?!