Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Sąsiadka wpycha nochal do mojego życia

Polecane posty

Gość gość

Bać się wejść na zapodaj.net, które jest hostingiem obrazków, to trzeba być udanym xD A na kafeterię jakoś nie boisz się wejść?

Gość gosc

w rubieżach 🙂  ona ma naturę twojej sąsiadki, wciska nochala w różne wątki zeby demonstrować swoją wyższość, tak mają baby niezaspokojone albo nauczycielki 🙂 

Gość Gość

Kafe z rana jak śmietana cokolwiek to oznacza 😄:classic_biggrin:😹dzięki. 

Gość gosc

Czyli w skrócie, baba bez bolca dostaje pierdolca.

Gość gość
2 minuty temu, Gość gosc napisał:

w rubieżach 🙂  ona ma naturę twojej sąsiadki, wciska nochala w różne wątki zeby demonstrować swoją wyższość, tak mają baby niezaspokojone albo nauczycielki 🙂 

Możliwe 🙂 Widzę że Ty chyba lepiej znasz się na babach, więc przyjmuję do wiadomości 🙂 

Gość gosc

ona by chiała by wszystkie wątki były takie jak ona sobie życzy:) ale to ściema, to dla niej dobra pożywka, no dokładnie zgodnie z tym powiedzonkiem, im gorsza jakość zycia osobistego tym bardziej to czepliwe, szczęśliwe osoby piszą w zupełnie inny sposób i emanują życzliwością np 🙂 

Gość gość
1 minutę temu, Gość gosc napisał:

ona by chiała by wszystkie wątki były takie jak ona sobie życzy:) ale to ściema, to dla niej dobra pożywka, no dokładnie zgodnie z tym powiedzonkiem, im gorsza jakość zycia osobistego tym bardziej to czepliwe, szczęśliwe osoby piszą w zupełnie inny sposób i emanują życzliwością np 🙂 

100% racji 🙂 

Gość Zpaznokcilakier

Kurdka, ja też bym chciała być szefowa mafii, a orbitalnej to już w ogóle. Można by bylk rozbójnikowac, chuliganic do woli, mieszać ludziom w życiorysach z   tej orbity okoloziemskiej, całkiem sponjo sprawa, a tak ... Co za nuda. 

Gość Bolo

Szczęśliwe osoby z dobrym bolcem jak sama piszesz nie udzielają się na kafeterii rano w święta. Zastanów się zatem nad jakością swego życia zanim zaczniesz szukać bolca w oku cudzym 😎 

Gość bjjj

cwaniakuje 🙂 słyszałam również że piękne kobiety w ogóle do neta nie zaglądają bo ciągle się pieprzą 🙂 to cie oświece, nie ciągle 🙂 

Gość gość

To znaczy że jesteś nieszczęśliwy, bo udzielasz się na kafeterii rano w święta. 

Gość gość
6 minut temu, Gość Bolo napisał:

Szczęśliwe osoby z dobrym bolcem jak sama piszesz nie udzielają się na kafeterii rano w święta. Zastanów się zatem nad jakością swego życia zanim zaczniesz szukać bolca w oku cudzym 😎 

Tobie tylko bolce w głowie imbecylu. 

Gość Nje

W głowie? Chyba ci się części ciała pomyliły. Nie lubię perwersji. 

Gość fffff

a ta sąsiadka to jakie pytania ci zadaje ? i kiedy ma możliwość cie dopaść do rozmów ?

Gość gość

Ano ma możliwość bo jak to mówią dla chcącego nie ma nic trudnego. Bezczelna zdzira. 

Gość Gurwa
2 minuty temu, Gość gość napisał:

Ano ma możliwość bo jak to mówią dla chcącego nie ma nic trudnego. Bezczelna zdzira. 

Takim tekstem to można pomówić bądź oskarżyć każdego o wszystko. "Ma możliwość". Nosz gurwa, technicznie to każdy "ma możliwość" zrobienia czegokolwiek xD

Gość fffff

no mi akurat ciężko zadać pytania bo mieszkam w wielkim mieście, tu same anonimy jak się postarasz, moi sąsiedzi tylko się witają, jakby jakaś podeszła co tam jak tam ,szybko bym ją spławiła, potrafię tak odpowiedzieć ze jest miło a niczego o sobie nie powiem co mozna wykorzystac, same ogólniki 🙂

Gość gosc

ta się znowu podnieca i dziwuje światem 🙂 

Gość gość

Pewnie że z powodu obmowy nie pójdę na Policję, ale z poważniejszych przyczyn jak najbardziej. Wtedy może wyjść na jaw coś czego się wyraźnie boicie. 

Gość róż-cóż

Kto i czego niby ma się tutaj bać, co? Zobaczą, co odpierdzielasz w internecie to nie będą się ceregielić tylko zadzwonią po pogotowie psychiatryczne a ci migusiem cię zapakują w kaftanik i siup na cztery spusty do pokoju bez klamek xD

Gość gość

Odpierdzielasz to ty, pedofilu. 

Gość gosc

jaka radocha ze w kaftanie kogos by umiescili,ty jestes psychopatką 🙂

Gość gosc

a druga rzecz gdyby ktoś faktycznie miał obsesje lękowe to ty w ogóle nie powinnaś byc dopuszczona do rozmów z takimi ludzmi bo masz rysy psychopatyczne 🙂 

Gość Żal

To po prostu radość że jednego psychola mniej na ulicy. Mania przesladowcza może doprowadzić do tragedii w której przez czyjeś urojenia ginie niewinny człowiek 🔪. Właśnie dałaś popis swoich urojen zwracając się do jakiejś osoby jak do mnie. To nie ze mną dyskutujesz teraz. Moje wpisy skończyły się na 1 stronie a ty wciąż to samo... 

Gość SierżantDziuraWDupie

Straszenie polską policją xD Weź ty mnie nie rozśmieszaj. Moja siostra pracuje jako pedagog szkolny. Gdybyś tylko wiedział/a jak potworne sprawy policja potrafi od tak zamknąć, bo "sprawca okazał skruchę" to z wrażenia nogami byś się nakrył/a....

Gość gość
3 minuty temu, Gość Żal napisał:

To po prostu radość że jednego psychola mniej na ulicy. Mania przesladowcza może doprowadzić do tragedii w której przez czyjeś urojenia ginie niewinny człowiek 🔪. Właśnie dałaś popis swoich urojen zwracając się do jakiejś osoby jak do mnie. To nie ze mną dyskutujesz teraz. Moje wpisy skończyły się na 1 stronie a ty wciąż to samo... 

Tutaj już dawno wwypowiedziało się sporo osób a ty się zafiksowałaś na jednej. Inteligencja ci szwankuje. 

Gość gość
5 minut temu, Gość SierżantDziuraWDupie napisał:

Straszenie polską policją xD Weź ty mnie nie rozśmieszaj. Moja siostra pracuje jako pedagog szkolny. Gdybyś tylko wiedział/a jak potworne sprawy policja potrafi od tak zamknąć, bo "sprawca okazał skruchę" to z wrażenia nogami byś się nakrył/a....

Ten wpis też im pokażę. 

Gość gosc

nawet jesli to wpis innej osoby to jestes taka sama, co potwierdziłas i powtarzam ci drugi raz nie powinnas byc dopuszczona do rozmów z takimi osobami

Gość Gość
Przed chwilą, Gość gość napisał:

Tutaj już dawno wwypowiedziało się sporo osób a ty się zafiksowałaś na jednej. Inteligencja ci szwankuje. 

Nie trzeba byc eskeprtem w dziedzinie psychiatrii by bez problemu stwierdzić że masz coś z głową.