Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Tajemnicza_wB

Chlopak Hindus -problem

Polecane posty

Jestem w zwiazku z hindusem od paru lat . Poznalismy  sie w internecine ,jak wiadomo wszystko byl pieknie na poczatku , wyszly jakies pierwsze spotkania , milosc rozkwitla on POWtarzal (nadal powtarza ) ze nie moze bezemnie zyc ze mnie kocha . Teraz przyjechal na 3 miesiace , chcialam abysmy poznali sie blizej , jednak cos sie zmienilo Mam wrazenie ze to juz nie jest to samo co wczesniej. Mam wrazenie ze mi  nie ufa co jest dolujace , czasami mam wrazenie ze jestem torturowana emocjami   , sporo  pije a jak wypije to probuje mnie uderzyc chociaz jeszcze tego nie zrobil , boje sie ze kiedys moze mi cos zrobic . Nie mowie ze jest Tak zle ale to Tylko moje wrazenia , generalnie jest bardzo czuly I kochany , opikeuje sie mna , nie moge powiedziedzic bo nie oszczedza na mnie piniedzy any milosci ale nie wiem ,

Kocham go bardzo ale zastanawiam sie nad zerwaniem , chociaz jest to dla mnie bardzo trudne bo walczylam o ta milosc , poklocilam sie z rodzina ,on tez . Jestesmy bardzo dlugo ze soba 

Pomocy 😕😕

Gość gość

Hindusi nie ufają nikomu. Nawet własnej rodzinie. Zdradzają a nawet biją swoje kobiety, a od kobiety wymagają bezwzględnego posłuszeństwa. Kasa dla nich nie jest problemem, ma to ci daje i siedź cicho. Robi swoje bo w jego mniemaniu jest drugi po Allahu.Kobieta to rzecz.

Gość gość

Dokształć się 😉

Gość gość

Hehehe hinduista, daj spokój 😉

Gość Dot

Próbowal Cie uderzyć, a Ty się nadal zastanawiasz czy z nim być. Ogarnij się, zanim życie sobie zmarnujesz.

Gość Pati

W Indiach kobieta to człowiek drugiej kategorii.

Indie to kraj gdzie skala gwałtów jest równie wysoka co w krajach Arabskich.

Żona w Indiach podobnie jak w kulturze Arabów jest własnością męża.

Zamiast związać się z jakąś cywilizowanym factem, jak Szwed, Holender, Niemiec czy nawet Polak czy Czech, to ty wybrałaś sobie ciapaka, to teraz masz...

Gość Magda

Culture shock.

Nie spodziewaj się, że facet wychowany w kulturze nieporównywalnie bardziej nieprzyjaznej dla kobiet niż kultura europejska, w tym także kultura polska, będzie cię dobrze traktował.

Hindusi, Arabowie mają zakodowane w mentalności, że kobieta jest niżej w hierarchii społecznej i nawet jak chcą się tych cech wyzbyć, to już mają przez swoją kulturę pewne cechy i przyzwyczajenia zakodowane w głowach.

Głupie jesteście dziewczyny. Ja nigdy nie związałaby się z kimś spoza kultury europejskiej. A kultura europejska to cała Europa, Australia, Kanada i biała część USA, mało ci kandydatów do szukania partnera? Musiałaś wybrać faceta z  kraju III świata, gdzie kobieta jest podnóżkiem faceta, co wynika bezpośrednio z tej kultury?

Gość Gość
33 minuty temu, Tajemnicza_wB napisał:

Mój chlopak pochodzi z nepalu I z wiary jest hinduista

W Nepalu jest buddyzm

Gość gośćc

Po chuj tempe dzidy powtarzacie tekst po pierwszym gosciu 

wszystko powiedzial idiotki nie maja wlasnego zdania

Gość gość
3 minuty temu, Gość Gość napisał:

W Nepalu jest buddyzm

dominuje hinduizm 

Gość Kaska

Mieszkam w anglii. Tutaj hindusów jest masa. Hindusow jest ponad 1 miliard. Oni siedza na necie i szukaja tylko naiwnych białych kobiet zeby sie z nimi ozenic i dostac europejski paszport.

pierwsze co to powinnas isc na policje i zgłosić ten fakt ze cie zaatakował .

po drugie pracowalam z hindusami i pakistanczyki oni sie niczym nie roznia.

przypomia ze w indiach ktore wyrobily sobie opinie ze hindus to czlowiek miłujacy pokój jest WIELKIM KŁAMSTWEM.

to tylko pozory.

hindusi sa bardzo agresywni w czególnosci do kobiet. To w indiach oblewa sie kwasem kobiety , gwałci , zabija po przez podpalenie lub ukamieniołowanie. Jesli na tym etapie ten dzikus sie tak zachowuje to masz jak w banku ze milosci nie ma tylko chce polski paszport.

hindusi nie myja rak ! Oni kucaja na muszli i sie podmywaja butelka lub woda a za paznokcuami zostaje im gówno i pozniej roznosza choroby.

w Anglii tworza grupy i gardza bialymi . Sa nie bezpieczni a ich wiedza jest mała . Nie rozumiem jak moga byc lekarzami bo nie maja pojecia zbyd duzego . To ze hindus nie oznacza ze jest taki jak na filmach. Hindusi kiedys z muslimami tworzyli jedno panstwo . Dziewczyno obudz sie . Poszukaj sobie europejczyka.

Gość szaarrriiiikkkkk

W Nepalu dominuje chinski komunizm a Dalaj Lama jest na wygnaniu i ma sie dobrze dzieki Bogu...

pierdolicie Hipolicie

Gość Lili
3 minuty temu, Gość Kaska napisał:

Mieszkam w anglii. Tutaj hindusów jest masa. Hindusow jest ponad 1 miliard. Oni siedza na necie i szukaja tylko naiwnych białych kobiet zeby sie z nimi ozenic i dostac europejski paszport.

pierwsze co to powinnas isc na policje i zgłosić ten fakt ze cie zaatakował .

po drugie pracowalam z hindusami i pakistanczyki oni sie niczym nie roznia.

przypomia ze w indiach ktore wyrobily sobie opinie ze hindus to czlowiek miłujacy pokój jest WIELKIM KŁAMSTWEM.

to tylko pozory.

hindusi sa bardzo agresywni w czególnosci do kobiet. To w indiach oblewa sie kwasem kobiety , gwałci , zabija po przez podpalenie lub ukamieniołowanie. Jesli na tym etapie ten dzikus sie tak zachowuje to masz jak w banku ze milosci nie ma tylko chce polski paszport.

hindusi nie myja rak ! Oni kucaja na muszli i sie podmywaja butelka lub woda a za paznokcuami zostaje im gówno i pozniej roznosza choroby.

w Anglii tworza grupy i gardza bialymi . Sa nie bezpieczni a ich wiedza jest mała . Nie rozumiem jak moga byc lekarzami bo nie maja pojecia zbyd duzego . To ze hindus nie oznacza ze jest taki jak na filmach. Hindusi kiedys z muslimami tworzyli jedno panstwo . Dziewczyno obudz sie . Poszukaj sobie europejczyka.

You don't know nothing about it. You are very stupit girl from Poland. 😉

Gość w tym gronie
38 minut temu, Gość Magda napisał:

Nie spodziewaj się, że facet wychowany w kulturze nieporównywalnie bardziej nieprzyjaznej dla kobiet niż kultura europejska, w tym także kultura polska, będzie cię dobrze traktował.

Tzw. "kultura" europejska mogłaby się uczyć od kultury polskiej szacunku dla kobiet.