Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Starszy gość

Jak jej to delikatnie wyperswadować

Polecane posty

Gość Starszy gość

Jestem już dobrze po 40-stce, mam żonę i dorosłego syna. Od wakacji jest u nas nowa pracownica, młoda dziewczyna po studiach. Ale od jakiegoś czasu ewidentnie zauroczyła się we mnie. Wie że mam żonę i jestem z nią szczęśliwy. Sam jej o tym powiedziałem, żeby ją odstraszyć od siebie, ale to nic nie dało. Nie wiem jak jej skutecznie przekazać, że nie jestem zainteresowany i nic z tego nie będzie. Nie chcę robić tego w chamski sposób, nie chcę też jej urazić. Pomóżcie mi, proszę.

Gość Anna

A po prawdzie: Poważnie nie jesteś nią zainteresowany? 

Gość Gość

Ona nie szanuje twojej żony podrywając ciebie a ty nie chcesz jej urazić? Zmień hierarchię wartości na początek

Gość Starszy gość
10 minut temu, Gość Anna napisał:

A po prawdzie: Poważnie nie jesteś nią zainteresowany? 

Wyobraź sobie że nie.

Gość Malinowy krem

Ignoruj. Rozmawiaj tylko o pracy , nie wchodź w żaden kontakt sms czy inny 

Gość Jghk

40 lat a psychika 16 latka. Nie wierze że ten temat założył 40 letni facet i to w pierwszy dzień świąt... Jakiś znudzony trol prędzej.

Gość Afagff

Gość w moim wieku biznesmen a pyta co ma zrobić na kafe. Wiesz co ja bym zrobiła gdybym tak miała?  Zwolnilabym. Ale ja to ja a ty dalej baw się w podchody póki ci ta mała zołza brudów w życiu nie narobi 

Gość Starszxy gość
5 minut temu, Gość Afagff napisał:

Gość w moim wieku biznesmen a pyta co ma zrobić na kafe. Wiesz co ja bym zrobiła gdybym tak miała?  Zwolnilabym. Ale ja to ja a ty dalej baw się w podchody póki ci ta mała zołza brudów w życiu nie narobi 

Nie jestem biznesmenem ani jej przełożonym. Ale za parę lat ona może być moją szefową. Taki niestety jest układ, a pracy zmieniać nie zamierzam.

Gość Anna
16 minut temu, Gość Starszy gość napisał:

Wyobraź sobie że nie.

W takim razie konkretnie jej oznajmij w czym rzecz. Nie patrz czy ją urazisz czy nie, po prostu powiedz, że jej podchody cię nie interesują, że jesteś w szczęśliwym związku itp. 

Gość Anna27

jakos nie wierze aby młoda dziewczyna poleciała na starego konia. Koleś nie fantazjuj . Dziewczyny nie chca starych zwisów 

Gość Starszy gość
56 minut temu, Gość Anna27 napisał:

jakos nie wierze aby młoda dziewczyna poleciała na starego konia. Koleś nie fantazjuj . Dziewczyny nie chca starych zwisów 

Też trudno mi w to uwierzyć.

Gość Joga miluśka

Był taki przypadek, że młoda dziewczyna poderwała starego dziada, ale on był sławnym aktorem, chyba z 50 lat starszym od niej.