Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Daniel

Proszę o rady ! Kocham ją!

Polecane posty

Gość Daniel

Cześć, mniej więcej 10 miesięcy temu poznałem niesamowita kobietę. Szybko się zakochałem, ale ona nie odwzajemniała tego. Spotykaliśmy się, widać było jej zaangażowanie w pocałunkach, tuląc się. Spędziliśmy razem kilka weekendów nad morzem i w górach we wakacje. Sama mówiła, że chce się zaangażować, ale nie może mi powiedzieć, że mnie kocha. Seksu między nami nie było bo bałem się wszystkiego tym zepsuć skoro nie dawała znaków. W lipcu powiedziała mi, że mnie nie kocha i nie chce oszukiwać mnie ani siebie. Nie poddałem się, kolejne dwa miesiące były prawie takie jak wcześniej. Spędzaliśmy tyle samo czasu, całowaliśmy się. Ale wtedy znów powiedziała, ze nic nie czuje. Mijają kolejne trzy miesiące , przez ten czas mamy mega słaby kontakt, widzieliśmy się trzy razy i zawsze wracał z mojej strony ten temat. Wiem, że nie ma wątpliwości, że ja naprawdę kocham. A ja chcę dalej zabiegać, walczyć i nie poddawać się. Zresztą ktoś kiedyś powiedział: Jeśli jest wyjątkowa nie będzie łatwa. Jeśli jest łatwa nie będzie wyjątkowa. Jeśli jest tego warta nie poddajesz się. Jeśli się poddajesz nie jesteś jej wart. Co o tym myślicie? Podkreślam, że widziałem zaangażowanie. Jakbyście się czuły w takiej sytuacji? Mam jakąś szansę? I tak będę walczył!

Gość gość

A co zrobiłeś dałeś jej jakiś znak czy tylko jęczysz na kafe ?

Gość Gość

Ona ciebie nie więc o czym ty w ogóle piszesz? Nie znaczy nie. 

Gość Daniel

Może pokocha... Nie wiem

Gość Daniel
3 minuty temu, Gość gość napisał:

A co zrobiłeś dałeś jej jakiś znak czy tylko jęczysz na kafe ?

Wie, że ją kocham. Zabiegam o każdą minutę z nią. Wie, że tęsknię. Nie chcę dawać żadnych kwiatków bo nie chce żeby źle to odebrała. Nie mam wątpliwości, że wie że jest dla mnie najważniejsza. Na święta oczywiście nie kupiłem prezentu żeby nie myślała że coś tam jej dam i będzie ok. Prezent wykonałem sam. Widzę się z nią jutro. W międzyczasie napisałem do niej list w którym zebrałem wszystkie myśli i przywołałem nasze najpiękniejsze chwile. Na spokojnie. 

Gość Moze da sie przekonać

Tez bym chciała dostac prezent od męzczyzny który wykonał własnoręcznie

Gość Gość

Ciekawe co. Może wystrugal haha 

Gość gość

Kobiety nie lubią łatwych facetów, jesteś odhaczony. W jej oczach nie atrakcyjny.

Gość Daniel
3 minuty temu, Gość Moze da sie przekonać napisał:

Tez bym chciała dostac prezent od męzczyzny który wykonał własnoręcznie

W ładna ramę oprawilem jej wiele zdjęć (oczywiście w programie) i do góry jest pasek google z wpisem najcudowniejsza dziewczyna na świecie. Wyszukiwanie w Google grafika i tam jej zdjęcia 🙂

Gość Gość

To znaczy że jesteście bardzo młodzi. 

Gość Moze da sie przekonać

Bardzo fajny pomysł,mysle ze sie spodoba..dobrze ze nie poszedłes na łatwizne,powinna to docenić

Gość Prawda

Ty to nie jest sredniowiecze . Nie kocha to sie odczep a nie zawracasz jej głowe i zabierasz czas.pewnie nie golisz nawet pach ani klaty i łysiejesz wiec jak ma na coebie poleciec. Takie potwory jal ty to pełno na ulicy

Gość Daniel
Przed chwilą, Gość Prawda napisał:

Ty to nie jest sredniowiecze . Nie kocha to sie odczep a nie zawracasz jej głowe i zabierasz czas.pewnie nie golisz nawet pach ani klaty i łysiejesz wiec jak ma na coebie poleciec. Takie potwory jal ty to pełno na ulicy

Mimo wszystko wesołych świąt kolego 

Gość gość

Twoje zabiegi się skończyły.Nie kochasz, tylko chcesz wykorzystać.

Gość Daniel
8 minut temu, Gość gość napisał:

Twoje zabiegi się skończyły.Nie kochasz, tylko chcesz wykorzystać.

Widzę, że tutaj komentuje większość facetów. Nie wiedzą pewnie co to miłość albo marzą tylko o łóżku. Wypowiedziała się kobieta i nie powiedziała, że nie mam szans. A ja nie walczę o faceta, sorki panowie. A jak was nie stać aby zabiegać o kogoś wyjątkowego to mi smutno z tego powodu.