Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Solejukowa

Jak tam samotne święta wam schodzą?

Polecane posty

Gość Solejukowa

Ja oglądam teraz Kevina zajadam smakołyki leżąc w łóżku. Choinka pięknie ubrana, cieszy oko. Ale za rok mam zamiar wyjechać w góry lub nad morze. Przynajmniej będę obsługiwana :P

Gość gość

Dobrze, poćwiczylem sobie. Zrobiłem pranie a teraz będę się rozwijal intelektualnie.

Gość Gość

Na kafeterii to się można tylko zawinąć intelektualnie. Śpię w pracy. Jak wyjdę też będę. Nie obchodzą mnie święta. 

Gość Solejukowa

Pisząc na kafe?  hi hi

Czytałam dzisiaj o Jezusie i o tym, że właściwie urodził się w miesiącach wiosennych lub letnich, natomiast obecna data jego narodzin jest sprawą umowną, gdyż wprowadził do stosowania ją papież w 4w. n.e. by wyeliminować pogańskie swięto światła

Gość gość

też mnie nie obchodzą , jak zawsze zresztą.

Gość gość
Przed chwilą, Gość Solejukowa napisał:

Pisząc na kafe?  hi hi

Czytałam dzisiaj o Jezusie i o tym, że właściwie urodził się w miesiącach wiosennych lub letnich, natomiast obecna data jego narodzin jest sprawą umowną, gdyż wprowadził do stosowania ją papież w 4w. n.e. by wyeliminować pogańskie swięto światła

tak było chyba .

Gość Gość

Bo to ty masz je obchodzić a nie one ciebie. 

Gość gość
2 minuty temu, Gość Solejukowa napisał:

Pisząc na kafe?  hi hi

Nie na kafe, ale na swój sposób dopadło mnie uzależnienie (pewnie z samotności) i co jakiś czas tutaj zaglądam. 

Gość Solejukowa

Uzależnienie wynikające w pewnym sensie z braku innych zajęć. Również tak mam. Przeglądam też nudnego facebooka i gram w gry typu ludo on line. Takie życie.