Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Hui

rzygam ci na pochwe

Polecane posty

Gość Hui

rzygam ci na pochwerzygam ci na pochwerzygam ci na pochwerzygam ci na pochwerzygam ci na pochwerzygam ci na pochwerzygam ci na pochwerzygam ci na pochwerzygam ci na pochwerzygam ci na pochwerzygam ci na pochwerzygam ci na pochwerzygam ci na pochwerzygam ci na pochwerzygam ci na pochwerzygam ci na pochwerzygam ci na pochwerzygam ci na pochwerzygam ci na pochwerzygam ci na pochwerzygam ci na pochwerzygam ci na pochwerzygam ci na pochwerzygam ci na pochwerzygam ci na pochwerzygam ci na pochwerzygam ci na pochwerzygam ci na pochwe

Gość rzygam ci na pochwe
1 minutę temu, Gość Hui napisał:

rzygam ci na pochwerzygam ci na pochwerzygam ci na pochwerzygam ci na pochwerzygam ci na pochwerzygam ci na pochwerzygam ci na pochwerzygam ci na pochwerzygam ci na pochwerzygam ci na pochwerzygam ci na pochwerzygam ci na pochwerzygam ci na pochwerzygam ci na pochwerzygam ci na pochwerzygam ci na pochwerzygam ci na pochwerzygam ci na pochwerzygam ci na pochwerzygam ci na pochwerzygam ci na pochwerzygam ci na pochwerzygam ci na pochwerzygam ci na pochwerzygam ci na pochwerzygam ci na pochwerzygam ci na pochwerzygam ci na pochwe

Gość rzygam ci na pochwe

rzygam ci na pochwe

Gość Bonkczur znawca pochw :D

rzygam ci na pochwerzygam ci na pochwerzygam ci na pochwerzygam ci na pochwerzygam ci na pochwerzygam ci na pochwerzygam ci na pochwerzygam ci na pochwerzygam ci na pochwerzygam ci na pochwerzygam ci na pochwerzygam ci na pochwerzygam ci na pochwerzygam ci na pochwerzygam ci na pochwerzygam ci na pochwerzygam ci na pochwerzygam ci na pochwerzygam ci na pochwerzygam ci na pochwerzygam ci na pochwerzygam ci na pochwerzygam ci na pochwerzygam ci na pochwerzygam ci na pochwerzygam ci na pochwerzygam ci na pochwerzygam ci na pochwerzygam ci na pochwerzygam ci na pochwerzygam ci na pochwerzygam ci na pochwerzygam ci na pochwerzygam ci na pochwerzygam ci na pochwerzygam ci na pochwerzygam ci na pochwerzygam ci na pochwerzygam ci na pochwerzygam ci na pochwerzygam ci na pochwerzygam ci na pochwerzygam ci na pochwerzygam ci na pochwerzygam ci na pochwerzygam ci na pochwerzygam ci na pochwerzygam ci na pochwerzygam ci na pochwerzygam ci na pochwerzygam ci na pochwerzygam ci na pochwerzygam ci na pochwerzygam ci na pochwerzygam ci na pochwerzygam ci na pochwerzygam ci na pochwerzygam ci na pochwerzygam ci na pochwerzygam ci na pochwerzygam ci na pochwerzygam ci na pochwerzygam ci na pochwerzygam ci na pochwerzygam ci na pochwerzygam ci na pochwerzygam ci na pochwerzygam ci na pochwerzygam ci na pochwerzygam ci na pochwerzygam ci na pochwerzygam ci na pochwerzygam ci na pochwerzygam ci na pochwerzygam ci na pochwerzygam ci na pochwerzygam ci na pochwerzygam ci na pochwerzygam ci na pochwerzygam ci na pochwerzygam ci na pochwerzygam ci na pochwerzygam ci na pochwerzygam ci na pochwerzygam ci na pochwerzygam ci na pochwerzygam ci na pochwerzygam ci na pochwerzygam ci na pochwerzygam ci na pochwerzygam ci na pochwerzygam ci na pochwerzygam ci na pochwerzygam ci na pochwerzygam ci na pochwerzygam ci na pochwerzygam ci na pochwerzygam ci na pochwerzygam ci na pochwerzygam ci na pochwerzygam ci na pochwerzygam ci na pochwe

POCHWA POCHWA :D

Gość Mateusz Manygga

Ssij mi pochwę i hui ci na lepkiego :) Tyle mogę pomóc.

Gość Microsoft Moderator

Jedynym wyjściem na wyleczenie tego jest dezintegracja Dysku Miękkiego Z: albo instalacja systemu 290 bitowego.

Pozdrawiam Adam.

Gość Ludobój

Ej, ej cipka cała mokra, możesz mnie ssać, zrób polewke moim łoniakom, wylczenie jest mozliwe poprzez walnięcia kupsztala pod kontenerem, chuj ci na gówno zropiałe. A i jestem robotem.

Gość Naczelnik Harcerzy

Dziś w obozie harcerskim mieliśmy podobną sytuację. Jednemu z chłopców wyjebało pochwę. Zadzwoniliśmy do leśniczego, jednak zapomnieliśmy, że leżał wtedy najebany u Gargamela i wpierdalał smerfy. Następnie postanowiliśmy zając się sprawą sami. Wyszło na to, że chłopcu wypierdoliło również jajniki. Nie mieliśmy wyjścia, więc podpaliliśmy obóz. To jedno z wyjść ale są inne (nie znam ich).

Gość Gospodarstwo Pani Wiesi

Mui wnóczeg rozbierdolił sobie pochwe szpadlem do poganiania kur, a pozniej dobił go szarik nasz kundel wsadził mu swoje 1 cm i buchnął wielki squirt, wiec polecam wpierdolić do ryżu , jeśli nie pomoże to polecam rozciapciać widelcem i pokroić na kawałki, na koniec wpierdolić mienzgo a zjemniaczgi zostawić. Jestem Robotem

Gość Rosi, Żona Sekoba

wczoraj o 19 (dosłownie przed chwilą) zamierzaliśmy zajarać se buszka bagiennego ziela. Cipher sprzedał nam na zniżce 10 ton z 15 zyla. Onar tak wchłonął 15 paczek, że razem ze mną zaczął robić z dachu salta. Skończyło się tym, że wyjebało mu waginę, pochwę. Wiedzieliśmy, że w bagiennym zielu zaklęta jest potęga więc wsadziliśmy ziele Onarowi 5 skrętów w piździsko i wszystko działa. Polecam Rosi :)

Gość Chujoza matujoza

Pani Cipka, polecam nasikać do wlasnej cipki

Gość Sylwia urbanik

??? Post zgloszonY do administracji.

Gość Rosi, Żona Sekoba
29 minut temu, Gość Ludobój napisał:

RZYGAM WAM NA POCHWE ELTON

Polecam srać do własnej pochwy a nie jakieś kurczak ulane pomysły

Gość Łabuś

Witam mam jeden sposób efektywny w 95%. Otusz naiperf należy zjeść zupę. Następnie trzeba wywołać rzyg i wtedy zrzygać się do pochwy i paląca się do 100000°C co powoduje duży wzrost rozpierdalania jajników. Więc jak wyżej wspomniała @Rosi,ŻonaSekoba można to przyjarać czymś gorącym żeby był większy rozpierdol albo zrzygać się zupką ogórkową do pochwy tak jak to opisałem. Rzygam wam do zupy, Łabuś.

Gość Sylwia urbanik

Dobra dobry jest ten postens

Gość Policjant Klemens

Witam słyszałem, że istnieje wiele pomysłów na wyleczenie tej bolesnej choroby. Jednak myślę, że mój będzie najefektywniejszy.

1. Należy zaopatrzyć się w broń palną.

2. Wyposażyć się w amunicję.

3. Przyłożyć pistolet do pochwy.

4. Przez chwilę wkładać go w miejsce bólu, gdy nie podziała patrz punkt 5.

5. Należy wystrzelić, jest to bardzo ryzykowne.

Osobiście polecam stosować się maks do pkt. 4 jednak może on nie podziałać.

Mam nadzieję, że pomogłem :).

Gość Gibki Joe

Ostatnio wróciłem z meczu 19 ligi i doznałem kontuzji, Dziękuję wszystkim za pomoc mam nadzieję, że są skuteczne.

Gość Gibki Joe

Ostatnio wróciłem z meczu 19 ligi i doznałem kontuzji, Dziękuję wszystkim za pomoc mam nadzieję, że są sposoby okażą się skuteczne.

Gość Doktor Kiszony

Zjawisko to nazywa się "wybuchenspochwens". Najłatwiej pozbyć się poprzez seks z nie partnerem, najcześciej działa z osobami powyżej 90 roku życia.

Zapraszam również na naszą stronę, gdzie możecie dowiedzieć się więcej o tej śmiertelnej chorobie

www.doktorzracovia.pl

Gość Książe Polówek
Przed chwilą, Gość Doktor Kiszony napisał:

Zjawisko to nazywa się "wybuchenspochwens". Najłatwiej pozbyć się poprzez seks z nie partnerem, najcześciej działa z osobami powyżej 90 roku życia.

Zapraszam również na naszą stronę, gdzie możecie dowiedzieć się więcej o tej śmiertelnej chorobie

www.doktorzracovia.pl

Doktorze, bardzo serdecznie dziękuje za ten sposób dzięki niemu moja pochwa wreszcie osiąga normalną temperaturę pokojową. Dziękuję jeszcze raz!

Gość Freeway Master

Czy was powaliło do reszty? Jak możecie kwestionować sposoby bagiennego ziela? Bez niego nie mielibyście czego jarać, gdy policjant nie pilnuje ulańce. Nie polecam was a tera szykuje się na podróż do lidla bo niestety najbliższy od Chujników jest 2,5 km stąd.

Gość Policjant Klemens
Przed chwilą, Gość Freeway Master napisał:

Czy was powaliło do reszty? Jak możecie kwestionować sposoby bagiennego ziela? Bez niego nie mielibyście czego jarać, gdy policjant nie pilnuje ulańce. Nie polecam was a tera szykuje się na podróż do lidla bo niestety najbliższy od Chujników jest 2,5 km stąd.

Lokalizujemy Pana IP. Do podróży może się Pan przygotować, proszę wziąć zapasy jedzenia, adwokata oraz pieniądze bo my to sprzedajni i skorumpowani to wie Pan jakaś łapówka i damy Panu całego lidla ;).

Gość Pirotechnik

Jak mój nick sugeruje jednym z sposobów może być również zapalenia flary i przyłożenia jej (stroną palącą się oczywiście) do rany. Po ok. 6 minutach powinno pomóc, ten sposób zagwarantuje, że choroba nigdy nie powróci, jednak jajniki mogą zostać wysłane "w kosmos".

Gość Maja_1990

Gratuluje Post leci do administracji :(

Gość Jake Astronauta

Widzę, że sposobów nie brak na wyleczenie wybuchenspochwens. Chciałbym opowiedzieć moją historię, ponieważ może wtedy ktoś wpadnie na lepszy pomysł od tych wszystkich (moja choroba jest bardzo rozwinięta). Więc tak... Od lat pracuję w BOBASA, więc odbyłem wiele lotów w kosmiczną pustkę, byłem m.in. na planecie Gliese 581-c, znajduję się tam woda, jednak się o tym nie mówi. Podczas powrotu z misji BOBASA-581 zbyt bardzo zbliżyłem się do gwiazy Gliese 581. Spowodowało to, że promieniowanie UV wypłynęło na moją pochwę. Otóż choroba jest tak silna, że pozostało mi ok. 3 lat życia szybko proszę o rady. Pozdrawiam Jake.

Gość Wiedźma Haugenbagu

Odkryłam w mojej pieczarze, że niektóre mikstury mogą spowodować regenerację narządów ciała człowieka. Jedną z nich jest np. Mikstura Chałwenswybuchens. Jej specyficzne właściwości wpływają m.in. na pochwę. Mikstura powoduję, że pochwa po 6 miesiącach jest jak nowa, choć lekko wygląda jak wypizgana. Dodam, że testowałam ją na moim małym skurwielu Bongosie, który od teraz ssie swoją pochwę z przyjemności (ponieważ jest ona taka miękka) oraz rzyga do niej swoją marchewkową papką. Skierowane jest to głównie do @JakeAstronauta.

Gość Agnieszka G

Nie wiem czy ten post jest na serio.Lecz mój mąż naprawdę podczas minety zrzygal mi sie do pochwy piekło ale nie było złe.Wiec proszę sie nie bać ❤️❤️❤️

Gość Jake Austronauta
1 minutę temu, Gość Agnieszka G napisał:

Nie wiem czy ten post jest na serio.Lecz mój mąż naprawdę podczas minety zrzygal mi sie do pochwy piekło ale nie było złe.Wiec proszę sie nie bać ❤️❤️❤️

Dzięki takim jak wy nie mam się czego bać, mam nadzieję, że będę żył :D

Gość gość

Jak widać, święta mogą być przyczyną zaostrzenia chorób psychicznych (u ateisty, zgadłam?)

Gość PierdoleniecPieprz
13 godzin temu, Gość gość napisał:

Jak widać, święta mogą być przyczyną zaostrzenia chorób psychicznych (u ateisty, zgadłam?)

Sram ci na pochwe, zrzyganego baka zycze zeby ci petarda wyjebala w ręcę