Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Alicja465765

Facet mnie zdradza, pomocy

Polecane posty

Gość Alicja465765

Pomocy !! Nie było mnie kilka dni w dom. Wczoraj robiłam pranie i znalazłam brudne brudne majtki. Facet mówi,że zabierał od matki brudne pranie i przez przypadek zabrał majtki siostry,ale znalazłam też wino i brudne kieliszki, brudne ręczniki ..od dwóch tygodni nie uprawiamy seksu a każde zbliżenie jest wymuszone i na siłę z jego strony ..co robić 

Gość kolo

to twoj maz czy chlopak?

Gość Alicja465765

Narzeczony, za rok ślub

Gość kolo

pogadaj z nim, a jak ci powie ze popelnil blad blabla bla bla i ci tak zamiesza w glowie ze pomyslisz ze to sie nigdy nie powtorzy to zastanow sie dobrze czy warto to brnac bo jak koles cie zdradza przed slubem to co dopiero po 

Gość przemoc w konkubinacie

Typowy konkubinat.

Gość Anna

Albo jest taki mało bystry, że nie posprzątał... Albo celowo się z tym nie kryje. 

Ciesz się autorko, że nie znalazłaś na jego laptopie filmików jak obciąga murzynowi z finałem na twarz. To, że sobie ru/chnął dzierlatkę, bo stara leży w łóżku jak meduza na plaży, to nie znaczy, że coś z nim nie jest tak.

Gość xxx

fuuu, zdradził to zdradził, bywa, ale  brudasa to bym w domu nie trzymała, z kim on sie kotłował, ze  pobrudzili ręczniki, a panna miała brudne majty?