Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 eho

25 lat i nadal sam nigdy nie mia艂em kobiety

Polecane posty

Go艣膰 eho

Dobija mnie to 馃槥聽 te pary na fejsie聽 to obgadywanie jak napisze do jakiej艣 dziewczyny na fejsie. Eh聽 Mam dzisiaj mega do艂a podoba mi sie dziewczyna z ch贸ru co 艣piewa聽z dzie膰mi聽 ale kiedy艣聽ja rosi艂em do ta艅ca聽 to za 1 razem odm贸wi艂a聽bo ju偶聽jecha艂a do domu a za drugim聽razem szla do ubikacji;/ potem ja widzia艂em ta艅czy膰聽zinym i mnie to dobi艂o i posz艂em do domu. Nie chce sie zamyka膰 w sieci ale na fejsie mnie ludzie聽 nie lubi膮聽chyba utkn臋聽na jaki艣聽anonimowych portalach:( eh聽 tyle w 偶yciu straci艂em strasznie mnie to do艂uje:(

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 eho

eh nie do ko艅ca przeryw ale聽 brakuje mi kogo艣 bliskiego ka偶dy wyrwa艂 sw贸j kawa艂 szcz臋艣cia aja sie sp贸藕ni艂em po cz臋艣ci przez rodzic贸w bo czepiali sie o wszystko gdzie wychodz臋 itp oraz przez alkocholizm ojca kt贸ry mi zostawi艂 wewn臋trzny strach walcz臋 z tym ale聽 bez przyjaci贸艂 kt贸rzy聽 tak cie raczej nie zrozumia czy biegaj膮 za swoimi celami kobietami w kt贸rych niema miejsc na ciebie. NOi wysz艂o ze jestem samotny. Mama przewra偶liwiona alkoholizmem pilnowa艂a mnie tak mocno ze mnie zniszczy艂a i babcia 偶a艂osne to;/ 聽a teraz mi gada bym szuka艂 sobie dziewczyny dziewczyny mia艂em szuka膰 maj膮c 18- 23 lata anie teraz聽 teraz sie powinni pogodzi膰 z tym ze beda miec na karku starego kawalera;/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 eho

Trzeba mi isc na obiad znowu ca艂a rodzina si臋 zjedzie ka偶dy z 偶ona z dzie膰mi;/ masakra jaka艣聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Hey

Autorze,mama i babcia dobrze chcia艂y nie mo偶esz ich obwiniac. 25lat uwierz znajdziesz kogo艣. Tylko uciekaj do ludzi nie sied藕 tu bo tylko Ci臋 g艂臋biej wciagna w samotno艣膰. I w ko艅cu tak sobie to b臋dziesz t艂umaczy艂 偶e wina mamy babci bo Joe chcia艂y bus soe stoczy艂, 偶e wina dziewczyn bp z艂e i wogole patrz膮 na kas臋 na wygl膮d. Tak to s膮dz膮 incele nie brak ich na tym forum opami臋tania si臋 p贸ki czad. 聽Mo偶e warto si臋 wybra膰 do psychologa odno艣nie alkoholizmu ojca i to jak to na Ciebie wp艂yn臋艂o. Popracowa膰 nad pewno艣ci膮 siebie?

Udost臋pnij ten post

nie tracisz

nic

poza

w膮tpliwej jako艣ci

do艣wiadczeniem

a zyskujesz

czas

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gosc
4 godziny temu, Go艣膰 eho napisa艂:

Dobija mnie to 馃槥聽 te pary na fejsie聽 to obgadywanie jak napisze do jakiej艣 dziewczyny na fejsie. Eh聽 Mam dzisiaj mega do艂a podoba mi sie dziewczyna z ch贸ru co 艣piewa聽z dzie膰mi聽 ale kiedy艣聽ja rosi艂em do ta艅ca聽 to za 1 razem odm贸wi艂a聽bo ju偶聽jecha艂a do domu a za drugim聽razem szla do ubikacji;/ potem ja widzia艂em ta艅czy膰聽zinym i mnie to dobi艂o i posz艂em do domu. Nie chce sie zamyka膰 w sieci ale na fejsie mnie ludzie聽 nie lubi膮聽chyba utkn臋聽na jaki艣聽anonimowych portalach:( eh聽 tyle w 偶yciu straci艂em strasznie mnie to do艂uje:(

Pracujesz kaleko gdzies?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gosc

Cz臋sto sie masturbujesz?

Udost臋pnij ten post