Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eho

25 lat i nadal sam nigdy nie miałem kobiety

Polecane posty

Gość eho

Dobija mnie to 😞  te pary na fejsie  to obgadywanie jak napisze do jakiejś dziewczyny na fejsie. Eh  Mam dzisiaj mega doła podoba mi sie dziewczyna z chóru co śpiewa z dziećmi  ale kiedyś ja rosiłem do tańca  to za 1 razem odmówiła bo już jechała do domu a za drugim razem szla do ubikacji;/ potem ja widziałem tańczyć zinym i mnie to dobiło i poszłem do domu. Nie chce sie zamykać w sieci ale na fejsie mnie ludzie  nie lubią chyba utknę na jakiś anonimowych portalach:( eh  tyle w życiu straciłem strasznie mnie to dołuje:(

Gość eho

eh nie do końca przeryw ale  brakuje mi kogoś bliskiego każdy wyrwał swój kawał szczęścia aja sie spóźniłem po części przez rodziców bo czepiali sie o wszystko gdzie wychodzę itp oraz przez alkocholizm ojca który mi zostawił wewnętrzny strach walczę z tym ale  bez przyjaciół którzy  tak cie raczej nie zrozumia czy biegają za swoimi celami kobietami w których niema miejsc na ciebie. NOi wyszło ze jestem samotny. Mama przewrażliwiona alkoholizmem pilnowała mnie tak mocno ze mnie zniszczyła i babcia żałosne to;/  a teraz mi gada bym szukał sobie dziewczyny dziewczyny miałem szukać mając 18- 23 lata anie teraz  teraz sie powinni pogodzić z tym ze beda miec na karku starego kawalera;/

Gość eho

Trzeba mi isc na obiad znowu cała rodzina się zjedzie każdy z żona z dziećmi;/ masakra jakaś 

Gość Hey

Autorze,mama i babcia dobrze chciały nie możesz ich obwiniac. 25lat uwierz znajdziesz kogoś. Tylko uciekaj do ludzi nie siedź tu bo tylko Cię głębiej wciagna w samotność. I w końcu tak sobie to będziesz tłumaczył że wina mamy babci bo Joe chciały bus soe stoczył, że wina dziewczyn bp złe i wogole patrzą na kasę na wygląd. Tak to sądzą incele nie brak ich na tym forum opamiętania się póki czad.  Może warto się wybrać do psychologa odnośnie alkoholizmu ojca i to jak to na Ciebie wpłynęło. Popracować nad pewnością siebie?

Gość gosc
4 godziny temu, Gość eho napisał:

Dobija mnie to 😞  te pary na fejsie  to obgadywanie jak napisze do jakiejś dziewczyny na fejsie. Eh  Mam dzisiaj mega doła podoba mi sie dziewczyna z chóru co śpiewa z dziećmi  ale kiedyś ja rosiłem do tańca  to za 1 razem odmówiła bo już jechała do domu a za drugim razem szla do ubikacji;/ potem ja widziałem tańczyć zinym i mnie to dobiło i poszłem do domu. Nie chce sie zamykać w sieci ale na fejsie mnie ludzie  nie lubią chyba utknę na jakiś anonimowych portalach:( eh  tyle w życiu straciłem strasznie mnie to dołuje:(

Pracujesz kaleko gdzies?

Gość gosc

Często sie masturbujesz?