Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zauroczony

Randka koncert

Polecane posty

Gość Zauroczony

Proszę Was o opinie :) od sierpnia pisze z dziewczyną, do tej pory spotkaliśmy się tylko raz we wrześniu potem nie bylo jak ponieważ przez studia dzieli nas duza odległość i byla tylko jedna okazja jednak wtexy nie wypaliło. Mamy spotkać się w najbliższych dniach na kawę. W moim mieście w Walentynki będzie koncert Pectus i mam ochotę zapytać jej czy nie miała by ochoty wybrać się ze mną. Taka pierwsza randka powiedzmy :) oceńcie mój pomysł proszę, piszemy różnie raz czasto a potem przerwa kiedy tracę nadzieję by po pewnym czasie znowu usłyszeć miłe słowa kiedy poświęca mi swój cenny czas którego jej ciągle brakuje. Jestem trochę w kropce nie wiem czy wypada mi ją już zaprosić na koncert w Walentynki skoro między nami nic nie ma?

Gość Sen
1 godzinę temu, Gość Zauroczony napisał:

Proszę Was o opinie 🙂 od sierpnia pisze z dziewczyną, do tej pory spotkaliśmy się tylko raz we wrześniu potem nie bylo jak ponieważ przez studia dzieli nas duza odległość i byla tylko jedna okazja jednak wtexy nie wypaliło. Mamy spotkać się w najbliższych dniach na kawę. W moim mieście w Walentynki będzie koncert Pectus i mam ochotę zapytać jej czy nie miała by ochoty wybrać się ze mną. Taka pierwsza randka powiedzmy 🙂 oceńcie mój pomysł proszę, piszemy różnie raz czasto a potem przerwa kiedy tracę nadzieję by po pewnym czasie znowu usłyszeć miłe słowa kiedy poświęca mi swój cenny czas którego jej ciągle brakuje. Jestem trochę w kropce nie wiem czy wypada mi ją już zaprosić na koncert w Walentynki skoro między nami nic nie ma?

Co to za problem? Jak chcesz z nią spędzić czas to co za problem zaprosić?