Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kazi z kraj Oz

Kim jest wedlug was przegraniec

Polecane posty

Gość Kazi z kraj Oz

jw

ten słynny

przegryw

ciężko określić

generalnie

tego typu

inwektywami

określają suki

mężczyzn

którzy mają

je w dupie

a więc

jest to osoba

która

ma nas w dupie

Gość gosc

Przegryw to antagonizm szczęśliwego życia. Czyli głównie życie bez kasy, bez pracy lub z pracą za marną pensję. I waletowanie u mamusi i/lub tatusia mając ponad 25 lat.  Dalej; życie bez znajomych, bez spełniania ambicji życiowych, bez związku - oczywiście dotyczy to tych, którzy chcieliby mieć znajomych/spełniać ambicje/być w związku a nie mogą z różnych przyczyn. Pełno tu takich osobników na tym forum.

a co

jak żyję z mamusią

ale hajsu

mam tyle

że

do końca życia

nie muszę

pracować?

to jestem

pół

szczęśliwy?

Gość gość z miasta katowice

oho, goowno distroj znowu wypełzło z barłogu i piertoli trzy po trzy, cwelicho jepane w dupę przez własnego ojca!!!

tak, jesteś jepanym maminsykiem i oferma życiową, która nawet w spokoju nie może sobie zwalić w pokoju lub zaprosić panienki na noc, bo mamusia za ścianą, buahahhahahaha!!!!!!

Gość Gość

"jak żyję z mamusią ale hajsu mam tyle że do końca życia nie muszę pracować?"

x

Hah, przeczysz sam sobie, kundlu. 

Nikt, zaprawdę nikt majętny, nie mieszkałby razem z matką lub ojcem w tym wieku. Nie znam takich przypadków, a znam całe mnóstwo dość dobrze usytuowanych gości. Nie licząc jakichś prawdziwych pokrak życiowych i oferm, typu garbaty, wychudzony anemik z fobią społeczną.

no to

już

znasz

ja wiem

że psy

to za zapachem

suczej cipy

by własną

matkę

do szamba

wrzuciły

nie mówiąc

o zostawieniu

jej samej

na starość

bezużyteczny

gatunek

nie warto

dla was robić

nic

tylko

was bić

Gość beka z przegrywów

też nie wiem jak można mieszkać ze starym lub starą w tym wieku - zero swobody

ani popić, ani kreski zapodać, ani znajomych zaprosić, ani seksu, ani muzy głośniej rozkręcić, nawet zwalić sobie w pokoju nie można w spokoju, jak ktoś wyżej napisał xDD

trzeba być totalnym nołlajfem i normikiem oraz wieść smutne, nudne życie jeżeli mieszkanie z rodzicem/ami komuś nie przeszkadza xD

Gość Gość

O czym ty pierdolisz, tłuku? Widać, prawda zabolała. Nie zasłaniaj się teraz pomocą na starość, bo to zupełnie inna sytuacja. Takiej pomocy póki co jeszcze nie potrzebują rodzice ówczesnych 25-35 -latków. I długo nie będą potrzebować. O ile w ogóle.

desperacka

konsumpcja

w obliczu zagłady

średnio

mnie interesuje

kwestia priorytetów

klaunów

mogę sobie pooglądać

w internecie

nie muszę

być

jednym z nich

2 minuty temu, Gość Gość napisał:

O czym ty pierdolisz, tłuku? Widać, prawda zabolała. Nie zasłaniaj się teraz pomocą na starość, bo to zupełnie inna sytuacja. Takiej pomocy póki co jeszcze nie potrzebują rodzice ówczesnych 25-35 -latków. I długo nie będą potrzebować. O ile w ogóle.

no to co

któremu

deweloperowi mieszkań

robisz reklamę?

wiesz

kwestia jest taka

że ja 

wolę żyć

z mamusią

w dużym domu

zamiast

tłuc się po klatkach

na jakimś śmiesznym

metrażu

typu

50^2

i jeszcze

za to płacić

Gość Gość

To coś marnie z tym twoim majątkiem jednak, skoro nie stać cię na większe mieszkanie czy dom 😄 < Pomijam już to, że w sumie nie wiem po co samotnej osobie większy metraż.>

kwestia komfortu

lubię

duże przestrzenie

w pomieszczeniach

bytowania

stać mnie

na to

co do majątku

nie twoja liga

skoro nie rozumiesz

co ile kosztuje

co ile jest warte

co opłacalne

a co nie

tyle 

w temacie

Gość gosc

nie chcący byc romantyczno kreatywnym cfaniaczkiem

Gość Gość

kojarzy mi się z wieczorną, bo jest tego żywą definicją i wszystko tak nazywa

Gość JEJ

Przegryw, to osoba udająca, że jest szczęśliwa... 

Przed chwilą, Gość JEJ napisał:

Przegryw, to osoba udająca, że jest szczęśliwa... 

ciekawa

definicja

biorąc 

pod uwagę

że coś takiego

jak szczęście

w ogóle

nie istnieje

rozszerzyłbym

nawet

o brak autentyczności

we wszystkim

innym

3 minuty temu, Roskosmos napisał:

Ja mam ponad 26 lat i mieszkam z mamą i babcią. Ojciec opuścił dom. Dziadek umarł 10 lat temu. Moje życie osobiste jest do bani, zawsze takie było. W moim domu nie jest zbyt fajnie. Panuje tu atmosfera paniki i wiecznych nerwów i awantur. Domownicy często obarczają mnie winą za wszystko, mówią że zniszczyłem im życie, że jestem przyczyną ich nieszczęść. Ja też nie uważam swoich domowników za zbyt zrównoważonych. Mama, babcia - są nadopiekuńcze i takie do bani trochę. Nie jak inni rodzice. Nigdy praktycznie nie miałem znajomych i dziewczyny. W szkole kiepsko się uczyłem, nie chciało mi się chodzić do szkoły (również dlatego że spotykały mnie tam przykrości ze strony rówieśników, nie mogłem wysiedzieć na lekcjach). Do liceum się nie nadawałem, nie miałem wystarczającej ilości punktów z egzaminu gimnazjalnego ale dostałem się tam dzięki papierowi z poradni zdrowia psychicznego. Raz kiblowałem w liceum. W 2012 roku skończyłem liceum nie zdawszy matury, potem kilkukrotnie ponownie podchodziłem do egzaminu dojrzałości - zaliczyłem niemiecki, polski ale nie matematykę. Matematykę dopiero w 2016 roku zaliczyłem, dzięki papierowi o dyskalkulii. Poszedłem na studia i jestem na 3 roku. Jestem opóźniony względem swoich rówieśników. Nie zarobiłem jeszcze nigdy ani grosza i chyba nie będę nigdy majętny bo nie jest to jakiś kierunek inżynierski, który zwyczajowo ma dobrą renomę. Narzekam na alienacje i wyobcowanie w społeczeństwie. Mój światopogląd nie ma żadnych punktów odniesienia. Nie mogę sobie znaleźć po prostu znajomych bo nie umiem nawiązywać kontaktów międzyludzkich.

posiadanie

znajomych

to zdecydowanie

jedna z ostatnich

rzeczy

podczas tworzenia

ścisłej

definicji

przegrywu

a co do

punktu

odniesienia

możesz

się odnosić

chociażby

do tego

że

gdybym mógł

to wyrwałbym cię

jak czerwonego

chwasta

jakim

jesteś

posiadając

antagonistę

posiadasz

ideologiczny

punkt

zaczepienia

agatko

po chuj

szczekasz

suko?

pan

zapijaczony

zapomniał

cię

wyprowadzić?

Gość gosc
2 minuty temu, agatkaczepkowicz napisał:

Pfzegraniwc życiowy andzela 3 dzie i każde z innym mężczyzna do tego brak pracy i wykształcenie gimnazjalne dodatkowo 20 kg nadwagi i brzydkie ściany w mieszkaniu 

Mieszkanie to nie jej wina. Ty agatka jesteś za to bezrobotną alkoholiczką z twarzą kaczyńskiego

Gość -0=--=-

swoboda to to ci chodzi pewnie o Ćpanie w domu albo palenie w pokoju bo ci nie pozwala ojciec albo matka

Gość -0=--=-

i nie mozesz głośno sluchac muzyki w domu

Gość xcvchbn

jak bedziesz u siebie na swoim  to rob co chcesz

Gość gość

Popieram distro o rodziców trzeba dbać, i nawet jesli mam kupe hajsu bo mam bo jezdze za granice (wyjechałem po raz pierwszy 9 miechów po studiach) na 0,5 roku od 5 lat a 0,5 roku jestem u rodziców własnie i odpoczywam i nie opłaca mi sie takze psychicznie prowadząc taki tryb życia nic wynajmowac, a przez taki tryb zycia pozostała mi tak naprawde garstka znajomych, a wielu wczesniejszych wiadomo "więzi zabił czas" do tego nie raz mnie wkurzali bo to jak to Polacy jestesmi strasznie nie słowni...

A dziewczyna przy takim trybie życia byłaby tylko obciążenirm więc nie potrzebuje zbędnego balastu, w postaci humorków jakies obcej baby którą by znał od 1-3 lat...

Napisałem szczerze jak to wygląda, mam 30l. i nie uwazam sie za przegrywa mam duzo oszczednosci, jedyne co to nie ma prawka, dorzucam sie rodzicom do czynszu.Jestem z natury bardzo bardzo spokojny i po prostu nie nawidze problemów. Lubie spokój i stabilizacje.

Jestem takim typem człowieka co lubi miec wszystko rozpisane i wykonuje rozkazy i sobie spokojnie robi 8h i bierze za to uczciwie pieniądze. Nie raz nie chce mi sie myśleć.

Gość BOS

Dzisiaj przegrywem jest mężczyzna w związku z kobietą i/lub ma z nią dziecko. Polecam wszystkim ambitnym MGTOW

Gość gosc

:D