Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość UwU

Mam 150 cm wzrostu i ważę 34 kg

Polecane posty

Gość UwU

Czy mam szanse znaleźć sobie chłopa 😞?

Gość gosc

ona ma wieksze szanse niz ty roskosmos,

powodzenia autorko, ps a ile masz lat?

Gość Termopile

Pewnie, że tak. Jak jesteś ładna to sam bym brał.

Gość Hey

A jak było do tej pory? Ciężko mi stwierdzić.

Najlepiej żeby jakis normalny mężczyzna się wypowiedział. Mi mężczyźni mówili (a nigdy nie miałam takiego powyzej173 😉) że przy wzroście 165i wadze 54kg jestem niska. I tak też uważam. Ale wydaje mi się że masz szansę bo są też panowie niewysocy. Ja przepraszam że tak napisze nie odbierz tego osobiście. Nie jest to złośliwe, ale czy Ty czasem za mało nie ważysz? Bo wiadomo na wzrost nie mamy wpływu. Ale niedowage czy otyłośc się leczy dieta 34kg ważą dzieci . Tu bym się martwiła noe o partnera hmm choć nie wiem . Ale wiem że ewentualną ciąże ciężko utrzymać przy niskiej wadze.  

Gość eq2weqwe
3 godziny temu, Gość Hey napisał:

A jak było do tej pory? Ciężko mi stwierdzić.

Najlepiej żeby jakis normalny mężczyzna się wypowiedział. Mi mężczyźni mówili (a nigdy nie miałam takiego powyzej173 😉) że przy wzroście 165i wadze 54kg jestem niska. I tak też uważam. Ale wydaje mi się że masz szansę bo są też panowie niewysocy. Ja przepraszam że tak napisze nie odbierz tego osobiście. Nie jest to złośliwe, ale czy Ty czasem za mało nie ważysz? Bo wiadomo na wzrost nie mamy wpływu. Ale niedowage czy otyłośc się leczy dieta 34kg ważą dzieci . Tu bym się martwiła noe o partnera hmm choć nie wiem . Ale wiem że ewentualną ciąże ciężko utrzymać przy niskiej wadze.  

a dlaczego ma szanse na niewysokich? Ja mam 152 cm i zawsze chodizłam z takimi ok. 180 cm. b często przeciwienstwa sie przyciągaja,. Osobiscie mi sie w ogóle nie podobaja tacy 170 cm

ale powinnas koniecznie przytyc, pewnie masz anoreksje?