Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosc

Psychoterapia psychodynamiczna czyli 50 minut rozmowy bez ładu i składu , terapia trwa kilka lat

Polecane posty

Gość gosc

ty wydajesz kilkadziesiat tysiecy zlotych, terapeuta kupuje sobie za te kase samochod, a ty masz wrazenie, ze wiecej bys zyskal chodzac na przemian do prostytutki, grajac w koszykowke z przypadkowymi znajomymi z neta, i sluchajac filmikow motywacyjnych na youtubie

Gość gość

To rób to wszystko a z terapeutą zerwij, po co nabijasz mu kieszeń???

Gość gosc

juz tam nie chodze, ale zloszcze sie na niego nawet po terapii

(pewie jest w tym troche zlosci na siebie samego)

ciekawe czy kazdy terapeuta wierzy, ze pomaga pacjentowi, czy tak jak u ksiezy, polowa z nich wie, ze te spotkania to pierdoly, ale chce "golic frajerow" co tam przychodza

Gość Gość

Człowiek uczy się całe życie. 

Poza tym nauka kosztuje.

Czasem kilkadziesiąt tysięcy, czasem więcej.

Dygresja: znany jest fakt, że prawie wszyscy, którzy wygrali na loterii lub dostali w spadku jakąś większą kasę, średnio po 5 latach są na zero lub na minusie, bo narobili jeszcze długów.

Ten terapeuta ma jakieś formalne kwalifikacje?

Czy tylko nazwał się tak?

Czy pracuje w jakiejś firmie?

Ma jakiegoś supervisora?

Jeśli tak, to skieruj się z pytaniami do niego.

Gość gość

jest też taka opcja , ze najlepszy terapeuta ci nie pomoże, bo nikt za ciebie ci w głowie nie poukłada

Gość gosc

Sam w swoim poście odpowiedziałeś sobie na to pytanie. Zerwij te spotkania i powiedz temu  gościowi o tym co tu napisałeś i się uwolnisz ! Jak zauważyłeś taka rzecz to chyba jesteś na tyle mądry że sam jesteś w stanie sobie życie poukładać ? ja miałam taka sytuację że miałam problem z matka i zaczelam pod jej namową chodzić do psychiatry skończyło się tym ze chcieli mnie zamkac w psychiatryku! ograniczylam kontakty z psychiatra i z matka i czyje się jak nowo narodzona !

Gość Cytariusz poranny
5 godzin temu, Gość gosc napisał:

ty wydajesz kilkadziesiat tysiecy zlotych, terapeuta kupuje sobie za te kase samochod, a ty masz wrazenie, ze wiecej bys zyskal chodzac na przemian do prostytutki, grajac w koszykowke z przypadkowymi znajomymi z neta, i sluchajac filmikow motywacyjnych na youtubie

Dziekuje, :D.

Gość gosc
39 minut temu, Gość gosc napisał:

Sam w swoim poście odpowiedziałeś sobie na to pytanie. Zerwij te spotkania i powiedz temu  gościowi o tym co tu napisałeś i się uwolnisz ! Jak zauważyłeś taka rzecz to chyba jesteś na tyle mądry że sam jesteś w stanie sobie życie poukładać ? ja miałam taka sytuację że miałam problem z matka i zaczelam pod jej namową chodzić do psychiatry skończyło się tym ze chcieli mnie zamkac w psychiatryku! ograniczylam kontakty z psychiatra i z matka i czyje się jak nowo narodzona !

z ciekawosci, jakie mialas te problemy z matka?

Gość gisc
23 minuty temu, Gość gosc napisał:

z ciekawosci, jakie mialas te problemy z matka?

Zniszczyła mnie psychicznie. Wszystko robiłam źle myślałam źle ruszalam się źle. Złamało mnie to bardzo. Odbudowywyuje się dopiero sama bez niczyjej pomocy A wiesz dlaczego bo wiem że jej od nikogo nie dostanę. To mnie bardzo trzyma przy sile ze musze liczyć tylko na siebie. O matce dużo by opowiadać nieszczęśliwa kobieta która mną próbowała naprawiać swoje zycie.

Gość gość

powodzenia

Gość gosc

Podbijam ku przestrodze.