Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mateusz

Znacie przypadki szczęśliwej nieszczęśliwej miłości?

Polecane posty

Gość Mateusz

Mam na myśli sytuację gdy kobieta zarzeka się że nie chce się związać bo nie może, a w końcu się wiążą bo facet nie odpuszcza i na każdym kroku podkreśla jak jest ważna, wyjątkowa itp. staraniami pokazuje , że mu zależy. 

Gość Gość
6 minut temu, Gość Mateusz napisał:

Mam na myśli sytuację gdy kobieta zarzeka się że nie chce się związać bo nie może, a w końcu się wiążą bo facet nie odpuszcza i na każdym kroku podkreśla jak jest ważna, wyjątkowa itp. staraniami pokazuje , że mu zależy. 

Po co tobie przykłady?  Stwórz precedens, liczy się Twoje życie a nie ich.

Gość Mateusz
4 minuty temu, Gość Gość napisał:

Po co tobie przykłady?  Stwórz precedens, liczy się Twoje życie a nie ich.

Pytam bo chce wiedzieć czy mam szanse. Może komuś się udało. Każda sytuacja jest oczywiście inna ale szukam nadziei do dalszych działań. Ale I tak będę działał.

Gość Gość

To że będziesz kobietę nachodzil na kazdym kroku aż wyskoczysz jej w końcu z lodówka nie sprawi że się zakocha. Pora dorosnąć? Prędzej ty dostaniesz psychozy. 

Gość Mateusz
3 minuty temu, Gość Gość napisał:

To że będziesz kobietę nachodzil na kazdym kroku aż wyskoczysz jej w końcu z lodówka nie sprawi że się zakocha. Pora dorosnąć? Prędzej ty dostaniesz psychozy. 

Nie nachodze absolutnie. Nic z tych rzeczy. Myślę o niej intensywnie nie spiąć po nocach itp. 

Gość Gość
2 minuty temu, Gość Mateusz napisał:

Pytam bo chce wiedzieć czy mam szanse. Może komuś się udało. Każda sytuacja jest oczywiście inna ale szukam nadziei do dalszych działań. Ale I tak będę działał.

Nadziei inspirującej do działania szukaj w sobie i sily do konsekwencji i wierności , by wytrwać mimo pokus i przeciwności. Najpierw zastanów się, czy wytrwasz, gdy uda ci się osiągnąć zamierzony sukces. Nie okłamuj siebie, tylko spójrz na siebie realnie, jeśli prawdziwie nie kochasz, nie uda cie się wytrwać.

Gość Gość

Telepatia to też nie ta droga 😄

Gość Mateusz
Przed chwilą, Gość Gość napisał:

Nadziei inspirującej do działania szukaj w sobie i sily do konsekwencji i wierności , by wytrwać mimo pokus i przeciwności. Najpierw zastanów się, czy wytrwasz, gdy uda ci się osiągnąć zamierzony sukces. Nie okłamuj siebie, tylko spójrz na siebie realnie, jeśli prawdziwie nie kochasz, nie uda cie się wytrwać.

Mi nie brakuje nadziei do działania, ale nie chce być źle odbierany przez Nią. Wie że ją strasznie kocham. Ja też jestem tej miłości pewien. To co się ze mną dzieje jak o niej myślę , fakt że tyle o niej myślę, jak za nią tęsknię sprawia że jestem pewien. Martwię się o nią, kibicuje jej we wszystkim. Bez wątpienia kocham i wiem , że jeśli się uda będę najszczęśliwszy! 

Gość Gość

I nie będzie cię denerwować w niej to co denerwowało? Będziesz wyrozumiały dla.jej słabości? Możesz być tego pewny? Stany, które opisujesz to zauroczenie. Kto kocha nie interesuje się innymi kobietami, eufemistycznie rzecz ujmując. 

Gość Mateusz
2 minuty temu, Gość Gość napisał:

I nie będzie cię denerwować w niej to co denerwowało? Będziesz wyrozumiały dla.jej słabości? Możesz być tego pewny? Stany, które opisujesz to zauroczenie. Kto kocha nie interesuje się innymi kobietami, eufemistycznie rzecz ujmując. 

Nic mnie w niej nie denerwuje. Nigdy się nie kłóciliśmy nawet ! Poruszając ten temat czemu się nie udalo potrafimy powstrzymać się od kłótni czy negatywnych emocji. Kto powiedział że interesuje się innymi kobietami? W ogóle mi inne nie w głowie. Bo całą głowę wypełnia ona. 

Gość Jolka999x

No to na pewno Wam sie uda:)chyba kazda kobieta by zmiękła widzac tak zaangazowanego i zakochanego faceta:)

Gość Mateusz
1 minutę temu, Gość Jolka999x napisał:

No to na pewno Wam sie uda:)chyba kazda kobieta by zmiękła widzac tak zaangazowanego i zakochanego faceta:)

Na razie mało na to wskazuje , ale cały czas wierzę. Miło to przeczytać jak pisze kobieta 😉 wlalas troszkę nadziei. Wszystko mi w tej kobiecie imponuje, ma według mnie dwie najpiękniejsze cechy jakie może mieć kobieta: delikatność i wrażliwość. Nie obchodzą mnie inne kobiety 🙂

Gość Gość
3 minuty temu, Gość Jolka999x napisał:

Może by i zmiekla ale gdyby sama była w nim zakochana. Latanie za kimś jak kot z pęcherzem nie zdziala dosłownie nic w przypadku gdy druga strona nie jest zainteresowana. Nawet gwiazda z nieba nie pomoże. Nie bądźcie naiwni.. 

Gość Mateusz
58 minut temu, Gość Gość napisał:

Może by i zmiekla ale gdyby sama była w nim zakochana. Latanie za kimś jak kot z pęcherzem nie zdziala dosłownie nic w przypadku gdy druga strona nie jest zainteresowana. Nawet gwiazda z nieba nie pomoże. Nie bądźcie naiwni.. 

Jasne że więcej osób twierdzi, że nie uda się. Zdaje sobie z tego sprawę. Będę próbował i tak. Ale odczekam troszkę. 

Gość Sen
1 godzinę temu, Gość Mateusz napisał:

Pytanie, co ctoi za słowami, że nie może? 

Gość Mateusz
2 minuty temu, Gość Sen napisał:

Pytanie, co ctoi za słowami, że nie może? 

Nie kocha mnie. Może czegoś mi brakuje? Spotykaliśmy się troszkę czasu, nie udało się, ale widziałem, że chciała żeby wyszło 🙂 było coś na rzeczy, o to mi chodzi. Chodzenie za rękę, pocałunki.

Gość Sen
9 minut temu, Gość Mateusz napisał:

Nie kocha mnie. Może czegoś mi brakuje? Spotykaliśmy się troszkę czasu, nie udało się, ale widziałem, że chciała żeby wyszło 🙂 było coś na rzeczy, o to mi chodzi. Chodzenie za rękę, pocałunki.

Może zwyczajnie szczęścia w miłości...

Teoretycznie jak powiedziała, że nie kocha, to pewnie tak jest. Nie zaszkodzi jednak spróbować. Czasem, wyjątkowo bywa inaczej...

Gość Mateusz
5 minut temu, Gość Sen napisał:

Może zwyczajnie szczęścia w miłości...

Teoretycznie jak powiedziała, że nie kocha, to pewnie tak jest. Nie zaszkodzi jednak spróbować. Czasem, wyjątkowo bywa inaczej...

Spróbuję jeszcze. Mam dla niej świąteczny , wykonany własnoręcznie prezent. Mam nadzieję, że go przyjmie. Nie jesteśmy pokłóceni.

Gość Sen
13 minut temu, Gość Mateusz napisał:

Spróbuję jeszcze. Mam dla niej świąteczny , wykonany własnoręcznie prezent. Mam nadzieję, że go przyjmie. Nie jesteśmy pokłóceni.

Powodzenia. 

Gość gość
2 godziny temu, Gość Mateusz napisał:

Nie próbowałeś, więc nie możesz ocenić czy wyszło , czy nie. Jedno jest pewne, jeśli nie zaryzykujesz, będziesz stale to wspominał.Może kocha, ale wycofała się, bo nie było zaangażowania z twojej strony. O co ty w ogóle walczysz i co chcesz osiągnąć?

Gość Mateusz
13 minut temu, Gość gość napisał:

Nie próbowałeś, więc nie możesz ocenić czy wyszło , czy nie. Jedno jest pewne, jeśli nie zaryzykujesz, będziesz stale to wspominał.Może kocha, ale wycofała się, bo nie było zaangażowania z twojej strony. O co ty w ogóle walczysz i co chcesz osiągnąć?

Zaangażowania z mojej strony nie brakowało , jestem pewien. Chce być z osobą którą kocham, o to walczę

Gość CoMiZrobiszJakMnieZłapiesz

Próbuj. Za moją koleżanką tak mężczyzna chodził . Zupełnie nie był w Jej typie. Był uparciuchem nie poddawał się, organizował jej fajnie czas i coś zaskoczyło. Teraz są małżeństwem i mają 2 synów. Są ze sobą szczęśliwi a nic tego nie zapowiadało. Życie bywa zaskakujące.

Gość Mateusz
9 godzin temu, Gość CoMiZrobiszJakMnieZłapiesz napisał:

Próbuj. Za moją koleżanką tak mężczyzna chodził . Zupełnie nie był w Jej typie. Był uparciuchem nie poddawał się, organizował jej fajnie czas i coś zaskoczyło. Teraz są małżeństwem i mają 2 synów. Są ze sobą szczęśliwi a nic tego nie zapowiadało. Życie bywa zaskakujące.

Będę próbował jeszcze, wiem , że to może być nachalne, nigdy nie chciałem czegoś takiego, ale łatwo się mowi. Chociaz jak się o kogoś długo zabiega mimo "nie" z drugiej strony to zawsze to będzie nachalne niezależnie jak to się nie skończy

Gość gość
7 minut temu, Gość Mateusz napisał:

Będę próbował jeszcze, wiem , że to może być nachalne, nigdy nie chciałem czegoś takiego, ale łatwo się mowi. Chociaz jak się o kogoś długo zabiega mimo "nie" z drugiej strony to zawsze to będzie nachalne niezależnie jak to się nie skończy

O co ty zabiegasz pisząc jej" Poliżesz mi fiuta?" 

Gość chuj

jeśli sie zarzeka że nie będzie z tobą to nie będzie. A swoją drogą jeśli kochasz kogoś kto w ten sposób na ciebie sra (tak, kosz to jakby ci nasrać na ryj) a ty dalej żywisz coś to znaczy, że sie nie szanujesz, a jeśli sie nie szanujesz, to ona też nie będzie i zdania nie zmieni. Powinieneś przy 1 znaku "nie" zareagować, nie to nie i odwrócić sie tyłem, a ty desperacie chcesz być bity i opluwany i tak to wygląda.

Gość rada

zachowujesz się jak desperat to nie jest romantyczne i dodatkowo aseksualne

Gość Mateusz
3 godziny temu, Gość chuj napisał:

jeśli sie zarzeka że nie będzie z tobą to nie będzie. A swoją drogą jeśli kochasz kogoś kto w ten sposób na ciebie sra (tak, kosz to jakby ci nasrać na ryj) a ty dalej żywisz coś to znaczy, że sie nie szanujesz, a jeśli sie nie szanujesz, to ona też nie będzie i zdania nie zmieni. Powinieneś przy 1 znaku "nie" zareagować, nie to nie i odwrócić sie tyłem, a ty desperacie chcesz być bity i opluwany i tak to wygląda.

Życzę wam żebyście kogoś tak pokochali, a potem słuchali nie. Dla mnie poddanie się świadczy że masz tę osobę gdzieś a wcześniejsze mówienie że ja kochasz możesz wsadzić sobie między bajki wtedy. Jak to ładnie ująłeś nie stało, tylko mówi nie. 

Gość Mateusz
Przed chwilą, Gość Mateusz napisał:

Życzę wam żebyście kogoś tak pokochali, a potem słuchali nie. Dla mnie poddanie się świadczy że masz tę osobę gdzieś a wcześniejsze mówienie że ja kochasz możesz wsadzić sobie między bajki wtedy. Jak to ładnie ująłeś nie stało, tylko mówi nie. 

Nie sra tylko mówi nie*

Gość ....
6 minut temu, Gość Mateusz napisał:

a ty smarku myślisz że upór maniaka jest doceniany? To nie Mount Everest, tylko ją osaczysz, a to że ty chcesz tak bardzo o kurrwa to ona ma W PIŹDZIE bo dla niej liczy sie to co ona chce, a nie że ty tak bardzo bardzo kochasz, ale męcz sie, może za 15 lat pojmiesz o co kaman