Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mateusz

Znacie przypadki szczęśliwej nieszczęśliwej miłości?

Polecane posty

Gość Eloy
4 godziny temu, Gość chuj napisał:

jeśli sie zarzeka że nie będzie z tobą to nie będzie. A swoją drogą jeśli kochasz kogoś kto w ten sposób na ciebie sra (tak, kosz to jakby ci nasrać na ryj) a ty dalej żywisz coś to znaczy, że sie nie szanujesz, a jeśli sie nie szanujesz, to ona też nie będzie i zdania nie zmieni. Powinieneś przy 1 znaku "nie" zareagować, nie to nie i odwrócić sie tyłem, a ty desperacie chcesz być bity i opluwany i tak to wygląda.

Taka jest niestety prawda autorze. Jeżeli będziesz nachalny staniesz się stalkerem. O to ci chodzi? Dobrą radę ci dam. Odpuść sobie. Daj jej spokój. 

Gość zzzz

jak kobieta daje kosza to zrozum, ONA MA WYWALONE na to co czujesz, czaisz? Jak można kochać kogoś kto ma w dupie twoje uczucia!! Pojmij to chłopie, zakładasz, że staraniami coś jej udowodnisz, nie nie nie, ona wszystko wie tylko SRA na to - proste 

Gość Gość
7 minut temu, Gość Eloy napisał:

Taka jest niestety prawda autorze. Jeżeli będziesz nachalny staniesz się stalkerem. O to ci chodzi? Dobrą radę ci dam. Odpuść sobie. Daj jej spokój. 

Biedny nieszanowany zakochany ciapcius:/ a może wilczór w owczej skórze,  który uważa siebie za owce ale lubi wyładować agresję w wilczy sposob? Ile lrzywdy jej zrobiłeś i robisz, nie widzisz tego, tylko swoją "miłość" a tak naprawdę chęć posiadania jej i pokazania światu,  że gdybyś był złym człowiekiem,  to ona by ciebie nie chciała?  A może,  że masz inne atuty i ona jest szmatą jak inne, bo nie patrzy na wyrządzone jej krzywdy przez ciebie i chce cię mimo ich?

Gość Mateusz

Okej, kończę temat i zamykam sprawę z nia. Tylko przez ostatnie trzy miesiące widzieliśmy się 5 razy. A trzy miesiące temu mówiła nie. Po co się ze mną spotyka jak wie co czuje i o co mi chodzi? Sama nie pyta czy się spotkamy ale nie odmawia.

Gość Mateusz
1 minutę temu, Gość Mateusz napisał:

Okej, kończę temat i zamykam sprawę z nia. Tylko przez ostatnie trzy miesiące widzieliśmy się 5 razy. A trzy miesiące temu mówiła nie. Po co się ze mną spotyka jak wie co czuje i o co mi chodzi? Sama nie pyta czy się spotkamy ale nie odmawia.

A w międzyczasie nie mamy kontaktu. Nie zasypuje jej wiadomościami itp. jak już się kontaktujemy to raczej się widzimy

Gość Mateusz
1 minutę temu, Gość Mateusz napisał:

A w międzyczasie nie mamy kontaktu. Nie zasypuje jej wiadomościami itp. jak już się kontaktujemy to raczej się widzimy

Zanim wylejecie kolejne wiadro kupy to chyba jeśli nie chce mieć ze mną kontaktu to raczej powinna odmówić, nie odpisać itp

Gość Colisa

Autor faktycznie jest nienormalny. Facet, który ma dumę i honor zrozumiałby co oznacza słowo NIE. Każdy normalny odpuściłby i dałby dziewczynie spokój. Do miłości nikogo nie zmusisz. Jeżeli on będzie ją dalej nachodził i zatruwał jej życie ona może poczuć się osaczona. Takie działania noszą znamiona przestępstwa stalkingu ściganego karnie. 

Gość Lotta
4 minuty temu, Gość Mateusz napisał:

Zanim wylejecie kolejne wiadro kupy to chyba jeśli nie chce mieć ze mną kontaktu to raczej powinna odmówić, nie odpisać itp

Mateusz, zrozum kolego, że gdybyś się jej podobał, już dawno bylibyście razem. Jeżeli facet podoba się dziewczynie, ona tylko czeka na to, że on zaproponuje związek. Ona wtedy powie oczywiście TAK. Powiedziała NIE więc wszystko jasne. 

Gość Bh76e4ijh

Widocznie miała powody zeby nie chciec byc z Nim wiec osaczanie Jejjest zwykłym stalkingiem a stalking jest przestepstwem

Gość Mateusz
2 minuty temu, Gość Lotta napisał:

Mateusz, zrozum kolego, że gdybyś się jej podobał, już dawno bylibyście razem. Jeżeli facet podoba się dziewczynie, ona tylko czeka na to, że on zaproponuje związek. Ona wtedy powie oczywiście TAK. Powiedziała NIE więc wszystko jasne. 

Rozumiem. Liczę na nowy lepszy rok. Lepszy bez niej 🙂

Gość 1984

Drogi autorze. Kiedyś podobałem się pewnej dziewczynie. Ona mi również się podobała. W przeciwieństwie do ciebie byłem nieśmiały i nie zaproponowałem jej tego abyśmy byli razem. Gdybym to zrobił powiedziałaby TAK. Straciłem ją na zawsze gdyż wkrótce poderwał ją odważny gość 

Ty zaproponowałeś dziewczynie związek. Spróbowałeś. Bardzo dobrze. Gdybyś był na moim miejscu nie zostałabyś odrzucony. Ty jednak masz pecha gdyż trafiłeś na dziewczynę, która ciebie nie chce. Powiedziała NIE. Powinieneś teraz odpuścić. Ważne, że spróbowałeś. Nie będziesz przynajmniej żałował, że nie spróbowałeś tak jak ja przed laty. 

Gość TAK TO JA

Wykorzystując swoje stanowisko kazał lekarzom i psychologom robić ze mnie schizofreniczke,latami manipulował,kłamał wciągnął w kłamstwa innych,knuł z innymi za moimi plecami mając moje zdanie gdzieś,przekazywał moja prywatność i tajemnice które w zaufaniu Mu powiedziałam,rządził się moim życiem i osaczyl tak że przez lata byłam samotna,kiedyś wstawił moje zdjęcie na portal erotyczny,doswiadczal na mnie czym jest przemoc psych i jak działają psychopaci,doprowadził mnie razem z innymi do załamania ,choroby po czym przychodzi i pyta czy z Nim będę...