Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olga22

ciagle mne pozniza

Polecane posty

Gość olga22

mam problem z toksyczna koleżankę która ciągle docina . krytykuje moje życie osobiste  .ciągle mi robi na złość . ostatnio zgubiła rękawiczkę. byliśmy w szatni tylko we 2 powiedziała ze to wszystko moja winna  a po chwili ze to ja jej UKRADŁAM ta rękawiczkę ! pyta mnie czy się kapie ja ze tak ona POZWALAM CI. cały czas chce pokazać swoja wyższość nade mną .pracuj ode mnie krócej ,  ,a,prace ma po znajomości  ja nie ! jakieś cięte riposty na nią? u  cisza jest traktowana , ze nie umie się obronić . znów jak się coś odezwę reaguje śmiechem , jak ja ignoruje to dalej mnie prowokuje bym coś powiedziała np no powiedz coś. nie wiem dlaczego ona taka jest ma męża dzieci zdaje się być szczęśliwa nie wiem skąd ten jad taki u niej.

Gość Gość

Zamiast szykować riposty zerwij znajomość. Zawsze się zastanawiam po co ludzie zadają się z takimi toksykami. 

Gość olga22

tylko my pracujemy razem nie mam jak zerwac tej znajomosci

Gość Gość

To ogranicz kontakt tylko do musu w pracy a gdy zacznie się przypierdalac to ja zgas jakimś tekstem i się skończy. Widocznie sobie pozwalasz na takie traktowanie a to działa jak Płachta na byka dla ludzi zaburzonych jak ona. 

32 minuty temu, Gość Gość napisał:

To ogranicz kontakt tylko do musu w pracy a gdy zacznie się przypierdalac to ja zgas jakimś tekstem i się skończy. Widocznie sobie pozwalasz na takie traktowanie a to działa jak Płachta na byka dla ludzi zaburzonych jak ona. 

Zgadzam się, olewaj ją, nie kontynuuj rozmów, nie pytaj o nic niezwiązanego z pracą itp.

Gość gość

Niech twój chłopak z nią pogada po swojemu

Gość olga22
1 godzinę temu, Gość gość napisał:

Niech twój chłopak z nią pogada po swojemu

nie mam chlopaka !