Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gość H

Co sądzicie o kimś,kto tak bardzo chce kogoś zdominowac

Polecane posty

Gość Gość H

ze non stop wchodzi z tym kimś w słowne starcia, chcąc pokazać jaki jest elokwentny niby.A że elokwentny nie jest, dostaje w tych starciach słownych łomot.A potem robi się obraża i robi się agresywny.

Gość Bladabicz

Chodzący kompleks...tyle 

Gość Gość

Sądzę że bardzo mi wszystko jedno. 

Gość Gość H

Jest ewidentne,że nie przeważy w takich przytykach,w jakimś układzie sił w stylu bardziej lubia,a mimo to z uporem maniaka kontynuuje to.A jak ktoś się odwija to robi się agresywny, uważa,że został obrażony.

Gość gość

To jest tylko twoja wersja spytaj się ludzi postronnych 🙂  najbardziej nie widać tego co jest widoczne. 

Jeśli ktoś się bardzo stara zdominować to znaczy że nie ma ani woli, ani intelektu, ani charyzmy, potrzebnych by stało się to naturalnie 

Że też chce Ci się obcować z taką osobą...

Gość Gość H

Mogę się spytać.Moze nie wszystko potwierdza, ale z 80 procent przynajmniej.Nie chwaląc się, myślę,że inteligencję emocjonalną mam rozwinięta.Czuje kontekst sytuacji.Ale może zrobić test kto ma bardzie

Gość Gość H

Jeżeli ja z tym kimś nie zacząłem żadnej rozmowy,a on się wtrącał we wszystkie moje, nie mając nic sensownego do powiedzenia.Nie ten poziom intelektualny.

Gość gość

Ludzie inteligentni unikają zdominowania są wyjątki ciężkie,  znaczy :

swoją inteligencją pogrąża tak zkompromitowaną, nadal ta osoba brnie pod prąd, wszyscy co innego widzą tylko nie on/a.

3 minuty temu, Gość Gość H napisał:

Jeżeli ja z tym kimś nie zacząłem żadnej rozmowy,a on się wtrącał we wszystkie moje, nie mając nic sensownego do powiedzenia.Nie ten poziom intelektualny.

Wiesz dlaczego dzwon głośny?

Bo próżny.

Zawsze można ostentacyjnie zamilknąć gdy się krop zbliży i otwarcie mu powiedzieć, by poszukał towarzystwa, któremu jego fizjognomia i dyrdymały sprawiają przyjemność.

No i leczenie natarczywości ,a la Gall Asterix też jest opcją 😉

Gość Hey

Myślę że taka osoba ma spore kompleksy, które próbuje maskowac. 

Gość Gość H

To było w pracy.Mielismy tematy od historii i polityki po obgadywanie rodzin i zwierzanie się z kłopotów.A ten ktoś non stop i w kontekście we mnie wymierzonym ściągał rozmowe na temat jedzenia, obiadu.To są ważne sprawy, trzeba jeść, żeby być w formie, ale nie żeby gadać o tym non stop.

Przed chwilą, Gość Gość H napisał:

To było w pracy.Mielismy tematy od historii i polityki po obgadywanie rodzin i zwierzanie się z kłopotów.A ten ktoś non stop i w kontekście we mnie wymierzonym ściągał rozmowe na temat jedzenia, obiadu.To są ważne sprawy, trzeba jeść, żeby być w formie, ale nie żeby gadać o tym non stop.

Coś mi się zdaje że te całe Twoje obnoszenie się swoim poziomem to zasłona dla prostego faktu że nie potrafisz typa usadzić i faktycznie Cię dominuje 

Gość gość

Inteligentna osoba odpuszcza,  tylko głupcy z uporem puszcza się przodem,  dając im złudną  nadzieje są najmądrzejsi.