Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Djsjsk

Dlaczego polska się nie liczy i jest traktowana jak gówno?

Polecane posty

Gość Djsjsk

Witam chciałem zapytać znajomym się na temacie dlaczego polska jest krajem ciągle wyszydzanym i nie branym pod uwagę w stosunkach unii europejskiej? dlaczego inne małe państwa eu wytykają Polskę i połowa ludzi na świecie nawet niewielkie że taki kraj jak pl istnieje? 

Gość asd

Akurat ue nas nie szanuje bo unia europejska to komunistyczna kolumna. Polacy mają patriotyzm a komunizm patriotyzmu nie lubi. Zresztą są kraje, które nas lubią np. Meksyk ma nawet święto " Polaka" czy jakoś tak.

Gość Bog jest sprawiedliwy

wszystkie odpowiedzi  sa w Bibli

14) Dlatego oto idą dni, mówi Pan, że już nie będzie się mówić: Jako żyje Pan, który wyprowadził synów izraelskich z ziemi egipskiej!

(15) Lecz: Jako żyje Pan, który wyprowadził synów izraelskich z ziemi północnej, ze wszystkich ziem, do których ich wygnał, i sprowadzę ich z powrotem do ich ziemi, którą dałem ich ojcom!

(16) Oto Ja poślę po wielu rybaków - mówi Pan - i ci ich wyłowią; potem poślę po wielu myśliwych, i ci ich upolują na każdej górze i na każdym pagórku, i w rozpadlinach skalnych.

(17) Gdyż moje oczy patrzą na wszystkie ich drogi, nie są one utajone przed moim obliczem i nie jest ich wina zakryta przed moimi oczami.

(18) I odpłacę im najpierw w dwójnasób za ich winę i ich grzech, że splamili moją ziemię ścierwem swoich obrzydliwości i swoimi ohydami napełnili moje dziedzictwo.

(19) Panie, mocy moja, twierdzo moja i ucieczko moja w dniu niedoli! Do ciebie przyjdą narody od krańców ziemi i powiedzą: Tylko złudę posiedli nasi ojcowie, nicości, z których nie ma pożytku.

(20) Czy człowiek może uczynić sobie bogów? Przecież to nie są bogowie!

(21) Dlatego oto Ja sprawię, że poznają, tym razem sprawię, że poznają moją rękę i moją moc i będą wiedzieli, że moje imię jest Pan.
Jeremiasza 16,14

rzadzi synagoga szatana, caly swiat jest pod kontrola zlego, synagoga szatana zwalcza lud Bozy, swietych

przestancie czcic falszywych idoli, wszystkich slawnych i bogatych z calego swiata ktorzy czcza szatana i sa synagoga szatana

9 Oto Ja ci daję [ludzi] z synagogi szatana8, 
spośród tych, którzy mówią o sobie, że są Żydami - 
a nie są nimi, lecz kłamią. 
Oto sprawię, iż przyjdą i padną na twarz przed twymi stopami, 
a poznają, że Ja cię umiłowałem9.

9 Znam twój ucisk i ubóstwo - 
ale ty jesteś bogaty - 
i [znam] obelgę wyrządzoną przez tych, co samych siebie zowią Żydami, 
a nie są nimi, lecz synagogą szatana6. 

Boga macie czcic w Duchu i Prawdzie bo Bog jest Duchem!!!

zadne figurki, obrazy, cielce, krzyze ktore sa oszustwem i wszystko to jest zakazane przez Boga!!!

NIE PRZESTRZEGACIE PRZYKAZAN BOGA I NIC NIE WIECIE O BOGU

Gość gość

Jak już ktoś napisał - bo w UE rządzi komuna, a obecnie mamy prawicowy, patriotyczny i prokatolicki rząd. 

7 Nie będziesz miał bogów innych oprócz Mnie2. 8 Nie uczynisz sobie posągu ani żadnego obrazu tego, co jest na niebie wysoko albo na ziemi nisko, lub w wodzie poniżej ziemi. 9 Nie będziesz oddawał im pokłonu ani służył. Bo Ja jestem Pan, Bóg twój, Bóg zazdrosny, karzący nieprawość ojców na synach w trzecim i w czwartym pokoleniu - tych, którzy Mnie nienawidzą, 10 a który okazuje łaskę w tysiącznym pokoleniu tym, którzy Mnie miłują i strzegą moich przykazań. 

zadna komuna a satanistyczni zydzi czyli synagoga szatana

'Most Jews do not like to admit it, but our god is Lucifer -- so I wasn't lying -- and we are his chosen people. Lucifer is very much alive.'" Harold Rosenthal

wpisz w google

polscy politycy i jarmulka

politics and wailing wall

satanic sign celebrities

i idz do wszystkich zdjec w grafice

Księga Jeremiasza

Satyra na obce bóstwa i bałwochwalców

10

1 Słuchajcie słowa, które Pan mówi do was, domu Izraela! 
2 To mówi Pan: 
«Nie przyswajajcie sobie postępowania narodów 
ani nie obawiajcie się znaków niebieskich1, 
mimo że obawiają się ich narody. 
3 2 Albowiem to, co wzbudza lęk u narodów, jest niczym, 
jako że jest drewnem wyrąbanym w lesie, 
obrobionym dłutem, rękami rzeźbiarza. 
4 Zdobi się je srebrem i złotem, 
umocowuje się za pomocą gwoździ i młotka, 
by się nie chwiało. 
5 [Posągi] te są jak strachy na ptaki wśród pola melonów, 
nie mówią, 
trzeba je nosić, bo nie chodzą. 
Nie bójcie się ich, gdyż nie mogą zaszkodzić, 
ani są zdolne czynić dobrze. 
6 Nikogo nie można porównać do Ciebie, Panie! 
Jesteś wielki i wielkie jest przepotężne imię Twoje! 
7 Kto nie lękałby się Ciebie, Królu narodów? 
Tobie to właśnie przysługuje. 
Bo spośród wszystkich mędrców narodów 
i spośród wszystkich ich królestw 
nikt nie może się równać z Tobą. 
8 Wszyscy razem są głupi i bezrozumni; 
nauka pochodząca od bałwanów - to drewno. 

Gość amBrożyk

Polska w drugiej połowie pod koniec XX wieku , po zakończeniu II W.Św. i porozumieniu w Jałcie dostała się w 'łapy' Stalina, 

na temat odszkodowań wojennych ze strony Niemiec to Stalin powiedział 'NIE LZJA' , nie trzeba ,

do roku 1989 w Polsce trwał 'socjalizm' i 'komunizm'  z hasłami, że wszyscy Polacy odbudowują polską gospodarkę i przemysł

a co sami wytworzymy i wyprodukujemy to będzie NASZE ,

za 'bratnią pomoc' Moskwy i Stalina oraz Breżniewa na wschód co chwilę wyjeżdżały składy pociągów z polską żywnością i wyrobami 

przemysłowymi , elektroniką , odzież, buty, wszystko dla bratniego narodu radzieckiego ,

w Polsce do roku 1989 produkowaliśmy praktycznie WSZYSTKO , produkcja nowoczesnych kineskopów kolorowych z Piaseczna, 

zakłady telewizyjne WZT , zakłady Kasprzaka, zakłady produkcyjne na Służewcu , CEMI, TEWA, UNIMOR, RADWAR, RADMOR,

huty stali kolorowej, huty stali zwykłej, odlewnie żeliwa , zakłady mechaniczne, słynna Wólczanka w Łodzi , zakłady dziewiarskie ,

1000 lub 2000 firm w Polsce 

Unia Europejska z siedzibą w Brukseli kazały zlikwidować , wprowadzali likwidatorów do firm normalnie funkcjonujących ,

prezes powołany lub dyrektor znał się tylko na likwidacji firmy , za pieniądze firmy zatrudniał CZARNY PR !

Polacy z dnia na dzień tracili pracę, wyśmienitym spawaczom ze Stoczni proponowano przekwalifikowanie

aby zostali fryzjerami psów. 

przykład Polski - chyba jedyny na naszym Globie pokazuje, jak politycy i ekonomiści mogą swoimi decyzjami doprowadzić do zdegenerowania gospodarki i szydzenia z pracowników firm , którzy ciężko pracowali dla firmy przez wiele lat,

pokolenia pracowały dla dobra firmy i nagle - na bruk !

nawet Prezydent Komorowski w trakcie ostatniej batalii wyborczej apelował do Polek i Polaków !

- wyjeżdżajcie, wyjeżdżajcie wszyscy z Polski, w Polsce pracy NIE MA i nie będzie, moja córka pracuje w Norwegii i maluje płoty,

jest bardzo zadowolona !! 

Tak, śmiali się z Nas Polaków, śmiali się z DEBILI w Polsce , śmiali się z polskich polityków, którzy sprzedawali polską gospodarkę za bezcen, za pół grosza , śmiali się że Polskie DURNIE nie potrafią Polską rządzić 

a Niemiec, Szwed, Holender itd. tylko czekał jak SĘP aby kawałek PIĘKNEJ POLSKI kupić za pół grosza, 

Prezydencie Duda, Panie Prezesie i PiS 

Polskę mamy tylko jedną z polskim językiem i polskimi tradycjami ,  

CHCIELI nas ekonomicznie zamordować , nie daliśmy się i nadal żyjemy !

POLACY SA GLUPI I BEZROZUMNI, KIEDY W KONCU SIE OBUDZICIE

I PRZESTANIECIE MIEDZY INNYMI CZCIC BOZKI, FALSZYWYCH IDOLI I WIERZYC WE WSZYSTKO CO POKAZUJE WAM SATANISTYCZNA KLAMIACA TV I MEDIA, ORAZ WSZYSCY POLITYCY I SLAWNI I BOGACI NA CALYM SWIECIE NA WYSOKICH STANOWISKACH

WSZYSTKO W KROLESTWIE SZATANA (SWIAT) JEST KLAMSTWEM I OSZUSTWEM DLATEGO BOG MOWI NIE MILUJCIE NICZEGO ZE SWIATA

31 Kto przychodzi z wysoka, panuje nad wszystkimi, a kto z ziemi pochodzi, należy do ziemi i po ziemsku przemawia. Kto z nieba pochodzi, Ten jest ponad wszystkim. 32 Świadczy On o tym, co widział i słyszał, a świadectwa Jego nikt nie przyjmuje. 33 Kto przyjął Jego świadectwo, wyraźnie potwierdził, że Bóg jest prawdomówny. 34 Ten bowiem, kogo Bóg posłał, mówi słowa Boże: a z niezmierzonej obfitości udziela [mu] Ducha13. 35 Ojciec miłuje Syna i wszystko oddał w Jego ręce. 36 Kto wierzy w Syna, ma życie wieczne; kto zaś nie wierzy Synowi, nie ujrzy życia, lecz grozi mu gniew Boży».

Gość amBrożyk

nadal Żyd ma ogromny apetyt aby pozbyć się Polki i Polaków z Polski a gdy już wygoni z Polski wszystkie Polki i Polaków to będzie żądał odszkodowania i zadośćuczynienia oraz przeprosin od Polek i Polaków za szykanowanie Żyda !

wspolczesny falszywy israel NIE JEST BIBLIJNYM IZRAELEM!!!!!!!!!!!!

BOG UWOLNI SWOJ LUD, 12 PLEMION IZRAELSKICH ROZPROSZONYCH PO CALYM SWIECIE I WIELKA RZESZE  Z NIEWOLI Z RAK SZATANA!! TO JEST PRAWDZIWY IZRAEL!

Ez 11  I doszło mnie słowo Pana tej treści:
(15) Synu człowieczy! O twoich braciach, o twoich krewnych, o twoich towarzyszach niewoli i całym domu izraelskim, o nich wszystkich mówią mieszkańcy Jeruzalemu: Oddalili się od Pana, a nam jest dany kraj na własność.
(16) Dlatego mów: Tak mówi Wszechmocny Pan: Chociaż zapędziłem ich daleko między narody i rozproszyłem ich po krajach, jednak byłem dla nich na krótki czas świątynią w krajach, do których przybyli.
(17) Dlatego mów: Tak mówi Wszechmocny Pan: Zbiorę was spośród ludów i zgromadzę was z krajów, po których was rozproszyłem, i dam wam ziemię izraelską.
(18) A gdy wrócą tam i usuną z niej wszystkie jej ohydy i wszystkie jej obrzydliwości,
(19) Wtedy Ja dam im nowe serce i nowego ducha włożę do ich wnętrza; usunę z ich ciała serce kamienne i dam im serce mięsiste,
(20) Aby postępowali według moich przepisów, przestrzegali moich praw i wykonywali je. Wtedy będą mi ludem, a Ja będę im Bogiem.

2 I obróciłem się, by widzieć, co za głos do mnie mówił; 
a obróciwszy się, ujrzałem siedem złotych świeczników, 
13 i pośród świeczników kogoś podobnego do Syna Człowieczego10, 
obleczonego [w szatę] do stóp 
i przepasanego na piersiach złotym pasem. 
14 Głowa Jego i włosy - białe jak biała wełna, jak śnieg, 
a oczy Jego jak płomień ognia. 
15 Stopy Jego podobne do drogocennego metalu, 
jak gdyby w piecu rozżarzonego, 
a głos Jego jak głos wielu wód. 
16 W prawej swej ręce miał siedem gwiazd 
i z Jego ust wychodził miecz obosieczny, ostry. 
A Jego wygląd - jak słońce, kiedy jaśnieje w swej mocy.