Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosc

Czy mieliście kiedyś taka sytuację że musieliscie odejść z pracy bo byliście do tego zmuszeni ?

Polecane posty

Gość gosc

Ja miałam taka sytuację że byłam na stażu w urzędzie i dochodziło do tego że taka gowniara też stażystka ( ja byłam tam na stażu ) zwracała mi uwagę nawet o to ze źle adresuje koperty tzn. pisze wedlug niej zlym pismem czyli swoim. Naprawde jeszcze się z czymś takim nie spotkalam . Zrezygnowałam z tego stażu bo nie dało rady tam wytrzymac. A was spotkaly jakieś absurdy ?

Gość Sen

Ja o absurdach mogłabym książkę napisać. 

Gość amBrożyk

tak, znam takie opowieści , nadal w Polsce są animozje , Polska jest podzielona na strefę A i B a nawet C , gdzie Polacy dosłownie 'biją' się o pracę między sobą a podobno bezrobocia BRAK ,

gdy Hanys lub Zagłębiak przybywa do Warszawy i pokazuje, że jest fachowcem w swojej dziedzinie to jest przez Pracodawcę przyjmowany z otwartymi ramionami, Pracodawca z Warszawy aż sika po nogach na widok specjalisty ze Śląska !

a co się dzieje w drugą stronę, czyli :

warszawiak stracił pracę i wymyślił, że pojedzie do pracy na Śląsk, przecież na Śląsku zawsze potrzebowali fachowców, 

spawaczy z uprawnieniami, elektryków z uprawnieniami, hydraulików sanitarnych i innych z wiedzą HVAC ,

owszem na chwilę przyjmują do pracy aby wypytać i wszystko się dowiedzieć ,

po 14 dniach pracy 'warszawiak' się dowiaduje - nie ma zastrzeżeń do pracy ale pakuj się i spierdzielaj, 

ponieważ Naszym chłopakom zabierasz robotę !

Gość gosc
1 godzinę temu, Gość amBrożyk napisał:

tak, znam takie opowieści , nadal w Polsce są animozje , Polska jest podzielona na strefę A i B a nawet C , gdzie Polacy dosłownie 'biją' się o pracę między sobą a podobno bezrobocia BRAK ,

gdy Hanys lub Zagłębiak przybywa do Warszawy i pokazuje, że jest fachowcem w swojej dziedzinie to jest przez Pracodawcę przyjmowany z otwartymi ramionami, Pracodawca z Warszawy aż sika po nogach na widok specjalisty ze Śląska !

a co się dzieje w drugą stronę, czyli :

warszawiak stracił pracę i wymyślił, że pojedzie do pracy na Śląsk, przecież na Śląsku zawsze potrzebowali fachowców, 

spawaczy z uprawnieniami, elektryków z uprawnieniami, hydraulików sanitarnych i innych z wiedzą HVAC ,

owszem na chwilę przyjmują do pracy aby wypytać i wszystko się dowiedzieć ,

po 14 dniach pracy 'warszawiak' się dowiaduje - nie ma zastrzeżeń do pracy ale pakuj się i spierdzielaj, 

ponieważ Naszym chłopakom zabierasz robotę !

To prawda i cieszy mnie to 😉 jutro jadę na rozmowę o pracę do Warszawy A jestem że świętokrzyskiego. Warszawa gora 😉

Gość Gość

Jak bazgrolilas jak kura pazurem to nie dziwne że ci zwracała uwagę, nikt by nie chciał dostać pomazanej koperty o ile w ogóle listonosz byłby w stanie odczytać odbiorcę 

Gość Gość
42 minuty temu, Gość gosc napisał:

To prawda i cieszy mnie to 😉 jutro jadę na rozmowę o pracę do Warszawy A jestem że świętokrzyskiego. Warszawa gora 😉

Wypiepszoj wsiurze 

Gość gość
30 minut temu, Gość Gość napisał:

Jak bazgrolilas jak kura pazurem to nie dziwne że ci zwracała uwagę, nikt by nie chciał dostać pomazanej koperty o ile w ogóle listonosz byłby w stanie odczytać odbiorcę 

Właśnie taki był poziom w tym urzędzie . Dlatego musiałam stamtąd uciec czym prędzej. W tym momencie ja spełniam swoje marzenia A oni dalej tam kisna 🙂

Gość gość
29 minut temu, Gość Gość napisał:

Wypiepszoj wsiurze 

musisz być bardzo nieszczesliwy ale nawet mi cie nie zal.