Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosc

W jakim wieku kobiety obnizaja standardy i zaczynaja miec spore parcie na powazny zwiazek?

Polecane posty

Gość gość

Są kobiety które wolą być same niż z byle kim

Gość gość

no nie wiem, najniższe standardy to miałam jak byłam młoda - szkoła średnia i początek studiów, człowiek głupi to się cieszył , jak chłopak był miły , grzeczny, umiał pogadać i nie wygladał jak straszydło. Dopiero z wiekiem sie mądrzeje i wie, zę miłość nie wystarczy, druga osoba musi jeszcze  pasować z charakteru, poziomu intelektualnego, pogladów na rózne sprawy itp itd. Szczerze to z wiekiem  coraz rozsądniej wybieram i byle czego nie biore. wolę być sama niż wtopić w byle jaką relację. Ale są desperatki w każdym wieku, które muszą mieć chłopa, byle jaki byle był, te biora co sie trafi.

Gość gosc

Co to znaczy obniżają standardy ? Bo mnie z wiekiem tylko rosną. Mam wyższe wymagania do facetów teraz niż jak miałam 20 lat a teraz mam 30sci. Zwroc uwage na to ze ty jestes nieudacznikiem a swiat nie sklada sie tylko z nieudaczników. Poza tym  facet na poziomie nie siedzi na kafe ;).

Gość gość

Zgadzam się z obydwiema wypowiedziami w 100%

Gość gość

a poza tym do powaznego związku, z domem, dziećmi itp to szuka sie raczej  sensowniejszego faceta  niż kolesia na wypad do kina, luźną relację z seksem itp  rzeczy. 

Gość Iwka

A ja mam całkowicie odwrotnie.  Kiedyś miałam listę wymagań i dosyć łatwo znajdowałam mężczyzn którzy te wymagania spełniali.  Ale nic z tego nie wychodziło.  Teraz chce tylko jednego. Zakochać się, poczuć te motylki. Może być gruby niski głupi itp itd ale chce kochać.