Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość idhdid

nietypowe piersi- do oceny

Polecane posty

Gość idhdid

jak w temacie jestem posiadaczka asymetrycznych piersi . roznica jest duza, na oko 1,2 rozmiary. czasami wydaje mi sie ze bardziej to widac, czasami mniej. zdjecie w linku ponizej, trzeba usunac wszystkie spacje

pytanie co faceci sadzicie o takich piersiach? tzn czy bardzo by wam przeszkadzaly takie u dziewczyny?

dodam ze mam 18 lat jjestem dziewica i nie mialam nigdy zadnych intymnych kontaktow. w sumie chcialabym i nie mialam nigdy kompleksow ale teraz sie zastanawiam czy te cycki sa akceptowalne w ogole :/

http s: //ib b. co/ M7Wg 6Vq

Gość Evvva

Cycki są akceptowalne. Jeśli on Cię kocha Ty go, wszystko jest okej.

Ale jesteśmy kobietami i całe życie będziemy doszukiwać się w sobie jakiś "ale". Więc całkiem możliwe że z biegiem czasu dojrzejesz do operacji korygującej. 

Gość idhdid

up, nikogo nie ma tu?

Gość lipton

2/10 tak szczerze ;/

Gość idhdid
7 minut temu, Gość lipton napisał:

2/10 tak szczerze ;/

wiem ze nie powalają pytam raczej czy dla facetów stanowi to problem z zaakceptowaniem już nie mowiąc o polubieniu takiego stanu rzeczy

Gość lipton
Przed chwilą, Gość idhdid napisał:

wiem ze nie powalają pytam raczej czy dla facetów stanowi to problem z zaakceptowaniem już nie mowiąc o polubieniu takiego stanu rzeczy

Jako, ze jestem facetem 26lat i nie wiem co w ogóle robie na tej stronie bo zabłądziłem w internetach to dla mnie są do zaakceptowania. Też po takim zdj ciężko mi dokładnie powiedzieć bo jego jakość pozostawia wiele do życzenia 🙂

Gość idhdid
4 minuty temu, Gość lipton napisał:

Jako, ze jestem facetem 26lat i nie wiem co w ogóle robie na tej stronie bo zabłądziłem w internetach to dla mnie są do zaakceptowania. Też po takim zdj ciężko mi dokładnie powiedzieć bo jego jakość pozostawia wiele do życzenia 🙂

ciemno mam w pokoju, za prąd nie płace :p nie no spoko, wiem ze fota słaba, ale coś tam widać

Gość idhdid

znaczy, moge wrzucić lepsze, ale w sumie po co, jak tu ruch zerowy

Gość RGN

No mi osobiście by nie przeszkadzało. Jeśli jesteś normalna, to chyba nie będziesz się kierować opiniami zboczeńców którzy tutaj się udzielają bo każdy albo wchodzi jak ja z nudów bo im się spać nie chce po obejrzanym titanicu na zalukaj albo jestem zboczeńcem 😛

Gość RGN

są zboczeńcami* 

Gość idhdid

no ja tez tu wchodze z nudów, ale jak widać odwala mi że wrzucam już cycki do neta. ale nadal nie jestem pewna, czy jest bardzo źle czy moge być spokojna. no trudno, spadam chyba spać

Gość RGN

Anonimowo przecież, nie musisz się stresować 🙂 Powodzenia. Nie przejmuj się cycuchami 🙂