Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jaa

Jak dać mu nauczke

Polecane posty

Gość Jaa

Poradzcie co mam robic w skrócie poznalam na imprezie znajomego mojej koleżanki z pracy potem on znalazł mnie na portalu randkowym napisał rozmawiałalismy z sobą ale tu jets problem bo on nie zawsze odpisywał nawet jak ja był dostępny i wyświetlł wiadomosc. Ale koniec końców dałam mu szansę i się umówiłsmy i było bardzo przyjemne. Podobno patrzył się na mnie cała noc i slyszlam że chwalil się do znajomych ze mnie poznał. Odzywal się po randce dalej ale nie tak często i robił tak samo jak wcześniej czyli nie odpisywał. Nie reagowalam bo jak nie chiał nr telefonu to chyba mu nie zależało. Nie reagowalam jak odpsiwal więc prosił mnie o kontakt na fb. Dałam nowe zdjęcie żeby pokazać co traci. Znowu rozmawialiśmy nawet zaprosili mnie na a imprezę ale nic się już nie odzywal a impreza byla dzis.... Chcę mu dać nauczkę że że mną się tak nie bawi... Mogę być znowu obojętna ale nie potrafie ma w sobie to coś ba nawet mu nie pasujemy do siebie ale ciągnie mnie do niego.. Wiem że lepiej będzie jak dam sobie spokój teraz ale nie umiem. Powiedzieć mu to szczerze ze nie mam ochoty na zabawę w kota i myszkę nie weźmie mnie za wariata?? Czy odpuścić i zlac go tak jak on złal mnie? Poradzcie co mam robic jak to wygląda z boku na trzeźwo? 😉 

Gość Gosc

Zlac, nie ponizaj sie dziewczyno to on powinnien sie starac

Gość Odp

Ale mi zaczyna na nim zależeć i tu jets problem ale lepiej chyba teraz niż później? 

Gość Gość
1 godzinę temu, Gość Odp napisał:

Ale mi zaczyna na nim zależeć i tu jets problem ale lepiej chyba teraz niż później? 

Odpuść sobie bo widać jemu nie zależy, a nieraz nieodpisywal bo bardzo możliwe że działa na kilka frontów i pisze z innymi. I śmieszne jest to,, pokazywanie co traci" poprzez dodanie zdj na fb, bo pięknych dziewczyn jest dużo i może codziennie jego tablica na fb jest zalewana zdjęciami jego ładnych kolezanek więc to dla niego,, chleb powszedni"... Pewnie je lajkuje. Wiesz  ja też kiedyś myślałam że gdy dodam nowe zaje... E zdjecie na fb to o sobie przypomnę jakiemuś facetowi ale to droga donikąd... Bo jeśli musisz się uciekać do takich sztuczek i przypominać facetowi o swoim istnieniu poprzez zdjęcia czy nowe posty na fb to oznacza że i tak nie zrobiłaś dotychczas na nim zbyt dużego wrażenia (bo gdybyś zrobiła i mu się bardzo spodobala to pisałby regularnie choćby nie miała ani jednego zdjęcia na fejsie) a nowe zdjęcia tego nie zmienia... Sama się o tym przekonałam.