Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kocia

Fatalne zauroczenie - jak się z niego wyleczyć?

Polecane posty

Gość Kocia

Hej. 

Zabujałam się w koledze z pracy, z którym coś mnie łączy od jakiegoś czasu, jakaś nic porozumienia, sami wiecie, pokrewne duszę i te sprawy... Z mojej strony to coś więcej, pociąga mnie jako mężczyzna, fantazjuje na jego temat, chciałabym, żebyśmy się bardziej do siebie zbliżył... Ale obawiam się, że z jego strony to tylko zwykła sympatia jak do fajnej koleżanki z pracy.... Bardzo mnie to męczy bo nie łudzę się, że coś z tego będzie (około rok temu powiedział mi, że podoba mu się inna koleżanka z pracy) i generalnie, pracujemy razem i w ogóle nie okazuje mi takiego zainteresowania jak kobiecie....A ja głupia codziennie się jaram, że go zobaczę, że może pogadamy, że może będę miała z nim jakiś styk, czekam cały czas na coś... To fatalne zauroczenie 😕Chciałabym pozbyć się tego uczucia, wyleczyć się z myślenia o nim... Byłoby mi łatwiej, gdybym nie widywała go codziennie ale tak... To ja totalnie nie wiem jak sobie z tym poradzić!!! 

Czy ktoś ma jakąś radę dla mnie? 

Z góry dziękuję. 

Gość szaarriikkkk

Ale my razem nie pracujemy...ja tylko Cie odwiedzam w pracy

Gość Ehh

Wspolczuje spruboj skierowac te uczucia na kogos innego wiem latwo mowic trudniej zrobic