Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ciężarna

Lubiąca seks ciężarna.

Polecane posty

Gość Ciężarna

Lubię seks, masturbację, chodzenie nago lub bez majtek. Lubię moj spory już brzuszek. Komu podobają się frywolne kobiety w ciąży?

Gość Gość

Chętnie bym się zaopiekował tobą. Kiedyś kochałem się z koleżanką która była w ciąży i przyznam że było cudownie!! Większą przyjemność sprawiał  mi sex z kobietą w ciąży niż w normalnym stanie.

Po drugie też lubię chodzić nago po mieszkaniu jestem też naturystą. A skąd jesteś jeśli można wiedzieć Ja z Śląska

Gość Harry

Lubie sex z ciezarnymi zakewac je spermą. Pokaż się. 

Harry7712@onet.pl 

Gość Ciężarna

Jestem z Ķrakowa. Obecnie początek 6 miesiąca ciąży, brzuszek okrąglutki, zresztą to już tez nie jest moja pierwsza ciąża. Kładę się spać i zgubiłam jakoś bieliznę. Została sama koszulka...

Gość Gość han

Podobnie jak ty lubię spać nago zawsze można się przytulić gdy np się przebudzę do nagiego ciała partnerki.

Dał bym wiele żeby mógł pokochać się z kobietą w ciąży czy chociażby się przytulić lub wspólnie wykąpać w wannie. Wycałowałbym brzuszek stópki uda ogólnie całe ciało. Z tego co mi wiadomo to kobiety w ciąży mają dużą potrzebą na sex.

Będąc na zakupach 7 lat temu spotkałem koleżankę w ciąży którą partner zostawił. Pomogłem jej zanieść zakupy do mieszkania. Wypiliśmy kawę i sam nie wiem jak się to stało że wylądowaliśmy w łóżku!! Było cudownie a największą przyjemnością było zakończenie w jej  wnętrzu i to 2 razy.

Szkoda że był to sex 1 razowy a właściwie 2 razy bo jeszcze rano się kochaliśmy.

Dał bym wiele żeby raz jeszcze doświadczyć sexu z kobieta w ciąży!!

Gość gość

Bardzo fajna sprawa jak mi usiadła na nim, było i delikatniej od tyłu a zakończyliśmy ona na plecach a ja z boku i w niej. Super, tylko szkoda że to była żona ówczesnego kolegi, który jak była w ciąży to ani raz się z nią nie kochał.

Gość Gość han

No właśnie a kobiety w ciąży też mają potrzeby czasem większe niż w normalnym stanie! Najprzyjemniejsze jest to w seksie z kobietą w ciąży że nie musimy się zabespieczyć możemy finiszować w środku Co dodatkową jest przyjemnością dla obydwojga kochanków!!

Gość Gość

Jako kobieta mam bardzo duże potrzeby na sex w czasie ciąży!! Praktycznie prawie codziennie kochamy się z mężem. Sex sprawia mi ogromną przyjemność a szczególnie mężowi gdyż zawsze kończy w środku.

Nie wiem czy wszystkie kobiety tak mają ale ja bardziej potrzebuje seksu gdy jestem w ciąży!!

Gość Gość

Ja podobnie jak ty mam takie potrzeby i odczucia. Kiedy jestem w ciąży mogłabym codziennie uprawiać sex.

Głównie dlatego że nie trzeba zabezpieczeń! A ciepły wytrysk partnera we mnie bardzo mnie kręci i podnieca. Wytrysk ciepłego nasienia w cipce daje mi 100% zadowolenia.

Chyba nie ma kobiety która by tego nie lubiła. A tym bardziej partner czy kochanek to uwielbia.

Gość Gość han

Gość Ciężarna odezwij się czy było by możliwe spotkanie się z tobą. Jeśli tak to co trzeba zrobić i kiedy moglibyśmy umówić się na taki sex.

Gość monsz

Moja żona, gdy była w ciąży miała chęci non-stop, trudno było jej sprostać a że była przy tym szczupła to bzykaliśmy się jak króliki. Miała tylko odstający brzuszek, cała reszta prawie się nie zmieniła, dupka, bioderka pozostały kształtne. Muszę przyznać, że bzykaniem przyspieszyliśmy termin porodu o nieco ponad tydzień. Do tej pory szalenie podobają mi się młode, zgrabne kobiety w ciąży, są szalenie sexy, szczególnie na plażach nudystów, z których korzystamy. Oprócz pięknego okrągłego brzuszka mają też piękny, pełny biust, można się gapić godzinami.

Gość gość

Myślałem że to tylko ja jestem "zboczony".  Uwielbiam do dzisiaj zadbane kobietki z brzuszkami, najpierw miałem żonę kolegi /pisałem powyżej/ później swoją dwa razy. Widząc taką często myślę ... z tą to by się działo ;)

Gość Gość Tpo

Zgadzam się z tym że kobiety  w ciąży bardziej potrzebują seksu niż w normalnym stanie!! Kobieta w ciąży nie musi się martwić że zajdzie w ciąże bo już jest. Kobieta w normalnym stanie już musi uważać i się zabezpieczać nie zawsze może sobie pozwolić na sex do końca.

Gość Ciężarna

Ciesze się, że temat się rozkręcił. Co do spotkań, to niestety nie ma takiej opcji z mojej strony. Lubię seks, będąc w ciąży i bez stanu odmiennego też, lubię o tym porozmawiać w sposób otwarty, ale mam fajnego męża i nie mam zamiaru kochać się z innymi mężczyznami. Niemniej, chętnie, tu na forum powymieniam się z innymi osobami poglądami na temat upodobań, przeżyć itp. Pozdrawiam.

Gość Gość han

Szkoda że nie ma takiej opcji Ciężarna. Szkoda ale rozumie i szanuje twoją decyzję w końcu twoje zdanie jest tu najważniejsze !!

Po seksie z koleżanką w ciąży który trafił mi się przypadkowo bardzo mi się to spodobało i jest to moim marzeniem by powtórnie doznać tego wrażenia.

Trochę mam żal do owej koleżanki że to był jednorazowy sex myślałem że skoro zdecydowała się na sex zemną coś do mnie  czuje. W końcu była sama i dzisiaj  z tego co mi wiadomo nadal jest. Wiązałem sobie pewne marzenia po współżyciu z nią.

Ciężarna jesteś naprawdę fajną kobietą jakich mało. Można z tobą normalnie porozmawiać o wszystkim i nie w głowie ci sex czy flirt z innym tylko podzieliłaś się z innym swoimi marzeniami. Duży plus dla ciebie!!

Gość Gość

My też lubimy sex w ciąży!!  Kiedy byłam w ciąży uprawialiśmy sex do nawet 7 miesiąca zawsze mąż kończył we mnie!! Zgadzam się z tym że kobieta w ciąży często ma większe potrzeby niż w normalnym stanie.

Gość janko

Ooo fuuuujjj... Obrzydliwi jesteście. Chyba bede wymiotowal.

Gość autorzkafe

Ciężarna, taki stan jest jednym z moich fetyszow. Podnieca mnie widok seksownej ciężarnej kobiety.

Dotychczas nie mailem okazji, ale mam nadzieje ze nadejdzie pora na takie zabawy. Wyobrażam sobie ze zaczynamy od minetki na poprawę humoru, potem posuwanie w usta... co byloby dalej u Ciebie?

Gość Gość ANA

Sex w ciąży jak najbardziej lubię. i wątpię by była kobieta czy facet który by nie lubiał czy odmówił seksu kobiecie e ciąży.

Duży plus że nie trzeba się zabezpieczać i śmiało walić do końca.

Gość gosc
5 minut temu, haszutest napisał:

Lubię 🙂

Ty jeszcze nie w pracy.