Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Meee

Facet nie chce związku

Polecane posty

Gość Gość
8 godzin temu, Gość MarekAureliusz napisał:

Autorko nie szanujesz się - wchodzisz w seks układy to nie licz, że faceci będą szanowali ciebie!

My faceci to sobie fajnie rozdzielamy na dwie kategorie:

a) kobieta materiał na żonę - musi być porządna, szanować się, nie może być rozwiązła.

b) kobieta do seksu - musi lubić seks układy i częste ruchanie na zawołanie

z kobietą kategorii b) żaden rozsądny facet nie będzie chciał być na poważnie - wy jesteście tylko na chwile 😉

Brednie.

Gość Gość

Po 7 latach związku facetowi nie spieszno od razu do nowego związku. Ale kto wie, może dojrzej do tego. A co do seksu, to oboje mieliście na niego ochotę i jak dorośli ludzie mają ochotę, to po prostu to robią. Opinie tutaj zakompleksionych koniotrzepów wszelkiej maści i kłód-dziewic orleańskich są jak zwykle głupkowato śmieszne.

Gość Ewa
9 godzin temu, Gość Meee napisał:

Dziewczyny czy jest sens czekać za facetem, aż będzie ,,gotowy" czy to po prostu nie ma sensu ? Spotykałam się 3 miesiące z facetem, spaliśmy ze sobą nawet. On świeżo po 7 letnim związku. Po tych 3 miesiącach zaczęło mi zalezec, zaangazowalam się po czym on się wycofał, zamilkł stwierdził, że mam mu dac chwilę czasu bo narazie nie jest gotowy na wskakiwanie w kolejny związek ale zależy mu na mnie więc mam dac mu szansę i czas. Jestem zalamana czuje się jak zapchajdziura do zabawy a gdy przychodzi do poważnych kroków on uciekł.. ;(

No to zapychał ci dziurę i prawdopodobnie o to mu chodziło. Czarno to widzę.

Gość Ghhj

Ty 40 latek nie ma gorszej kategorii ludzi, sa uczucia lub ich brak, ja zwiazku nie chce, chce przyjazni z seksem, i nie mysle ze taki przyjaciel jest gorszy od meza w rutynowym malzenstwie z nudą pod lozkiem, nie tylko faceci chca namietnosci

Gość Ktoś

Też tak myślę 

Gość Ewka

Nie czekaj.. frajer

Gość Gość
1 godzinę temu, Gość Ewka napisał:

Nie czekaj.. frajer

Dlaczego od razu frajer? Ma prawo nie chcieć związku, pewnie nic nie poczuł do autorki i bardzo możliwe że nadal coś czuje do byłej, wkoncu byli razem aż 7 lat. Autorka sama zgodziła się na układ, on od początku nic jej nie obiecywał, nie składał żadnych deklaracji, dobrowolnie w to weszła a teraz oczekuje że on nagle się zakocha i ja zechce do czegoś więcej niż do seksu. Kłania się tu nieznajomość psychologii facetów, mogła poczytać jak może się to skończyć (większość kobiet zakochuje się po regularnym seksie w swoich kochankach co opisują na forach i się zala, a faceci częściej odddzielaja seks od uczuć i zwykle nie szanują kobiet które od razu idą z nimi do łóżka, nie kwalifikują ich jako potencjalne przyszłe partnerki, jedynie z nimi sypiaja). Zero pojęcia o facetach i tak to się kończy potem... I pisze to jako kobieta. Moim zdaniem frajerem by był gdyby oklamal autorkę, obiecywał wspólna przyszłość ale tak nie było. Więcej rozsądku życzę na przyszłość...  

Gość whut

zaraz chwila, a która by chciala takiegoco to wikla sie w jednorazowe roohanie albo seks układy... pogięło was , wy nie jestescie faceci tacy do związków, dzielicie niby kobiety na dwie kategorie ale to działa w dwie strony

Gość Gość

Ja tam nie dzielę na żadne kategorie, to wymysły jakichś koniotrzepów z gimbazy.

Gość Paula

Chora akcja i facet

Gość lol
Dnia 27.12.2018 o 18:49, Gość Gość napisał:

Po 7 latach związku facetowi nie spieszno od razu do nowego związku. Ale kto wie, może dojrzej do tego. A co do seksu, to oboje mieliście na niego ochotę i jak dorośli ludzie mają ochotę, to po prostu to robią. Opinie tutaj zakompleksionych koniotrzepów wszelkiej maści i kłód-dziewic orleańskich są jak zwykle głupkowato śmieszne.

Akurat opinia zakompleksionej ściery jak ty się najmniej liczy wiec się nie udzielaj więcej,bo się tylko ośmieszasz. :~)

Gość Gość
3 godziny temu, Gość lol napisał:

Akurat opinia zakompleksionej ściery jak ty się najmniej liczy wiec się nie udzielaj więcej,bo się tylko ośmieszasz. :~)

W twojej wsi zabitej dechami znowu działa internet?