Gość gość Napisano Grudzień 27, 2018 Jakiego producenta okna wybrać ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 31, 2018 Podpowiem firmę OknoPlus jeśli chodzi o okna czy drzwi. Robią porządne rzezcy na lata, a z drugiej strony bardzo estetyczne funkcjonalne, poręczne w codziennej eksploatacji. Dużo korzystam z ich akcesoriów przy róznych projektach dla swoich klientów i zawsze jestem zadowolony. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Benk 0 Napisano Sierpień 30, 2020 Ja zamawiałem w salonie Expert na Bytkowskiej 119 i jestem zadowolony z obsługi bardzo. Panowie wszystko mi wytłumaczyli, pokazali okna w katalogach, przekrój profilu mogłem sobie zobaczyć i tak w sumie wspólnie z nimi wybraliśmy odpowiednie okna PCV do naszego domu. Spodobały mi się okna Prismatic z oferty Oknoplast z 3 szybami w kolorze sienna rosso. Na realizację nie musiałem długo czekać, z salonu Expert załatwili osoby do montażu więc ja mogłem się cieszyć efektem końcowym, który w 100% mi odpowiada. Okna są ciepłe, energooszczędne i bardzo ładne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tołdi88 0 Napisano Sierpień 30, 2020 S Dnia 27.12.2018 o 10:44, Gość gość napisał: Jakiego producenta okna wybrać ? Ja wybierając okna dachowe kierowałem się zarówno wyglądam, ceną jak i jakością. Dlatego postawiłem na Fakro SuperTrio. Są niezawodne, zimą utrzymują ciepło, a latem zapewniają chłód. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
brunon 1 Napisano Wrzesień 19, 2021 Polecam salon Kubus w Katowicach. Doradzono mi w zakresie doboru stolarki okiennej w tym również drzwi tarasowe. Zdecydowaliśmy się na okna Pixel i tarasowe drzwi Slide - wszystko z Oknoplast. Trzy szyby w każdym oknie. Zdecydowanie polecam producenta oraz salon sprzedażowy - miłe fachowe doradztwo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Joannaczw 1 Napisano 6 Sierpień Co zamiast okien hst? Dziewczyny, co zamiast okien hst? Żeby był komfort korzystania z przejścia dom-taras, ale w wersji bardziej budżetowej? Moja wiedza na temat okien zaczyna się i kończy na balkonowym w mieszkaniu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Joannaczw 1 Napisano 7 Sierpień Jest wiele rozwiazań. Sama zastanawiałam się nad smart slide, ostatecznie jednak zainwestowaliśmy i stanęło na hs, nie załuję. Z tarasu korzystam codziennie oraz wiem, ze pewnie żałowałabym jakbym zdecydowała się na coś innego. Moge od siebie polecić jednak salon okien w Katowicach: https://oknabramyogrodzenia.pl/okna/ I na miejscu powinni dobrać Ci jakieś odpowiednie rozwiązanie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach