Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość RozczarowanaŻyciem

Lewandowska ma wszystko, ja nie mam nic, gdzie sprawiedliwość?

Polecane posty

Gość RozczarowanaŻyciem

Ona ma:

1) popularność

2) ładną buzię

3) seksowne ciało

4) przystojnego męża

5) zdrowe dziecko

6) MILIONY NA KONCIE

A ja nie mam nic. Niska, o kształcie gruszki, brzydka, dziewica. Nie mam nic. Ona ma wszystko. Kupuje sobie torebkę za 20 tysięcy złotych. Mnie na samochód nie stać. Gdzie jest sprawiedliwość na tym świecie?

Gość gość

Powiem Ci tylko tyle, ludzie, którzy nie mogą otrzymać nagrody w życiu przyszłym,  otrzymują wszystkie nagrody, uznania, powodzenie, bogactwo, sukcesy w tym życiu. A w przyszłym? co ich czeka? odwrotność - JEŚLI ODRZUCILI BOGA. A Ty się ciesz z tego, co masz. Amen.

Gość gość

Lepiej być ubogim tego świata, wierzyć w Boga i nie trafić do piekła.

Gość gość

I jeszcze jedno: na tym świecie sprawiedliwości nie ma i nie będzie. Ona jest dopiero po śmierci.

Gość gość

Lewandowska ma tylko pieniądze a buzie ma akurat przeciętną pospolitą  i bez wyrazu

Gość błękitnaa

Ona tego wszystkiego nie znalazła pod choinką, tylko ciężko na to zapracowała.

Gość Gość

Akurat oni są bardzo wierzący. 

Gość Gość
6 minut temu, błękitnaa napisał:

Ona tego wszystkiego nie znalazła pod choinką, tylko ciężko na to zapracowała.

Serio? Powiedz mi jak sobie zapracować na męża dzięki któremu się wybiła, albo na zdrowe dziecko? Życie nie jest czarno białe, nie zawsze dostajemy to na co pracujemy, i nie zawsze źli ludzie ponoszą karę. Pozostaje się z tym pogodzić

Gość gosc

Nie łudźcie się, że po śmierci nagle obudzicie się w raju tylko dlatego, że za życia mieliście beznadziejne życie. Tak to już niestety jest, że jak ktoś ma szczęście to zazwyczaj do wszystkiego a jak ma pod górkę to też w każdym aspekcie życia. Mogę Cię jedynie pocieszyć tym, że Lewandowska kiedyś też nie miała łatwego życia.. Rodzinę zostawił ojciec, była biedna, nie za ładna, ale nie poddawała się, miała pasję ciężko pracowała i w końcu los się do niej uśmiechnął... i to bardzo szeroko.

Gość błękitnaa
4 minuty temu, Gość Gość napisał:

Serio? Powiedz mi jak sobie zapracować na męża dzięki któremu się wybiła, albo na zdrowe dziecko? Życie nie jest czarno białe, nie zawsze dostajemy to na co pracujemy, i nie zawsze źli ludzie ponoszą karę. Pozostaje się z tym pogodzić

Poznała go kiedy jeszcze nie był tak znany, od razu widać, że masz o nich zielone pojęcie. Zdrowe dziecko to też nie jest jakiś ewenement.

To, że nie zawsze dostajemy to na co pracujemy i że źli ludzie nie ponoszą kary to zwyczajny brak sprawiedliwości, na to już nic nie poradzisz. Z niektórymi rzeczami należy się pogodzić.

Gość gość

Nie łudźcie się, że po śmierci nagle obudzicie się w raju tylko dlatego, że za życia mieliście beznadziejne życie. Tak to już niestety jest, że jak ktoś ma szczęście to zazwyczaj do wszystkiego a jak ma pod górkę to też w każdym aspekcie życia. 

x

Nie zgadzam się. Los po śmierci jest często odmienny. Warunkiem jest szczera wiara i znoszenie przeciwności w pokorze i miłości.

Gość gość

Autorko, pocieszę Cię. Nie jesteś sama taka na tym świecie.

Gość olll

Dlatego dla mnie to jest wystarczający dowód na to, że nie ma boga. No bo skoro on taki sprawiedliwy to dlaczego jedni mają wszystko a drudzy całe życie cierpią ? I nie mówię tutaj o ludziach "dej mi bo mi się należy" ale o na prawdę dobrych, nie roszczeniowych ludziach, którzy nie zaznali ani odrobiny szczęscia w życiu. A gadki o jakiejś odległej krainie wiecznej szczęśliwości totalnie do mnie nie trafiają.

Gość karramba345
15 minut temu, Gość Gość napisał:

mistrzynia karate tez zostala dzieki Lewemu, ktory wtedy byl malo, zeby nie powiedziec wcale znanum pilkarzem. Nie masz o nich najmniwjszego pojecia.

Autorka woli lezec na sofie i narzekac, niz cokolwiek ze soba zrobic. 

Gość gosc

Nie zgadzam się. Los po śmierci jest często odmienny. Warunkiem jest szczera wiara i znoszenie przeciwności w pokorze i miłości.

x

A nie zgodzisz się bo co ? Byłaś i widziałaś ? Nie ma żadnych racjonalnych przesłanek, dzięki którym można byłoby twierdzić, że po śmierci przejdziemy w inny wymiar. Niestety, zgaśnie światło i koniec.

Gość gość

Co ty pierdzielisz...a historię świata poznałaś trochę? historię Polski? Niesprawiedliwość na tym świecie jest wynikiem niesprawiedliwości i podłości ludzkiej, tyranii tyranów, którzy odrzucili Boga. Bo człowiek ma rozum i wolną wolę. Zło na tym świecie pojawia się zawsze na skutek wolnych wyborów ludzkich.

Gość gość

A nie zgodzisz się bo co ? Byłaś i widziałaś ? Nie ma żadnych racjonalnych przesłanek, dzięki którym można byłoby twierdzić, że po śmierci przejdziemy w inny wymiar. Niestety, zgaśnie światło i koniec.

x

a mam dowody z książek. np. z książki "O życiu pozagrobowym".

Gość Bog jest sprawiedliwy

wszyscy slawni i bogaci na calym swiecie czcza szatana i sa synagoga szatana , natychmiast przestan 

przestancie czcic falszywych idoli w koncu!!! strzez sie balwochwalstwa!!!

8 Jeszcze raz wziął Go diabeł na bardzo wysoką górę, pokazał Mu wszystkie królestwa świata oraz ich przepych 9 i rzekł do Niego: «Dam Ci to wszystko, jeśli upadniesz i oddasz mi pokłon».

wpisz w google 

satanic sign celebrities

i idz do zdjec w grafice

Gość gość
25 minut temu, Gość gosc napisał:

Nie łudźcie się, że po śmierci nagle obudzicie się w raju tylko dlatego, że za życia mieliście beznadziejne życie. Tak to już niestety jest, że jak ktoś ma szczęście to zazwyczaj do wszystkiego a jak ma pod górkę to też w każdym aspekcie życia. Mogę Cię jedynie pocieszyć tym, że Lewandowska kiedyś też nie miała łatwego życia.. Rodzinę zostawił ojciec, była biedna, nie za ładna, ale nie poddawała się, miała pasję ciężko pracowała i w końcu los się do niej uśmiechnął... i to bardzo szeroko.

Nie los tylko TEN Lewandowski się uśmiechnął i tak mu już pozostało do tej pory

Gość cooo?
3 minuty temu, Gość Bog jest sprawiedliwy napisał:

wszyscy slawni i bogaci na calym swiecie czcza szatana i sa synagoga szatana , natychmiast przestan 

przestancie czcic falszywych idoli w koncu!!! strzez sie balwochwalstwa!!!

8 Jeszcze raz wziął Go diabeł na bardzo wysoką górę, pokazał Mu wszystkie królestwa świata oraz ich przepych 9 i rzekł do Niego: «Dam Ci to wszystko, jeśli upadniesz i oddasz mi pokłon».

wpisz w google 

satanic sign celebrities

i idz do zdjec w grafice

szatan nie ma materialnej formy, jak im się ukazał?

wszyscy slawni i bogaci pokazuja 666, devil horns, piramide, znak bahometa, jedno oko etc

9 Oto Ja ci daję [ludzi] z synagogi szatana8, 
spośród tych, którzy mówią o sobie, że są Żydami - 
a nie są nimi, lecz kłamią. 
Oto sprawię, iż przyjdą i padną na twarz przed twymi stopami, 
a poznają, że Ja cię umiłowałem9. 

9 Znam twój ucisk i ubóstwo - 
ale ty jesteś bogaty - 
i [znam] obelgę wyrządzoną przez tych, co samych siebie zowią Żydami, 
a nie są nimi, lecz synagogą szatana6. 

44 Wy macie diabła za ojca i chcecie spełniać pożądania waszego ojca. Od początku był on zabójcą i w prawdzie nie wytrwał, bo prawdy w nim nie ma. Kiedy mówi kłamstwo, od siebie mówi, bo jest kłamcą i ojcem kłamstwa. 

wpisz w google 

satanic sign celebrities

politics and wailing wall

polscy politycy i jarmulka

i idz do zdjec w grafice

Gość gosc

hahah no to rzeczywiście niezły dowód.. A ja mogę Ci przestawić setki książek NAUKOWYCH które obalają to co mówisz.

Objawienie 14:9 A inny anioł, trzeci, przyszedł w ślad za nimi, mówiąc donośnym głosem: «Jeśli kto wielbi Bestię, i obraz jej, i bierze sobie jej znamię na czoło lub rękę, 10 ten również będzie pić wino zapalczywości Boga przygotowane, nierozcieńczone, w kielichu Jego gniewu; i będzie katowany ogniem i siarką wobec świętych aniołów i wobec Baranka. 11 A dym ich katuszy na wieki wieków się wznosi i nie mają spoczynku we dnie i w nocy czciciele Bestii i jej obrazu, i ten, kto bierze znamię jej imienia». 12 Tu się okazuje wytrwałość świętych, tych, którzy strzegą przykazań Boga i wiary Jezusa.

Gość gość

Niestety wierzący na gnojstwo ateistów nie mają argumentów. koniec dyskusji

Gość gosc

Niestety ale prawda jest taka, że ludzie którzy mają głowę na karku osiągną sukces a Ci którzy całe swoje życie przebimbają na myśleniu "Teraz nic nie mam ale za to pójdę do nieba i tam będę miał super życie" nic nigdy nie osiągną i umrą z wielkim zdziwieniem, że św. Piotr bram do niebios nie otworzył.

Gość gość

Prowo z tezą autorstwa jakiegoś wściekłego katola. 

Gość Olka

Także autorko nie wierz, że los Ci się sam nagle odmieni tylko walcz o to, żeby coś się  w twoim życiu zmieniło, bo życie masz jednego i od Ciebie zależy jak je przeżyjesz.

przestancie gadac bzdury

WSZYSCY CZCZA SZATANA ZA SLAWE I BOGACTWO, 

ZADNE PROWO A PRAWDA 

POLACY SA GLUPI I BEZROZUMNI

Gość gosc
5 minut temu, Gość Bog jest sprawiedliwy napisał:

ZADNE PROWO A PRAWDA 

POLACY SA GLUPI I BEZROZUMNI 

Jasne, że są :D A najbardziej to Ci którzy wierzą w bzdury wymyślone 2 tys lat temu.