Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość RozczarowanaŻyciem

Lewandowska ma wszystko, ja nie mam nic, gdzie sprawiedliwość?

Polecane posty

Gość gosc

Ale rozumiem, trzeba jakoś się pocieszyć, że cos nas jeszcze po tym bezsensownym żywocie czeka.

Gość gość
1 godzinę temu, Gość RozczarowanaŻyciem napisał:

Ona ma:

1) popularność

2) ładną buzię

3) seksowne ciało

4) przystojnego męża

5) zdrowe dziecko

6) MILIONY NA KONCIE

A ja nie mam nic. Niska, o kształcie gruszki, brzydka, dziewica. Nie mam nic. Ona ma wszystko. Kupuje sobie torebkę za 20 tysięcy złotych. Mnie na samochód nie stać. Gdzie jest sprawiedliwość na tym świecie?

Komuna się dawno skończyła, gdzie wszyscy mieli po równo...

Gość oczywiscie
1 godzinę temu, Gość RozczarowanaŻyciem napisał:

Kupuje sobie torebkę za 20 tysięcy złotych.

Jeśli to prawda, to nie ma czego zazdrościć: chciałbyś być taka pusta i wywalić 20 tys. na przedmiot? Gdybym miała tyle w nadmiarze to wolałabym rozdać potrzebującym. 

Gość Bog jest sprawiedliwy

Jasne, że są 😄 A najbardziej to Ci którzy wierzą w bzdury wymyślone 2 tys lat temu.

TE BZDURY JAK MOWISZ SA PRAWDA NIEDLUGO SIE PRZEKONASZ NIEDOWIARKU

16 Tak bowiem Bóg umiłował świat, że Syna swego Jednorodzonego dał, aby każdy, kto w Niego wierzy, nie zginął, ale miał życie wieczne. 17 Albowiem Bóg nie posłał9 swego Syna na świat po to, aby świat potępił, ale po to, by świat został przez Niego zbawiony. 18 Kto wierzy w Niego, nie podlega potępieniu; a kto nie wierzy, już został potępiony, bo nie uwierzył w imię Jednorodzonego Syna Bożego. 19 A sąd polega na tym, że światło przyszło na świat, lecz ludzie bardziej umiłowali ciemność aniżeli światło: bo złe były ich uczynki. 20 Każdy bowiem, kto się dopuszcza nieprawości, nienawidzi światła i nie zbliża się do światła, aby nie potępiono jego uczynków. 21 Kto spełnia wymagania prawdy, zbliża się do światła, aby się okazało, że jego uczynki są dokonane w Bogu». 

(8) Udziałem zaś bojaźliwych i niewierzących, i skalanych, i zabójców, i wszeteczników, i czarowników, i bałwochwalców, i wszystkich kłamców będzie jezioro płonące ogniem i siarką. To jest śmierć druga.” Ap 21

Gość gość

Zawsze możesz się pozbyć tego dziewictwa. Dziecko też możesz sobie zrobić. Auto możesz wziąć na raty. Zrób coś, żeby życie dawało ci satysfakcję, przynajmniej w tym, co osiągalne 🙂

Gość gość

Autorko a ile masz lat? 

Gość gość

Autor katopsychol wpadł w panikę bo nie wie, ile lat przypisać swojemu projektowi.  

Autor katopsychol wpadł w panikę bo nie wie, ile lat przypisać swojemu projektowi. 

PSYCHOL TO Z CIEBIE JEST, CZLOWIEKU

Gość gosc
51 minut temu, Gość oczywiscie napisał:

Jeśli to prawda, to nie ma czego zazdrościć: chciałbyś być taka pusta i wywalić 20 tys. na przedmiot? Gdybym miała tyle w nadmiarze to wolałabym rozdać potrzebującym. 

G* prawda, każdy tak gada jak nie ma nic. Ty sobie nawet nie wyobrażasz jaką oni mają kasę, 20 tys, jak nie więcej, to Lewandowski zarobi za 10 minut meczu. Potrzebującym to oni akurat pomagają, no i też nie można powiedzieć, że żyją w jakimś ogromnym przepychu w stosunku do zarobków. Ciuchy Lewandowskiej w większości mieszczą się w przedziale do tysiąca złotych, dużą część pewnie dostaje w zamian za reklamę. Nikomu tej kasy nie ukradli, więc jak chcą to mogą wydawać na torebki nawet i 100 tys dolarów, nie Tobie to oceniać.

WSZYSTKO CO REKLAMUJA SATANISTYCZNI FALSZYWI IDOLE, SPONSOROWANE FILMY I PRODUKTY, OKLADKI CZASOPISMA, FILMY, MUZYKA  ITD JEST ROBIONE PRZEZ SYNAGOGE SZATANA, CALA ROZRYWKA I WSZYSTKO NALEZY DO NICH

17 i że nikt nie może kupić ni sprzedać, 
kto nie ma znamienia - 
imienia Bestii 
lub liczby jej imienia. 
18 Tu jest [potrzebna] mądrość. 
Kto ma rozum, niech liczbę Bestii przeliczy: 
liczba to bowiem człowieka. 
A liczba jego: sześćset sześćdziesiąt sześć10.

Gość gosc
59 minut temu, Gość oczywiscie napisał:

Dla niej 20 tysięcy to taki sam procent z dochodów jak dla Ciebie 100 złotych. Więc ty też nie powinnaś być tak próżna i zamiast wydawać tyle na torebkę powinnaś oddać to potrzebującym.

Gość oczywiscie

Ja sobie mogę oceniać wszystko co trafia do sfery publicznej za ich zgodą, pewnie sami się reklamują i każdy może wyrazić swoją opinię. Za to tobie kompletnie odwala z zawiści, nie zazdrość im tak tego szmalu bo to bardzo brzydka cecha charakteru. Spróbuj się skupić na innych sprawach niż kasa i rzeczy, a zachwycisz sie bogactwem wartości niematerialnych. O ile jesteś do tego zdolna. 

Gość oczywiscie
2 minuty temu, Gość gosc napisał:

Dla niej 20 tysięcy to taki sam procent z dochodów jak dla Ciebie 100 złotych. Więc ty też nie powinnaś być tak próżna i zamiast wydawać tyle na torebkę powinnaś oddać to potrzebującym.

A co ty możesz wiedzieć o mnie? Ode mnie to ty sie odwal pustaku. 

Gość oczywiscie

Nie zbieram niepotrzebnych torebek, nawet takich za 100 zł. 

Gość gosc
3 minuty temu, Gość oczywiscie napisał:

A co ty możesz wiedzieć o mnie? Ode mnie to ty sie odwal pustaku. 

hahahha wystarczy poczytać co tu wymodziłaś, żeby wiedzieć, że zazdrość bije z każdej komórki twojego ciała :D Też byś chciała sobie wydać 20 k na torebkę ale niestety nigdy nie będzie Ci dane, nieudaczniku :D

„Kto miłuje pieniądze, pieniędzmi się nie nasyci, a kto miłuje bogactwo, zysków mieć nie będzie. To również jest marnością. Gdy majątek rośnie, rośnie liczba tych, którzy z niego korzystają, i jego właściciel ma z niego tylko taki pożytek, że jego oczy go oglądają. Robotnik ma słodki sen, niezależnie od tego, czy zjadł mało czy dużo, lecz bogaczowi obfitość nie daje spać spokojnie. Widziałem bolesny wypadek pod słońcem: Bogactwo zachowane dla jego właściciela na jego nieszczęście; gdy bowiem to bogactwo przez zły traf przepada, wtedy synowi, którego spłodził, nic nie pozostaje. Jak wyszedł z łona swojej matki, tak znowu wraca nagi, jak przyszedł, i pomimo swojego trudu nic z sobą nie zabiera. I to jest właśnie ten bolesny wypadek: Jak przyszedł, tak musi odejść. Jaką tedy ma korzyść z tego, że na próżno się trudził? Nadto przez całe życie miał mrok i smutek, wiele zmartwienia i choroby, i niezadowolenie… Również gdy Bóg daje człowiekowi bogactwo i skarby i pozwala mu korzystać z tego, i mieć w tym swój dział, i radować się w swoim trudzie — jest to dar Boży, bo taki nie myśli wiele o swoim krótkim życiu, gdyż Bóg udziela mu radości serca.” Kazn 5,9-19 (BW)

Gość oczywiscie

W ogóle nie ma we mnie żadnej zazdrości, imputujesz mi własne niskie instynkty. W życiu nie przyszło mi do głowy żeby analizować dochody jakichś sportowców. Mają to mają, ich sprawa. Nie umiesz sobie wyobrazić człowieka który nie jest takim wrednym, bezwartościowym gadem jak ty. 

Gość gosc

Masz chyba rozdwojenie jaźni bo przed chwilą pisałaś, że fakt,że Lewa ma drogą torebkę świadczy o tym, że jest próżna i powinna wydawać kasę na pomoc innym :O A jak ktoś CI normalnie odpowiedział to zaczęłaś się rzucać, więc polecam wypić meliskę na tę żółć.

Gość Jadzia

A ja uważam, że im się należy. Reprezentują nasz kraj, więc dlaczego inni równie dobrzy zawodnicy mają mieć miliony a oni najniższą krajową?

Gość gosc

PELNO JEST KRYPTO ZYDOW POD ZMIENIONYM NAZWISKIEM NIESTETY

Gość gosc

Oczywiście, że im się należy i to nie dlatego, że reprezentują nasz kraj - bo umówmy się, jaka jest realna korzyść dla nas, że oni sobie piłkę pokopią ? ale dlatego, że ten biznes jest dochodowy, miliony ludzi lubi oglądać piłkę nożną, więc jak jest popyt to jest też i duża kasa. Uczciwie zarabiają, należy im się.

Gość oczywiscie

Żółć to zżera ciebie, ty zaczęłaś wątek o majątku Lewandowskich i tym jak bardzo cię on frustruje, co za obrzydliwa zawiść, wstydź się. Ja w ogóle nie interesuję się tym co kto posiada i nie wtrącam nosa w cudze sprawy. Jesteś odrażająca z tym swoim wścibstwem, i sama zażyj na uspokojenie bo z tej nienawiści będziesz jeszcze brzydsza niż opisałaś. 

Gość Johnny Bravo

W taką torębke pakuje ziemniaki. 

Gość gosc

Długo nad tym myślałaś :D ? Skoro taka dobra jesteś w przeciwieństwie do mnie, to dlaczego mnie obrażasz ? Ja zaczęłam temat ich majątku ? Puknij się, przecież mnóstwo osób tu pisało. Ja nic nie muszę zażywać bo ty mi jedynie humor poprawiasz, ale Tobie sądząc po wypowiedziach niedługo żyłka pęknie.. NO dawaj czekam na ripostę :D Tylko się nie opluj.

Gość olka

Ja w ogóle nie interesuję się tym co kto posiada i nie wtrącam nosa w cudze sprawy

x

Nie w ogóle, ciekawe kto przed chwilą pisał, że Lewandowska jest pusta bo ma torebkę od projektanta ? SKończ się kobieto kompromitować bo rozwalasz wątek

Szaleńcza ekstaza nastolatków na widok telewizyjnego Idola ( propagowana przez demoniczne media ) to oczywiste i jawne bałwochwalstwo. od którego chrześcijanin powinien się trzymać jak najdalej.

Powieszenie zdjęcia Idola w domu Chrześcijanina jest bałwochwalstwem. Umieszczenie zdjęcia w domu gwiazdy filmowej czy gwiazdy rocka jest oddawaniem czci IDOLOWI.

Na tym polegają manipulacje Szatana - zwodzi on cały świat, oddający się, jak mówi Biblia, "bezecnemu bałwochwalstwu".Liderzy czy też idole telewizyjni są pieczołowicie dobierani do swej roli, i zawsze podpisują oni własną krwią cyrograf z szatanem.

Jest to umowa za stawanie się IDOLEM bałwochwalczym, czyli... bałwanem.

Gość oczywiscie

Owszem ty zaczęłaś temat ich majątku pisząc że ma miliony na koncie, straszny masz z tego powodu ból dupy. Jestem dobra ale oddaję kiedy ktoś mnie zaatakuje bez powodu, a żyłki mam mocne więc może tobie coś pęknie z tej wściekłości, lub  raczej już pękasz.