Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość RozczarowanaŻyciem

Lewandowska ma wszystko, ja nie mam nic, gdzie sprawiedliwość?

Polecane posty

Gość gość

Ta zawiść o torebkę cię doprowadzi do psychiatryka autorko. 

Gość oczywiscie

Torebka za 20 tys., przedmiot pożądania każdej idiotki. 

Gość Johnny Bravo

Torebka za 20 tyś czy 100zł   w środku  śmieci. 

urodę to akurat Ania ma zwyczajną, włosy ma z natury bardzo ładne, a figurę sobie wypracowała.

nie ona pierwsza i nie ostatnia ma więcej niż przeciętna Żaneta. tylko nie wiem, po co pławić się w zazdrości. daje ci to coś?

Gość Malinowy krem

Tak Was czytam i pierwsze co widzę to zazdrość. Jak można czuć niesprawiedliwość,patrząc na ludzi którzy sami na wszystko zapracowali?? Takim jak oni mozna w pozytywnym znaczeniu słowa zazdrościć. Inteligentni ludzie pną się ku górze, chcą więcej, żyją bardziej. Mają cel do którego dążą. Potrafią rozwinąć skrzydła i są tego efekty. 

Autorko, zazdrość w zyciu w niczym nie pomaga. Zazdroszcząc komuś dobrego życia i sławy, uwagi otoczenia nie będziesz szczęśliwa. Zazdrość przeszkadza  poczuć się w pełni zadowoloną z tego, co masz. 

Gość Bog jest sprawiedliwy

LUDZIE CZY WAM JUZ CALKIEM ODBILO

PRAWDA JEST TAKA ZE TE WSZYSTKIE IDOLE ZA SLAWE I BOGACTWO CZCZA SZATANA, POWINNISCIE JESZCZE DZIEKOWAC BOGU ZE NIE JESTESCIE BOGATE, I PRZESTANCIE CZCIC FALSZYWYCH IDOLI!! WSZYSTKIE BOZKI, BALWANY IDOLE ZNIKNA!! BOG DOCHOWUJE SWOICH OBIETNIC

PRZESTAN CZCIC MAMONE

MACIE RZECZYWISCIE CZEGO ZAZDROSCIC, NIE MA SLOW

Gość oczywiscie

Do kogo ty tu piszesz w liczbie mnogiej psycholu, jeśli tylko 1 os. z tego wątku (autor) zazdrości komuś bogactwa? W dodatku to jest twoje prowo. 

AUTORA PROWO CZY NIE PROWO, PRAWDA MUSI WYJSC NA SWIATLO, 

CZY TO BY BYLA LEWANDOWSKA CZY INNY IDOL

Gość Ough

Wszystko ok ale nie zgadzam się z tym że ona jest ładna. A juz seksowne ciało to w ogóle. Brak talii i bioder. Ty chyba seksownej kobiety nie widzialas. Lewy tez nie jest przystojny. Mnie się on nie podoba. Taki drewniak platfus z tępym wyrazem twarzy. Reszta ok. Trudno się z Tobą nie zgodzić.

Gość femdomLewa

chętnie bym upadł na kolana i wylizał spocone stópki Lewandowskiej po treningu

Gość gość

2 godziny temu, Gość Bog jest sprawiedliwy napisał:

AUTORA PROWO CZY NIE PROWO, 

Tu się właśnie przyznałeś do prowokacji 

2 godziny temu, Gość Bog jest sprawiedliwy napisał:

PRAWDA MUSI WYJSC NA SWIATLO, 

Jaka prawda, o kim? Prawda czy twoje urojenia. 

I niech ci sie nie wydaje że jesteś Bogiem i zaprowadzasz sprawiedliwość, bo za mało wiesz, jesteś zbyt zaburzony psychcznie i podobno Bóg jest tylko jeden. 

Gość gość

Nie było nie ma i nie będzie.  Za moich czasów dodatkowe punkty na studia miała młodzież ze wsi więc bogaci rodzice kupowali gospodarstwa rolne i tam się meldowali z dzieckiem w ostatniej klasie maturalnej , teraz nie płacą podatku od pensji posłowie, senatorowie i inne św. krowy, policjant znowu po 25 latach na emeryturkę i to jeszcze jaką, górnik bez przerwy podwyżki i dodatkiz wczesniejszą emeryturą a rolnik płaci tylko niecałe 400 zł na 4 miesiące gdy normalny człowiek 1300 ( od stycznia podwyżka ). Są tworzone aparaty przymusu by władza się utrzymała, są cwaniaczki naginający ustawy i prawo jak w przypadku prawa rozwodnika/matka a prawa rozwodnik/ojciec pomimo ewidentnej winy  zdrad małżonki i jej patologi w wychowywaniu dzieci. Świat jest parszywy i to prawda bo jak określic wbijanie noża w plecy przez zdradzacza któremu się w 100% ufało niedopuszczając nawet mysli , a który z czasem staje się największym, najgorliwszym, najokrutniejszym wrogiem twoim ( a kilka miesięcy temu kochał, szanował, miłował). Ja już nie wierzę w prawdę , uczciwosc, itp bzdety co przekazuje swoim dzieciom mówiąc to tylko twarze , nic więcej wierzcie mi.

normalny

Gość Gość

Jest wiele innych kobiet którym naprawdę można zazdrościc wszystkiego ale ona? Bo ma kasę? Gdyby nie on to na pewno nie byłoby o niej tak głośno jak teraz bo to co ludziom wciska jest gowniane. Ani nic ciekawego i odkrywczego nie wymyśliła ani nie jest piękna. Ot ma kasę to pajacuje żeby nikt jej nie zarzucił że się uczepila faceta. A co do sprawiedliwości to jak ona ma wyglądać według ciebie? Ktoś ma ci dać wor z pieniędzmi bo ty jesteś biedna? No proszę cię. 

Gość Stopfaszyzmowipieniedzy

Powinno być sprawiedliwie. Każdy po równo, niezależnie od pracy. Powinniśmy stworzyć kraj, w którym każdy dostaje taką samą wypłatę. KAŻDY! Polityk, piłkarz, piekarz, szew. Każdy ma taką samą pensję.

Gość Teppic  No1

Czasem mysle,  że istotą popularności chrześcijaństwa jest to, że pozwala, żeby nieudacznicy też mieli coś, co mogą sobie wmawiać, żeby im stanął.

Gość fasdfsdf
21 minut temu, Gość Teppic No1 napisał:

Czasem mysle,  że istotą popularności chrześcijaństwa jest to, że pozwala, żeby nieudacznicy też mieli coś, co mogą sobie wmawiać, żeby im stanął.

ale zawsze się trafi ktoś, kto będzie miał więcej ode mnie, od ciebie, od kogokolwiek, więc dlaczego nie wierzyć, że świat ma większy sens, aniżeli tylko wyścig szczurów?

Gość moze_byc

Autorko, życzę ci żebyś kiedyś miała dużo, dużo więcej i dużo lepiej ode mnie. 🙂

Gość Teppic   No1
17 minut temu, Gość fasdfsdf napisał:

ale zawsze się trafi ktoś, kto będzie miał więcej ode mnie, od ciebie, od kogokolwiek, więc dlaczego nie wierzyć, że świat ma większy sens, aniżeli tylko wyścig szczurów?

Będzie miał więcej, to będzie miał więcej. Co mnie to obchodzi? Dlaczego miałbym stać się wierzącym tylko po to, żeby nie czuć zawiści? Mogę przecież wyrosnąć ponad ludzką naturę i nie czuć jej ot tak, niezależnie od wiary. Nie potrzebuję sobie do tego wmawiać, że "ten bogaty chuj będzie się smażył".

Wiara daje wymówkę, żeby pozostać moralnie i życiowo chujowym i niewiele z tym robić.

Gość Pytam powaznie
35 minut temu, Gość Teppic No1 napisał:

Będzie miał więcej, to będzie miał więcej. Co mnie to obchodzi? Dlaczego miałbym stać się wierzącym tylko po to, żeby nie czuć zawiści? Mogę przecież wyrosnąć ponad ludzką naturę i nie czuć jej ot tak, niezależnie od wiary. Nie potrzebuję sobie do tego wmawiać, że "ten bogaty chuj będzie się smażył".

Wiara daje wymówkę, żeby pozostać moralnie i życiowo chujowym i niewiele z tym robić.

To dlaczego ludzie sukcesu jak Tom Hanks, Whitney Houston, Martin Sheen, Cezary Pazura, Wojchiech M. Amaro są chrześcijanami mimo bogactwa? Chrześcijaństwo to nie jest wiara w biedę, a wiara, że życie ma większy sens. Wiara w to, że można zmienić swoje i czyjeś życie na lepsze. 

17 Gdy wybierał się w drogę, przybiegł pewien człowiek i upadłszy przed Nim na kolana, pytał Go: «Nauczycielu dobry, co mam czynić, aby osiągnąć życie wieczne?» 18 Jezus mu rzekł: «Czemu nazywasz Mnie dobrym? Nikt nie jest dobry, tylko sam Bóg5. 19 Znasz przykazania: Nie zabijaj, nie cudzołóż, nie kradnij, nie zeznawaj fałszywie, nie oszukuj, czcij swego ojca i matkę»6. 20 On Mu rzekł: «Nauczycielu, wszystkiego tego przestrzegałem od mojej młodości». 21 Wtedy Jezus spojrzał z miłością na niego i rzekł mu: «Jednego ci brakuje. Idź, sprzedaj wszystko, co masz, i rozdaj ubogim, a będziesz miał skarb w niebie. Potem przyjdź i chodź za Mną!» 22 Lecz on spochmurniał na te słowa i odszedł zasmucony, miał bowiem wiele posiadłości. 

Gość Gość

Whitney nie żyje. Helol. :classic_dry:

Gość houston
11 minut temu, Gość Gość napisał:

Whitney nie żyje. Helol. :classic_dry:

no i chuj, przynajmniej jest w niebie

Gość abc123

Bo ona na większość z tych rzeczy sobie zapracowała w pewien sposób.

Wcześniej tak dobrze nie wyglądała jak teraz - wystarczy popatrzeć na jej stare zdjęcia- ale uwiodła rokującego wtedy piłkarza, nastepnie dorobiła się kasy, przeszła metamorfozę i sama zdobyła popularność.

Nie słyszałam zeby jej rodzice byli sławni, wiec sama sobie zapracowała na sukces, nawet przez uwiedzenie takiego faceta jak Robert, to tez trzeba potrafić.

Widocznie poyrafiła go czymś oczarować.

Gość abc123

A życie zawsze będzie troche niesprawiedliwe, ale akurat ona nie ma sławnych rodziców, więc gdyby siedziała tylko na kafe i nic nie robiła ze swoim życiem, prawdopodobnie wcale by nie była znana.

Poza tym część żon znanych facetów pozostaje w ich cieniu, więc też potrafiła sie wybić choćby swoimi ćwiczeniami i dietą, widocznie do częsci osób to trafia.

Tzn., ze potrafi się sprzedac, a to cenna umiejetnosc

Jaka prawda, o kim? Prawda czy twoje urojenia. 

PRZECZYTASZ CALOSC TEMATU TO BEDZIESZ WIEDZIAL ALBO JESTES TAKI BEZROZUMNY A NIE SIE PLUJESZ NIEPOTRZEBNIE, WSZYSTKO JEST W BIBLII I OBJAWIL TO BOG 

I niech ci sie nie wydaje że jesteś Bogiem i zaprowadzasz sprawiedliwość, bo za mało wiesz, jesteś zbyt zaburzony psychcznie i podobno Bóg jest tylko jeden. 

OCZYWISCIE ZE JEST JEDEN ZYJACY BOG, JEZUS CHRYSTUS,   NIESTETY ALE TY WOGOLE NIC NIE WIESZ O KONCU SWIATA A SIE MADRZYSZ

Objawienie 14:9 A inny anioł, trzeci, przyszedł w ślad za nimi, mówiąc donośnym głosem: «Jeśli kto wielbi Bestię, i obraz jej, i bierze sobie jej znamię na czoło lub rękę, 10 ten również będzie pić wino zapalczywości Boga przygotowane, nierozcieńczone, w kielichu Jego gniewu; i będzie katowany ogniem i siarką wobec świętych aniołów i wobec Baranka. 11 A dym ich katuszy na wieki wieków się wznosi i nie mają spoczynku we dnie i w nocy czciciele Bestii i jej obrazu, i ten, kto bierze znamię jej imienia». 12 Tu się okazuje wytrwałość świętych, tych, którzy strzegą przykazań Boga i wiary Jezusa.

Gość Gość

Ty nie masz co robić tylko kopiuj wklej z Biblii? 

2 Sm 23:2

2. Duch Pański mówi przez mnie i Jego słowo jest na moim języku.

Ps 104:30

30. Stwarzasz je, gdy ślesz swego Ducha i odnawiasz oblicze ziemi.