Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosc

Dobra rada dla niesmialych prawiczkow, sprobujcie nofap , to zmieni wasze zycie

Polecane posty

Gość gosc

bedziecie buzowac testosteronem nie walac konia przez 3 miesiace

Gość gosc

nie ale sprawi, ze bedziesz pewny siebie i poderwiesz kasjerke z ŻABKI I bedzie ci robic loda

Gość gosc
3 minuty temu, Roskosmos napisał:

To jest oszukiwanie samego siebie. Dopiero zwaliwszy konia ma się prawdziwy obraz sytuacji i tego czego się chcę naprawdę.

witam kolego podobne dylematy to ja mialem juz 20 lat temu, powiem ci jedno, jestes w bledzie, jak zwalisz, to nic ci sie nie chce a co do kobiet wybrzydzasz

a wiec wtedy kiedy nie walisz idziesz za instyntkem, i jestes soba, podrywasz kasjerke w sklepie i uzmyslawiasz sobie, ze przelotny zwiazek z nia jest lepszy niz wzdychanie albo nawet prawdziwy zwiazek z nieodwzajemniona miloscia ze studiow

Gość gosc

a pozniej taka madzia czy dagmara wybiera kolesia nabuzowanego instynktem i testosteronem i z nim sie idzie walic a nie z niesmialym introwerykiem, ktory za dujzo mysli

Gość Prawda o masturbacji

Walenie konia to strata energii życiowej i umysłowej. Po masturbacji dominuje uczucie jakby się skasowało np. kilka stron napisanego materiału, albo zdjęcia z ostatnich wakacji. Pozostają pustka i smutek, które przekształcają się powoli w depresję, roztargnienie, poczucie niebezpieczeństwa, a przede wszystkim we wstyd, który nie pozwala ci wyjść z domu do ludzi. Więc tak siedzisz w domu i zaczyna się schizofrenia. Nie walcie konia.

Gość gosc
1 minutę temu, Roskosmos napisał:

Jak byłem zauroczony w Madzi czy Dagmarze to czepałem ostro koniucha jako i po dziś dzień wale i nie zmieniło to mojej optyki na chęć bycia z nimi.

gdybys nie trzepal, to bys smielej do nich podbijal bo bys sie kierowal instynktem, bys wiedzial, ze jak nie zamoczysz, to nie bedzie wytrysku

57 minut temu, Gość gosc napisał:

bedziecie buzowac testosteronem nie walac konia przez 3 miesiace

I to jest wada nofapu. Nikt normalny nie chce buzować testosteronem, tylko żyć na luzie. Ale jestem zwolennikiem nofapu z innych względów

Masturbacja oddala Was od kobiety, która się Wam podoba i zniechęca Was do spotkania się z nią lub zrobienia kolejnego kroku do przodu. Można się wyleczyć z masturbacji, ale trzeba chcieć.

trzeba

mieć ostro

nawalone we łbie

aby

chcieć

chodzić

nabuzowanym

przez

cały czas

Gość gość
1 godzinę temu, Gość gosc napisał:

nie ale sprawi, ze bedziesz pewny siebie i poderwiesz kasjerke z ŻABKI I bedzie ci robic loda

Gratuluję ambicji, hahaha 😄😛

Gość gosc
9 minut temu, Gość gość napisał:

Gratuluję ambicji, hahaha 😄😛

wyjasnij twoj przesmiewczy ton....

Gość gosc

Roskosmos uwazasz sie za kogos lepszego od kasjerki?

Gość Forrest G
10 minut temu, Gość gosc napisał:

Roskosmos uwazasz sie za kogos lepszego od kasjerki?

Chyba chodzi mu o to, że kasjerki mają mniejsze wymagania bo same mało zarabiają. Dlatego są już zajęte bo takim zakompleksionym prawikom jak 92 łatwiej do nich podbić.

Gość Forrest G
15 minut temu, Roskosmos napisał:

Tak uważam się za lepszego. Kasjerki to bardzo często patologia. A ja nie jestem takim gatunkiem człowieka.

Czemu tak uważasz? Kasjerki to w większości przypadków fajne normalne dziewczyny. To że nie wszystkie mają wyższe wykształcenie to nie znaczy, że od razu patologia. A skoro ty nie jesteś takim gatunkiem człowieka to czemu nieraz takie głupoty tutaj wypisujesz, że wstyd czytać?

to ja już

wysyłam

list

donos

do międzynarodówki

odchyły

typu

uważanie się

za lepszego

od

klasy robotniczej

chyba

stracisz

jedynych kolegów

Gość 555

jak nie jesteś śliczny, masz malo kasy i swoje late zdechniesz w samotności czy se trzepiesz czy nie  ,nie ma to najmniejszego znaczenia 

18 godzin temu, Roskosmos napisał:

Tak uważam się za lepszego. Kasjerki to bardzo często patologia. A ja nie jestem takim gatunkiem człowieka.

Kasjerki w żabkach to najczęściej studentki i/lub Ukrainki które są tam chwilowo. Za kogo ty się, tłuste spierdolone łajno z wodogłowiem uważasz? Jesteś na samym dnie drabiny społecznej, spierdolino. 😄

Gość gosc

on nie ma wodogłowia, wstawiaj tu fotki swojego oblesnego ciala, a rzekomą fotke twarzy wstawil jako prowokacje i ludzie to podlapali, a on nie zaprzeczal, sam zawsze podkresla, ze twarzy tu nie ujawni

Gość gosc
14 minut temu, SalutoRomano napisał:

Nofap to oszustwo ja tez dalem sie na to nabrac

napisz cos wiecej

idę

o zakład

że nofap

wymyślony został

przez:

a) kobietę

b) kleryka

c) pedała