Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Qweasd

Czy ze mnie coś może byc jeszcze?

Polecane posty

Gość Qweasd

Moje wady od urodzenia do 2018 roku:
-brak wykształcenia wyższego,
-brak prawa jazdy,
-paskudny wygląd, w tym bardziej morda i słaby wzrost,
-nadal mieszkam z rodzicami, a wcześniej wynajmowałem pokój i po 2 miesiącach wróciłem do rodziców,
-nie umiem się dobrze wysłowić, tzn jestem niedorozwinięty umysłowo i cały czas robię błędy w interpunkcji i składaniu zdań,
-ledwo znam angielski,
-praktycznie nie mam żadnych znajomych, bo przecież w moim wieku wszyscy są sparowani i nie mają czasu na stuleja, więc spotykają się wyłącznie ze sparowanymi osobami. No wiecie, nikt nie chce mieć czasu na nieudacznika.
-brak matury i edukacje skończyłem na technikum i mam tylko dyplom ukończenia technikum i zdany egzamin zawodowy, w 
którym nigdy nie przepracowałem w swoim zawodzie.
-wieczna robota na magazynach z mobbingiem,
-mam prawdopodobnie IBS, ale nie jest to jeszcze do końca zdiagnozowane,
-prawiczek, prawie lat 26 i nigdy nie widziałem nagiej dziewczyny na żywo, zero całowania i jedyny kontakt z dziewczynami to tylko rozmowa, nic więcej,
-pracowałem we Francji kilka miesięcy i uznałem, że życie tam jest za drogie w utrzymaniu z wujkiem, bo jak mogłem sam się tam utrzymać i wynająć całe mieszkanie?, 
-mam zjebane zainteresowania, aby kogokolwiek zainteresować i całe życie nikogo nie obchodzę. W sumie jestem niewidzialnym gównem, tylko że z wiekiem coraz bardziej śmierdzi.

Zalety?
Jeszcze żyje i chyba zatruwam powietrze.