Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Elemelek

OGLĄDAM SE TERA JANOSIKA W 4K ZREKUNSTRUOWANEGO CYFROWO NA 60 CALOWYM TELEWIZORZE

Polecane posty

Gość Elemelek

Piękny obraz, jeden z moich ulubionych seriali

Gość Gość

Przecież dawałem kiedyś foto jak się coś na nim oglądam i ty to widziałeś wtedy więc co mi z mitomanstwem wyjeżdżasz peasdo jepqna nieudaczniku zawszony

Gość Gość

Ale to tv siostry i szwagra, kupili go prawie 2 lata temu za 4500zl czyli odkąd ja tu mieszkam żebym miał na czym coś oglądać i laptopa wtedy też mi kupili Della co dawałem nie raz foty, auto mi kupią na wiosnę bo na razie mam skuter

Gość Gość

Ale to tv siostry i szwagra, kupili go prawie 2 lata temu za 4500zl czyli odkąd ja tu mieszkam żebym miał na czym coś oglądać i laptopa wtedy też mi kupili Della co dawałem nie raz foty, auto mi kupią na wiosnę bo na razie mam skuter

Gość Gosc

Ale ja mam prawko już od prawie 7 lat i też kiedyś dawałem ci foto więc nie udawaj że nie pamiętasz gnido pieprzona. No wiesz to że ty masz matkę i siostrę i całą rodzinę jak wrogów to nie znaczy że ja tak mam nieudaczniku. Oni mi sami powiedzieli że mnie ustawią a jak zjada do Polski na stałe to chcą otworzyc jakiś interes i będę z nimi pracować 🙂 ja tam się już o przyszłośc nie muszę martwić, bardziej się martwię o ciebie przyjacielu ale modlę się za ciebie codziennie i wierzę że wymodle pomoc dla ciebie 😉 ja uciekam, trzymaj sie

Gość Gosc

Pewnie ciągną na niego zasiłek opiekuńczy

Taki pożyteczny debil bo nie dość że im domu pilnuje to jeszcze mają za schizola pieniądze

Gość Gosciov

Z Przemka rodzina nie ma żadnego pożytku ani kasy ani w domu nic nie zrobi tylko pasożyt gnije całe dnie przed kompem nie

Gość Gość

Coś ci się pojepao oni siedzą w Szwecji

Gość Gość

Przecież to były wydrukowane, on tylko chciał żebyś mu zazdrościl

Gość Gosc

To po co ten ból dupy Przemek?

Gość Gosc

Piwosz kolejny co ma ból dupy, też byście chcieli tak za darmo wszystko dostawać ale prawik nie ma nic a ty musisz przy kiblach jepac bo inaczej też byś miał gówno