Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 17L

Błagam pomocy

Polecane posty

Gość 17L

Mam 17 lat, nigdy nie byłam u koleżanki bo może się przeziębie albo coś, nigdy nie miałam chłopaka ani żadnej przyjaciółki bo nie mogę jeździć tez na wycieczki szkolne bo zachoruje albo co. Nie mam fb bo to głupie i zdjęć nie mogę wstawiać bo po co. Wszędzie jeżdżę tylko z matka której nienawidzę i która w zimę kładzie mi koc w aucie żeby mi było ciepło i myje plecki w wannie. Wygląd tez kontrola bo włosy spięte musza być żeby mi wygodnie było itd. Chciałabym żeby umarła...

Gość 17 l
1 godzinę temu, Gość 17L napisał:

Mam 17 lat, nigdy nie byłam u koleżanki bo może się przeziębie albo coś, nigdy nie miałam chłopaka ani żadnej przyjaciółki bo nie mogę jeździć tez na wycieczki szkolne bo zachoruje albo co. Nie mam fb bo to głupie i zdjęć nie mogę wstawiać bo po co. Wszędzie jeżdżę tylko z matka której nienawidzę i która w zimę kładzie mi koc w aucie żeby mi było ciepło i myje plecki w wannie. Wygląd tez kontrola bo włosy spięte musza być żeby mi wygodnie było itd. Chciałabym żeby umarła...

Matka ma rację bo facebook jest żydowski.

Gość kurak

FB podobno jest od 18 lat 😄  tak na prawdę,w regulaminie jest,   ale inni ustawiają sobie daty urodzenia żeby mieć już te 18 lub więcej i tak obchodzą wymóg 🙂

zawykonywanie zadań jak  pobranie darmowej gry i zagranie w wybrane gry na stronie można zdobyć punkty i potem wymienić na darmowe gry w zakladka wymień  punkty  https://dogry.pl/?reflink=43f9-102423982