Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosc

wszyscy mezczyzni mnie rania

Polecane posty

Gość gosc

chyba dlatego, ze nie potrafie sie im postawic, za dobra dla nich jestem i mnie wykorzystuja i rania

Gość gosc

nie wiem jak poznac kogos dobrego

inne kobiety poznaly dobrych mezczyzn, a mnie kazdy krzywdzi

Gość wróżka

To stań się wredna i zołzowata to wtedy stanie przed Tobą ksiązę z bajki na białym koniu.

Gość Samotny

Ja też zawsze byłem krzywdzony. Mam chyba zbyt dobre serce żeby być w związku. To jedyne wytłumaczenie. Skąd jesteś Autorko i ile masz lat?

Gość Poopa

Zdarzaja sie normalni mezczyzni ale to rzadkosc..rad:zostan zołzą nie słuchaj,bądz sobą

Gość gosc
1 minutę temu, Gość Samotny napisał:

Ja też zawsze byłem krzywdzony. Mam chyba zbyt dobre serce żeby być w związku. To jedyne wytłumaczenie. Skąd jesteś Autorko i ile masz lat?

mazowieckie, 34 lata

Gość Marcin

Autorko, napisz na kochacchce@op.pl Mam ten sam problem

Marcin

21 minut temu, Gość gosc napisał:

za dobra dla nich jestem 

Znajdz takiego który to doceni.

Gość gosc
1 minutę temu, Gość Poopa napisał:

Zdarzaja sie normalni mezczyzni ale to rzadkosc..rad:zostan zołzą nie słuchaj,bądz sobą

Mam za miekki tylek, jestem jak oferma, ktora nie potrafi sie postawic facetowi ani walczyc o swoje czy o siebie. Faceci musza sie na kims chyba wyladowac i odegrac za zle kobiety ktore im dokuczyly i robia to na takich kobietach jak ja, cicha spokojna, ktora zlego slowa nie powie, tylko odejdzie z opuszczona glowa jak dostanie po dupie.

Gość Samotny

Jesteśmy prawie rówieśnikami, Autorko. Szkoda, że dzieli nas pół Polski. Głowa do góry, na pewno jeszcze Ci się wszystko ułoży i trafisz na wartościowego faceta 🙂

Gość gosc
2 minuty temu, lonelyman napisał:

Znajdz takiego który to doceni.

kiedys znalazlam, a on znalazl sobie inna i teraz sa ju malzenstwem od 3 m-cy

1 minutę temu, Gość gosc napisał:

Mam za miekki tylek, jestem jak oferma, ktora nie potrafi sie postawic facetowi ani walczyc o swoje czy o siebie. Faceci musza sie na kims chyba wyladowac i odegrac za zle kobiety ktore im dokuczyly i robia to na takich kobietach jak ja, cicha spokojna, ktora zlego slowa nie powie, tylko odejdzie z opuszczona glowa jak dostanie po dupie.

To co Ty za facetów poznajesz? . Masakra.

Gość Marcin

Autorko. Nie załamuj się i nie lamentuj tylko głowa do góry i szukaj drugiej połowy. Mam ten sam problem. Wszystkie kobiety rezygnują bo to i tamto. Ktoś mi powiedział że jestem za porządny a kobiety lubią drani. Pewnie tez wybierasz drani i dlatego dostajesz w tyłek. Musisz zdecydować kogo szukasz. Czy misia czy tygryska. Nie da się w połowie tego i tego.

1 minutę temu, Gość gosc napisał:

kiedys znalazlam, a on znalazl sobie inna i teraz sa ju malzenstwem od 3 m-cy

Niestety często bywa tak że te dobre kobiety są nie doceniane i wykorzystywane. Troche to przykre. Życzę powodzenia.

Gość gosc
4 minuty temu, Gość Marcin napisał:

Autorko. Nie załamuj się i nie lamentuj tylko głowa do góry i szukaj drugiej połowy. Mam ten sam problem. Wszystkie kobiety rezygnują bo to i tamto. Ktoś mi powiedział że jestem za porządny a kobiety lubią drani. Pewnie tez wybierasz drani i dlatego dostajesz w tyłek. Musisz zdecydować kogo szukasz. Czy misia czy tygryska. Nie da się w połowie tego i tego.

nie trafiles

juz mnie zaszufladkowales choc mnie nie znasz?  slabo

pewnie lecisz na podle kurfy zamiast na porzadne kobiety.... tez tak moge napisac

Gość Marcin

Nie znam Cię. To fakt. Chętnie poznam