Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lm19

Jak rozkochać w sobie kochanka?

Polecane posty

Witam! Mam 18 lat, jakiś czas temu zakochałam się w 19-letnim chłopaku z którym jestem w relacji fwb. Nie wiem jak go w sobie rozkochać a chciałabym być z nim w związku. Mimo, że jesteśmy w relacji friends with benefits to normalnego seksu jeszcze nie uprawialiśmy. On zawsze się o mnie martwi i troszczy. Potrafi przegadać ze mną cały dzień a nawet przez półtorej godziny dyskutować ze mną, żebym np. przestała palić, bo on się martwi o moje płuca. Proszę, doradźcie mi co mogę zrobić, żeby on jednak zdecydował się być ze mną w normalnym związku a nie w relacji przyjaciół z korzyściami

Gość Gość

Sama jesteś sobie winna bo sama od razu ustawiłas się do roli zapchajdziury. Trzeba było nie zgadzać się na układ, pokazałabyś że masz do siebie szacunek i wtedy byćmoże facet potraktowałby Cie poważnie. Eh młoda jesteś i pojęcia nie masz o facetach i ich myśleniu... 

Gość rada od serca
1 godzinę temu, lm19 napisał:

Witam! Mam 18 lat, jakiś czas temu zakochałam się w 19-letnim chłopaku z którym jestem w relacji fwb. Nie wiem jak go w sobie rozkochać a chciałabym być z nim w związku. Mimo, że jesteśmy w relacji friends with benefits to normalnego seksu jeszcze nie uprawialiśmy. On zawsze się o mnie martwi i troszczy. Potrafi przegadać ze mną cały dzień a nawet przez półtorej godziny dyskutować ze mną, żebym np. przestała palić, bo on się martwi o moje płuca. Proszę, doradźcie mi co mogę zrobić, żeby on jednak zdecydował się być ze mną w normalnym związku a nie w relacji przyjaciół z korzyściami

rzuć palenie to się w tobie zakocha, ale czy potrafisz rzucić?

Potrafię rzucić palenie ale przecież samo to nic mi nie da

Bardzo proszę o jakąś dobrą poradę jak jego poderwać