Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ela34

Raz jest miły a raz chamski

Polecane posty

Gość Ela34

Jest sprawa....mam kolegę w pracy,siedzimy razem na lunchu,widujemy się podczas pracy,zawsze rozmawiamy,śmiejemy się,czasami tylko część.Ogólnie miałam go za fajnego człowieka,lekko pogubionego ale dało się pogadać. 

Jest jedno ale ... czasami jest w stosunku do mnie miły jak już wspomniałam A czasami chamski:( Docina mi i jest wredny.Nie wiem czy ma dwubiegunowke czy co.On jest samotny ja mam męża i dziecko.

Gość Ela34

ktoś coś napisze

Gość Gość

Odwdzięcz się tym samym albo olej. Co cię obchodza cudze fochy i odcinki? Jego problem. 

Gość Ela34

Masz rację...ludzie są dziwni.Tyle mieć lat i tak się zachowywać 

Gość Ela34

Ja chyba staram się żebyśmy byli dobrymi znajomymi,i żeby było z kim pogadać w pracy.A on poprostu ma na to wysrane.I zachowuje się jak mu pasuje.Ale jestem naiwna;(

Gość Jaa

Znam też  taki przypadek, tylko ten mój kolega ostatnio jest ciągle na mnie zły. Tak jakbym mu coś złego zrobiła. Przykro.

Gość gość
2 godziny temu, Gość Jaa napisał:

Znam też  taki przypadek, tylko ten mój kolega ostatnio jest ciągle na mnie zły. Tak jakbym mu coś złego zrobiła. Przykro.

mam wyjebane  na niego, już po znajomości, bo to miało być cos więcej, a nie stale"znajomi". 

Gość gość

Może ma depresje albo chorobe afektywną dwubiegunową albo chciał cie tylko przelecieć a i tak nawet nie umiał i nie wiedział jak ma sie do ciebie zabrać . Olej przymuleńca bo jeszcze ta jego depresja na ciebie przejdzie

Gość Uwodziciel

Push&pull