Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pani Er

JAK ON SIE ZACHOWUJE?

Polecane posty

Gość Pani Er

Bylam z gosciem 4 miesiace . Zwiazek praktycznie bez klotni. Az nagle wyjechal na 2 dni na impreze firmową z ludzmi z pracy. Wrocil z kwiatami jakby nigdy nic mowiac ze mnie kocha i z tej okazji je kupil. Od tego momentu zaczelo sie psuc . Podjelismy razem decyzje ze lepiej będzie sie rozstac . On mial do mnie problemy ze ciagle choruje . Ze pesymistka. Ze kompleksy mam . Za ciezki charakter dlq niego.. mowil ze kocha ale juz cos wygaslo . Mija rok odkad nie jestesmy razem a ja jestem z nowym chlopakiem . Poki bylam sama nic sie nie odzywal . Zapomniał o moim istnieniu . Poblokowalam go i znow odblokowalam . Po czym zaczal mnie wszedzie zapraszac . Wszystko lajkowac . Stare jakies zdjecia . Wysylac mi jakies zdjecia z cytatem ZALUJE WIELU RZECZY KTÓRE ZROBILEM . JEDYNE CO MI POZOSTALO TO TO NAPRAWIC. ale nie napisze nie odezwie sie . O co chodzi? Rok temu wrocilismy do siebie doslownie na chwile i uznalismy ze nie ma to sensu. Nie powiem bo bardzo niekomfortowe jest dla mnie jego zachowanie teraz . O co mu chodzi? Bo wątpię ze nagle zaluje ze stracil.