Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SerioZapytam

Jakim cudem Roskosmosowi ktoś nadal odpowiada?

Polecane posty

Gość SerioZapytam

Bo nie rozumiem. Koleś od lat tworzy te same tematy, żali się i narzeka. Nic nie robi, aby zmienić swoje życie. Dodatkowo kiedyś wrzucał swoje zdjęcie (zez rozbieżny i zakola + wysunięty podbródek). A jeszcze kiedy indziej, używał anonima, aby wrzucać nagie zdjęcia, w tym swojego obsranego rowa. Może mi ktoś wytłumaczyć, jakim cudem ten człowiek (chory psychicznie) nadal ma powodzenie na tym forum, ludzie mu odpisują i w ogóle, zajmują jego osobą? Przecież ten typek się nadaje do gumowej sali bez klamek.

Gość Esox

Ludzie mu odpisują aby sprawić mu radość. Co mu innego zostało jak nie siedzenie przy kompie i czytanie odpowiedzi na jego topiki? Przecież powodzenia u dziewczyn on nie ma żadnego. Ja mu jeszcze niedawno pisałem aby przestał tu wciąż powtarzać te same tematy. To nic nie dało. Odpuściłem więc. 

Gość Ihcka
2 godziny temu, Gość SerioZapytam napisał:

Bo nie rozumiem. Koleś od lat tworzy te same tematy, żali się i narzeka. Nic nie robi, aby zmienić swoje życie. Dodatkowo kiedyś wrzucał swoje zdjęcie (zez rozbieżny i zakola + wysunięty podbródek). A jeszcze kiedy indziej, używał anonima, aby wrzucać nagie zdjęcia, w tym swojego obsranego rowa. Może mi ktoś wytłumaczyć, jakim cudem ten człowiek (chory psychicznie) nadal ma powodzenie na tym forum, ludzie mu odpisują i w ogóle, zajmują jego osobą? Przecież ten typek się nadaje do gumowej sali bez klamek.

Hahaha tez nie kumam tego że temu debilowi odpisują😆

A z tymi jego fotami, to bylo tak, że przestali mu w koncu odpisywac na te jego monotematyczne tematy, to chciał czymś zszokować i wrzucił najpierw fote swojego beniza, potem jak stoi na głowie nago(ale bez widocznej gęby) tak z śmiesznie wywinietymi jajcami i na koniec fote niepodtartego odbytu. To dawał ze swojego nicka bez krępacji, zrobił tym troche szumu i tak sie rozzuchwalił że w koncu z goscia wrzucil foto ryja do oceny,ale ludzie poznali po wystroju pokoju i zonk, teraz udaje ze to nie on, wrócił do korzeni i znow zasrywa forum swoimi monotematycznymi bzdurami. 

Gość Beka
20 minut temu, Gość Ihcka napisał:

Hahaha tez nie kumam tego że temu debilowi odpisują😆

A z tymi jego fotami, to bylo tak, że przestali mu w koncu odpisywac na te jego monotematyczne tematy, to chciał czymś zszokować i wrzucił najpierw fote swojego beniza, potem jak stoi na głowie nago(ale bez widocznej gęby) tak z śmiesznie wywinietymi jajcami i na koniec fote niepodtartego odbytu. To dawał ze swojego nicka bez krępacji, zrobił tym troche szumu i tak sie rozzuchwalił że w koncu z goscia wrzucil foto ryja do oceny,ale ludzie poznali po wystroju pokoju i zonk, teraz udaje ze to nie on, wrócił do korzeni i znow zasrywa forum swoimi monotematycznymi bzdurami. 

W ogóle ja mam link do tej jego mordy, bo jest na imgurze, tylko zdjęcia muszę przejść proces moderacji i chyba blokują, bo on wygląda na ulomnego i pewnie traktowane to jest jako nasmiewanie się z niedorozwoja

Hahaha o tym, że stał na głowie, nie wiedziałem, widziałem tylko obsrana dupe jak rozchyla poślady stojąc tyłem. Jak mu o tym przypominam, to ujade, że nie widzi moich wiadomości...

Gość Kobieta

Ja mu odpisałam, bo szczerze mówiąc od niedawna przeglądam to forum... Nie znałam go, teraz będę juz wiedzieć. 

Pozdrawiam 

Gość Gość
15 minut temu, Gość Beka napisał:

W ogóle ja mam link do tej jego mordy, bo jest na imgurze, tylko zdjęcia muszę przejść proces moderacji i chyba blokują, bo on wygląda na ulomnego i pewnie traktowane to jest jako nasmiewanie się z niedorozwoja

Hahaha o tym, że stał na głowie, nie wiedziałem, widziałem tylko obsrana dupe jak rozchyla poślady stojąc tyłem. Jak mu o tym przypominam, to ujade, że nie widzi moich wiadomości...

Tak, foty przechodza etap zatwierdzenia i już żadne fekalia i fiuty Pravika, Roskosmosa czy innych nie przejdą. Chyba że zarejestrowanego loginu przez edycje posta. 

Tak, wrzucał fote jak stoi nago na głowie. Serio wyglądalo to komicznie. Zrobil to w odpowiedzi na fote Pravika który trzymał własne gówno w dłoni 😎

Jest jeszcze trzeci czub. Cwaniak84. Wrzucal foty ja posuwa kaloryfer, albo filmiki jak robi striptiz pod muze Majkela Dżeksona czy jak sra do miski 😆

Tak, brzmi to niewiarygodnie, ale są tu takie czuby 😁

Gość Beka

Jeszcze był typ o nazwie WielkieFekalio, który ciągle pisał o sraniu i w odpowiedzi, Roskosmos też jakiś czas dawał tytuły w stylu "z dupy wystaje mi kawałek kupy" etc.. Stare i zjebane tematy kafeterii XD

Gość Beka

Nowe tematy Roskiego na dyskusji ogólnej brzmi: Państwo macie odbyty okopcone czy w kolorze cielistym?

Gość odpowiedz
14 godzin temu, marcin_wawa napisał:

Ojej, nie chcę się już z nim zadawać, jeżeli to prawda. Fiuty Pravika widziałem, żenada.

jesteś jego kolegą?