Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

szopeniak

Nigdy więcej Empik !

Polecane posty

Dzień dobry.
Tak oto firma, która reklamuje się rzetelnością i dbałością o klienta oszukała mnie i głeboko uraziła ! 
Zamówienie zostało złożone z wyprzedzeniem (29-11-18 jak to widnieje na zdjęciu) tak aby dotarło do mnie przed okresem świątecznym ! 
Po tygodniu otrzymałem szczątkowe wiadomości od nieznanej mi firmy kurierskiej pisaną łamanym Hiszpańskim o braku imieniu firmy , adresu ,etc. Bzdura ! Kto kiedykolwiek zamawiał produkty po przez formę online doskonale wie, iż system nie przyjmie zamówienia dopóty,  dopóki nie zostanie wypełniona ankieta zamówieniowa do ostatniego okienka a więc jakiekolwiek tłumaczenie o moim błędzie z góry są fałszywe. 
Wysłałem do firmy Empik ok. 5 - 7 e-maili,  wszystkie bez jakiejkolwiek odpowiedzi. Postanowiłem więc zadzwonić do działu reklamacji. Odebrał młody człowiek informując mnie, że się tym zajmie a na pytanie ,,dlaczego nie czytacie moich e-maili", odpowiedział,  że jest ich za dużo ? Odpowiedź więc  jest oczywista: jakakolwiek komunikacja z firmą Empik drogą elektroniczną z góry skazana jest na niepowodzenie. Telefon ? Okazuje się, ze to też słabiutki argument. Po mojej informacji, że dzwonię z Hiszpanii, młody człowiek aby odciążyć mnie od dodatkowych kosztów zobowiązał się do oddzwonienia i wyjaśnienia okoliczności. I co ? Po raz wtóry zostałem oszukany. Postanowiłem zatem zadzwonić jeszcze raz. I co ? Sytuacja dokładnie się powtórzyła !
Jestem bardzo zawiedziony takim potraktowanie i poirytowany do granic możliwości. 
Wnioski ? Niestety, ale firma Empik, nie jest tak wiarygodna i rzetelna na jaką się reklamuje, traci klienta. 
Likwiduję moje konto w Empik i od tej pory będę się źle wyrażał na temat ich usług  !
Pozdrawiam serdecznie i odradzam korzystać z jakichkolwiek usług tej firmy !

Gość Gjdxhn

Ja zamawiałam książkę i przyszła szybko i bez jakikolwiek problemòw.

Cześć, dostałem e-mail od nich, iż paczka wróciła do nich za co mnie bardzo przepraszają bla,bla,bla...

Przyjęli zamówienie, zobowiązali się dostarczyć paczkę między 5 a 10 Grudnia. A tu masz 😡